Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Zex88
Очекивана реакција играча,доста борбенији,мада и даље дува на све стране.
Оно што је најгоре,бојим се да се Покушевски теже повредио.

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Karaburac
Pokusavam da se setim, ali ne secam se da se na utakmici Partizana ikada vikalo uprava napolje i zvizdalo svojim igracima. Nekako mi je sama utakmica bila u drugom planu zbog tog utiska. Ne vidim nacin da aktuelna uprava ovo ishendluje.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Da krenem od početka

@Mile ima istine i u ovome, ne slažem se sa svime, ali da, rekao sam da je Željko kriv za dosta stvari i da ne može samo da bude kriva uprava, da je on pravio čuda na parketu, ne bi se ni primetilo da uprava buši, prosto je... Ali ona stvar oko ugovora je tako licemerna stvar, a licemerje i Željko mi tako idu pod ruku... No nećemo dalje o njemu...

@Gaja vidi mislim da je neka sprdnja, ali sa druge strane mislim da bi ludi narkoman mogao zapravo tako nešto da uradi...

Što se tiče sinoćne utakmice, bio sam presrećan svime što se dešavalo u prvoj četvrtini i pre početka utakmice. Igrači i novi trener su izviždani, uprava i svevišnji pederovani, onda je usledila himna gde se apsolutno ispoštovalo. A onda prva 4 minuta pevanja bez prestanka "Obradović Željko". Svaki naš koš zvižduci, svaki njihov tišina, sem kada je Luča dao tad je bio aplauz. Igrači polupani maksimalno, neke je to ložilo, što je i normalno jer su nenormalni (DW, Tajrik). Jedini naš igrač koji je dobio aplauz je bio Bonga, čak mu se i skandiralo. Povreda Pokua je baš loša situacija, ali jbg delovalo je kao da je moralo tako nešto i da se desi, nadam se da nije ništa strašno sa njim.

Što se igre tiče, mislim da je onaj Bajern jedna preozbiljna kanta trenutno, da je njih mogao da nalupa bilo ko od nas da je seo na klupu sa ovim timom na parketu... Pobeda koja ništa ne donosi, ništa ne rešava, utakmica koja je dosta toga pokazala, utakmica koja će ući u anale svakako. Zadremao sam 4 puta u toku drugog poluvemena...

Još jači utisak mi je bio jer sam sve gledao na ELTV, gde smo imali stranog komentatora, koji je delio svoja zapažanja, to je bilo baš lepo za videti i čuti.

Na kraju, deluje da su se igrači razigrali, ali opet protivnik je bio užasan i odgovarao nam je stilom igre, da li će se dići igrači ili ne to je pitanje, ali svakako će novi trener imati ozbiljan zadatak. Ne bio mu u koži... :whistle:
Korisnikov avatar
By Zex88
Karaburac napisao:Pokusavam da se setim, ali ne secam se da se na utakmici Partizana ikada vikalo uprava napolje i zvizdalo svojim igracima. Nekako mi je sama utakmica bila u drugom planu zbog tog utiska. Ne vidim nacin da aktuelna uprava ovo ishendluje.
Мислим да морају и одређени играчи да се склоне. После оне реакције Вашингтона и Паркера од јуче и немогућност Вање да их контролише говори да је тотално све пукло у свлачионици.

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Karaburac
@Zex88

Slažem se brate. Ako se sve završi bez da neko od igrača uslovno rečeno najebe to je ubedljivo najgora poruka za sve.
Da se bar nije izneo sav prljav veš napolje, pa i da se žmuri na neko oko, ali da se javno priča da nepoštuju trenera, da je bilo psovanja, plus da se onako tera inat navijačima. Vašington skakuće i đuska po terenu, onaj Parker se vuče po parketu ko silovana veverica, a Tajrik klasično glumi majmunčinu. Mislim da je to sve nedopustivo.

Toliko mi je krivo što sve ovo moram da gledam. Sve se nadam da će se izvući neke pouke iz ovoga, a opet objektivno mislim da neće. Ne možeš da imaš 7 amera u ekipi i da očekuješ da ih jedan Vanja iskontroliše sve. Ja ne verujem da bi Bogdan mogao da kontroliše toliko koncentrovane gluposti na jednom mestu, a ne Vanja.

Zbog svoje podrške studenima i tvitovima protiv Ćacilenda znamo da Sale Đorđević neće dobiti priliku da postane trener Partizana, a mislim da posle svega, jedino on može da napravi novu ekipu koja će ponovo vratiti poverenje navijača.
Sale je uvek imao muda i da pruži šansu mladom igraču, znao je da ispoštuje domaće igrače, šmeker je, legenda, mislim da je to sve bitnije od klasičnog košarkaškog znanja u ovom trenutku, a i što se toga tiče mislim da je više nego korektan.

Zaista mislim da je on jedini koji bi imao muda da postavi sistem, umesto da se živi od danas do sutra.

Sad, da li ga baciti u vatru ovu polusezonu sa ovakvim bašibozukom od ekipe ne znam....

Da se ja nešto pitam (kao što se ne pitam) moji sledeći koraci bi bili:
1) Raskidanje ugovora sa svim igračima koji su osramotili klub svojim ponašanjem, bez obzira ko su i koliko bi nas to koštalo.
2) Angažovanje novih igrača u skladu sa mogućnostima nakon toga
3) Bacanje u vatru domaćih igrača da bi videli može li se dobiti tu nešto više za narednu sezonu
4) Dovođenje Saše Đorđevića i davanje potpune slobode. Cilj ove sezone samo da se završi kako god i da se isprobaju igrači i upoznaju kako bi bio u mogućnosti da napravi što bolju selekciju naredne sezone.
Korisnikov avatar
By gramada
U Partizanu posle svega trebaju drasticne promene, kako sto je naveo Karaburac ali pre toga mora da ode Ostoja, ova sezona i tako je otisla , imamo jos dve godine licencu EL treba sve iz pocetka...
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ma nema ništa od drastičnih promena dok se vlast ne smeni, neće dozvoliti da neko koje "prava priča" uđe u klub, jer time će predsednikova mezimica biti uzdrmana, a to nikako ne sme da se desi...

Kako je prošlo dve utakmice i kako su u njima igrali svi, nešto ne očekujem da će se nešto i promeniti kada dođe novi trener... Videli ste vest da Ostojin sin dovodi NBA igrača za 2 miliona do kraja godine, šta je to nego populizam, neko takvo proseravanje je i više nego očekivano bilo u ovakvoj situaciji.

I ono što kaže Karaburac, ja mislim da bez katova ovaj tim ovakav ne može da se dovede u red, pa makar imali na klupi Saleta i na terenu Bogdana, prosto previše se dozvolilo, tu se opet vraćamo na domaću osnovu. Zašto je Pera Božić, s jedne i Branko Lazić, sa druge strane, bio kapiten godinama, i pored toga što kvalitetom ne zaslužuje možda mesto u tom timu... pa upravo zbog držanja svaličionice, zbog davanja primera drugima, zbog stranaca i zbog mladih igrača. Luča i Gagi, su klasični primeri kako kapiten treba da se ponaša, kasnije je to i Novica kod nas bio godinama, ali prosto posle toga nije to mogao na adekvatan način da iznese ni Zagor, ni Vanja.

Da bacim šbbkbb, ali da smo doveli Lovernja kao drugu opciju, ovako nešto ne bi moglo da se desi, u to sam siguran 200%, da smo prošle godine umesto Nakića doveli Gagija, verujem da bismo mnogo više dobili, a manje izgubili... Ali šta da se radi, nisam ja sasatavljao tim, Željko i Zoran su.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Eto vidiš na Lovernja sam i zaboravio da je postojao kao opcija. Velika šteta što je to propušteno. Nije to više isti momak iz najboljih dana, ali bi ginuo svaki sekund na terenu to sam siguran.

Mislim da su podcenili koliko te stvari zapravo znače za ekipu. Džaba tebi što ti dovedeš nekog ko ima vrhunske fizikalije, ako mu je motor nizak.

I da slažem se potpuno da se nikakvi radikalni rezovi neće desiti. Tj, ne očekujem ih, a želim ih. To je na neki način i priča ovog novog Partizana, praktično nikad nisam video ono što sam želeo da vidim i već sam digao ruke da će se to promeniti.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]