Za Vašingtona ide priča da ima problem sa leđima. Inače, uz Vanju jedini nije bio u hali protiv braće iz RS.
Mislim da Vašington nije kancer u smislu nekog miniranja ili tome slično, dečko jednostavno ne kapira timsku košarku. Svi smo mi na nižem nivou igrali sa takvim likovima koji su redovno najbolji strelci, a ekipe im stalno gube. Nekako je tužno kad skontaš da neko sa takvom glavom uspe da stigne do jednog Partizana. Velika je greška što se on nije uvaljao posle KLS kad je nabio statistiku, ja sam bio ubeđen da su ga zato i pustili da igra da nabije statistiku i da se proda... Nadao sam se i sad na polusezoni da će se nekom uvaliti zbog dobre statistike, ali nisam te sreće...
Baš smo u problemu sa Parkerovim ugovorom, ko će njega uzeti sledeće sezone kad ovako izgleda? Da molimo košarkaške bogove da se neki pijani ludak u Kini, Tajvanu ili Japanu zalepi na njegovo ime i dobru nekadašnju poziciju na draftu.
Sterling mi recimo deluje baš problematično uz Parkera i Tajrika. Mislim da je on veći problem od Vašingtona što se tiče tog miniranja i kreiranja loše atmosfere. Baš šteta, mogao bi dosta da doprinese, samo kad bi hteo. Za razliku od Vašingtona koji mi deluje da ne kapira, Sterling mi deluje da kapira i da sve što radi, radi namerno, zato me nekako više i ljuti, iako je čak i takav verovatno bolji po ekipu od Dvizija.
Nego, razmišljam nešto, mi smo baš u problemu za KRK

. Sa i onako smanjenom bazom domaćih igrača imamo povrede Nakića i Vanje koji sigurno neće biti spremni za kup, tj, propustiće sve utakmice do kraja sezone. Poku se žali na bol u kolenu, ali nadam se da će se do tad oporaviti.
Sigurno ćemo povući u ekipu Danilovića i Šekularca, ali opet smo u problemu.
Dodatni problem što su nam čak i ovi neki klinci stranci. Illes je Rumun, a Bojović je Slovenac, tako da će obojica izvisiti za kup, iako mi je za Bojovića pogotovo žao što neće biti u 12 (jedino ako je završio pasoš, a da ne znam za to).
Pritom, naši momci iz juniorskog pogona su praktično kadeti (ne računam Bojovića kao stranca i Mijailovića kao nekog ko je već pri prvom timu) gde sa nepunih 17 godina pitanje koliko mogu da pomognu, ali ćemo verovatno biti primorani da ih ubacimo kako bi popunili broj.
Domaći:
1) Lakić
2) Šekularac (Metalac), Mijailović
3) Bošnjaković, Danilović (Metalac)
4) Pokuševski, Đurović (U19)
5) Miladinović (u19)
Tako da smo sa domaćim igračima, klincima najbolje popunjeni na pozicijama 2 i 3, a najbušniji smo na kecu i pod košem.
Zbog toga bih ja sigurno skinuo Pejna za KRK da pomogne u prenosu i poenima.
Sigurno oba centra, Bruna i Džekirija da nam daju čvrstinu pod košem.
I poslednjeg bih poveo Bongu jer može da pokrije sve.
Pa bi to izgledalo ovako:
1) Pejn, Lakić
2) Šekularac, Mijailović
3) Bonga, Bošnjaković, Danilović
4) Pokuševski, Đurović
5) Fernando, Džekiri, Miladinović
I kad ne budes prvi ti...