Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Karaburac
Izgleda da Borac nece krenuti putem koji sam ja tako lepo za njih zamislio :lol:

Jakov Tatic mvp regularnog dela JLS napustio Borac i presao u Radnicki KG.

Rec je o momku koji stilom igre veoma podseca na Pavla Nikolica. Niska, brza, energicna cetvorka. Idealna za brzi tempo jer dobro vuce kontre posle skoka u odbrani. Inace dobar skakac.

Ovo je drugi momak iz startne petorke juniora Borca koji su igrali finale JLS da je napustio uz Bugarcica.

Cekamo Curcica, Radovica i Ivkovica.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Miletic iz Spartaka presao u Kluz. :(
Bas mi je zao sto napusta.
Nadao sam se da Spartak moze neko vreme da odrzi na okupu njega, Cerovinu, Momirova i Medarevica.

EDIT:

Tejic izgleda ode u Aziju.

Znaci Spartak za sad izgleda ovako:

Rebic, Drobnjak
Momirov, Kenedi, Banjac
Cerovina,
Nikolic, Medarevic
Tompson, Ilic

Bekovske pozicije popunjene.
Fali centar i krilo.

Na krilu standardno navijam za mog omiljenog juniora Kondica 2006 godiste koji je vec u Spartaku da dobije priliku.
Na centru bih ja uzeo Bodrozica 2004 godiste za kojeg mislim da u perspektivi moze biti igrac Mileticevog kalibra. Jako mi lice.

EDIT 2: Bodrozic napustio danas Joker :pray:
Korisnikov avatar
By Karaburac
Mega se uputula na tradicionalnu turneju gde ce igrati protiv univerziteta Indijana. Roster prakticno zatvoren.Spartak isto skoro zatvorio roster, a od Borca ni traga ni glasa. Poslednja zvanicna objava je od 11.jula da je predsednik podneo ostavku. Nisu se ni pohvalili lepim priznanjem i odlicnim igrama Pavla Nikolica na u20. Ozvanicena 3 odlaska, ni jedan dolazak, ni jedno produzenje ugovora. Plasim se rasula :? :roll:

Evo nasao bar neke lokalne vesti o stanju u Borcu https://moravainfo.rs/kakva-je-situacij ... -ima-nade/
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Stefan Pefi Fundić, moj bivši saigrač, mnogo dobar dečko, mnogo mi je drago da je uspeo i da živi od košarke, to je jedan od tri igrača sa kojima sam igrao a da danas igraju profesionalno košarku. Ozbiljnu transformaciju je on imao i nagli rast u srednjoj negde, to mu je i omogućilo da stigne do viših nivoa. Uvek je ima tu neku poludistancu iz ugla, to mu je bio signature move, a igra je centra, jedne sezone u juniorima sam ga ja čuvao, pakao kolko nisam mogao da mu priđem... Sve u svemu oženio se skoro, pa je i logično donekle da bi ostajao u Srbiji.
  • 1
  • 510
  • 511
  • 512
  • 513
  • 514
  • 515

Види га Ске :) Дакле идемо на Барсу,па евентуално[…]