Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Karaburac
U20 se igra od 12 do 20 jula, mozda ceka kraj toga? :think:

Cuo sam da ce Tristan i Smajli biti na sirem spisku. Radujem se ako je tako.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Kad smo kod Topića, vidim da je Nikola otvorio letnju ligu vrlo solidno. Posle onako teške povrede koja mu je odnela celu sezonu, deluje dosta sigurno i bez straha. Naravno ovo je samo jedna utakmica, videćemo šta i kako dalje.

Ja mislim da on nema mesta na spisku za EP, odnosno da nema šanse da igra na njemu, ali da bi bilo lepo da je na spisku svakako. Ozbiljan prospekt je u pitanju i pitanje je trenutka kada ga treba pripojiti prvom timu.
Korisnikov avatar
By MileBL

Salvatore Guliano napisao:Kad smo kod Topića, vidim da je Nikola otvorio letnju ligu vrlo solidno. Posle onako teške povrede koja mu je odnela celu sezonu, deluje dosta sigurno i bez straha. Naravno ovo je samo jedna utakmica, videćemo šta i kako dalje.

Ja mislim da on nema mesta na spisku za EP, odnosno da nema šanse da igra na njemu, ali da bi bilo lepo da je na spisku svakako. Ozbiljan prospekt je u pitanju i pitanje je trenutka kada ga treba pripojiti prvom timu.
Биће мјеста, Добрић и Давидовац су имали лоше сезоне, ту се отвара мјесто за једног бека
Korisnikov avatar
By MileBL
Љетна лига, па припреме, сасвим доста времена да се уведе у форму ако уопште буде на потребном нивоу
Док је био у Меги и Ккцз имао је шта показати
Korisnikov avatar
By Zex88
Топићу је најбоље да тренира у Оклахоми..Рано је за репрезентацију..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Karaburac
Ne bih forsirao ja Topica na pripreme. Nek se polako i sa sto manje stresa uvede u sezonu.

Zna li neko kakva je situacija sa Djurisicem. Jel se on oporavio?
  • 1
  • 1129
  • 1130
  • 1131
  • 1132
  • 1133
  • 1165
Takmicenja mladjih kategorija

Nije to nuzno lose. Oni prilicno dobro igraju i po[…]