Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Zex88
Гледао сам мало против Енглеза и сад са Летонијом па да бацим неколико утисака.
Прво,много је лепше слушати Пауновића и делује да има идеју шта жели од екипе.
Е сад,не свиђа ми се што форсира Новозеланђане. Нпр,уз дужно поштовање Рајковићу,морао је да брани Петровић. Такође, Грјујић,Јовић су играчи који нису у свом зениту и реално не представљају будућност репезентације. О Катаију да не говорим.
Мали Станковић јесте и одиграо је феноненално полувреме. Више бих волео да је било нових нада у тиму.

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

By Tamerlan
Radonja je izbačen iz ekipe pred meč sa Steauom prekosutra. Luda glava se smiriti ne može.

Posle poraza od Vojvodine i Javora, propišane krvi protiv Spartaka, vreme je da se dignemo iz pepela i vežemo drugi trijumf u Ligi Evrope.

Milojević je u nekom limbu.
By Tamerlan
Kakav epski raspada Liverpula posle pola milijarde evra potrošenih na pojačanja (Isak, Wirc, Ekitike, Kerkez, Frimpong, Mamardašvili)

Planiraju potrošiti još oko 200 miliona evra na zimu kupujući štopera Alesandra Bastonija i krilo Bornmunta Antonija Semenja.

Njukasl je isto loš ove sezone.

Naši su svi spremni za večeras? Nemamo povređenih? Kako ide prodaja karata? Baš su nas sapleli remi sa Seltikom kući i poraz od Porta u 90. minutu. Bacili smo 3 boda.
Korisnikov avatar
By Zex88
Па питање је у каквом је стању екипа после свих ових киксева у домаћем првенству и растројеним Милојевићем.

Мислим да ће максимално бити 20к навијача. А овде морамо да победимо. Баш је тешка ситуација. Мислим да су сви здрави,али неће играти Радоња. Зависиће нам највише од Марка резултат.
Korisnikov avatar
By Zex88
Јесу. Претпостављам да ће њих тројица бити на средини, испред Иванић и Костов и у нападу Марко.
Korisnikov avatar
By Zex88
Каква судијска пљачка на Маракани. Једва да је фаул био,овај директан црвени.
Танка је Стеауа,али ће нас добити због поклона.
Милојевићев састав је још један додатак.

Korisnikov avatar
By Zex88
То бре!!!
Издржали смо судију,Милојевића и промашене зицере.

Страшно нам је кратка тотација,баш се патимо.

Korisnikov avatar
By Gaja
Zex88 napisao: Čet Nov 27, 2025 9:42 pm
  • Танка је Стеауа,али ће нас добити због поклона.
  • Кад изгубумо у Сарајеву,биће нама следеће првенство тек европско за 4 године. Бојао сам се овога,али ову срамоту нисам очекивао.
Bro, nadam se da ne igras kladionicu cesto :lol:
Korisnikov avatar
By Zex88
Gaja napisao:
Zex88 napisao: Čet Nov 27, 2025 9:42 pm
  • Танка је Стеауа,али ће нас добити због поклона.
  • Кад изгубумо у Сарајеву,биће нама следеће првенство тек европско за 4 године. Бојао сам се овога,али ову срамоту нисам очекивао.
Bro, nadam se da ne igras kladionicu cesto Slika
Одиграо сам кеца на Србију и Звезду SlikaSlikaSlika

• 1
  • 2133
  • 2134
  • 2135
  • 2136
  • 2137
  • 2139

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако стиж[…]