Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Zex88
Gaja napisao:A sta se desilo??
Калинићу шарали испред зграде да је уЦташа, блокадер и остало..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Сунце ти на шта ово личи..
У одбрани не постојимо,а у нападу не можемо уопште да поставимо акцију.
-22 против Париза на полувремену. Утисак је као да клс екипа игра против ЕЛ.

Korisnikov avatar
By Zex88
Иде ово на -40 ако се овако настави. Срећа па смо правили физикалну екипу,којој ће одбрана бии приоритет.

Korisnikov avatar
By Zex88
Изгубили смо 107-70 од Париза.
И то смо добро прошли са -37.
Бољке исте као и прошле године,спољна линија лоша,нема играча који знају са лоптом у рукама,а одбрана непостојећа.
Јесте ово припремна утакмица,али ово је неодопустиво.
Сферопулос се само дере и нервира. Друже ти си ово бирао и склапао и очигледно ниси урадио ништа добро,јер Париз који је мењао тренера и пола тима нас носи у зубима.

Korisnikov avatar
By Zex88
Много бољи други меч,али постоји неколико очигледних проблема.
Прво,надам се да је Калинић добро и да није тежа повреда зглоба.

Заштита рекета,односно обруча је криминална. Нвора не сме да буде на 2.
Чекајући Болмбоја..

Korisnikov avatar
By skeske
Sutra je sledeca utakmica ali evo malo sto se moglo zapaziti za ove dvije utakmice.
Vidi se da je pocetak priprema i da je ekipa nova, igraju se samo osnovne akcije a odbrana se nije trenirala uopste. Defanzivno bi mogli biti nocna mora na liniji dodavanja, tu je sijaset opasnih igraca po tom pitanju. Takodje bi mogli imati problema sa timskom odbranom ali eto, ima tu igraca za krpljenje.
Ofanzivno ce kljucevi biti kod trija Graham-Nvora-Moneke. Kada bi Graham pogadjap u dobrim procentima, zbog prilagodjavanja odbrane bi mogli imati gomilu otvorenih suteva sa strane, pa cemo vidjeti kako ce se snaci nasi suteri.
Karter i Izundu izgledaju kao igraci koji imaju sta dati na EL nivou i mislim da ce biti pozitivno iznenadjenje.
Kalina nije teze povredjen, tako da ne brinemo.
Za malo jasniju sliku u kojoj fazi je tim, cekamo ovaj sledeci turnir.
Korisnikov avatar
By Zex88
Мислио сам да је после Париза екипа ухватила ритам и да ће то ићи на боље и онда те ЦСКА разбије 20+ у Београду..
Мислим да је време да се проба наћи нови тренер и да се сачека катовање у нба и да се пробају наћи играчи на 2 и 4. Наравно,ово су само моји влажни снови,биће ово тешка година за гледати.

Korisnikov avatar
By Antoine
Zex88 napisao: Sre Sep 24, 2025 6:45 pm Мислио сам да је после Париза екипа ухватила ритам и да ће то ићи на боље и онда те ЦСКА разбије 20+ у Београду..
Мислим да је време да се проба наћи нови тренер и да се сачека катовање у нба и да се пробају наћи играчи на 2 и 4. Наравно,ово су само моји влажни снови,биће ово тешка година за гледати.

Kako za sada stvari stoje, večiti u donjih 5 ekipa u EL. Nažalost. Partizan će se opet vaditi na loš start zbog kasnog sklapanja ekipe (jer ne neko drugi uvek kriv za to), a Zvezda na promašena i nekompatibilna pojačanja. Nadam se da grešim, ali trenutno Zvezda može da dobije nekoga ludačkom odbranom i fizikom, rezultatom 57-55, dok se naši verovatno nadaju napadačkoj rapsodiji i jebeš centra filozofiji.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 42
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]