Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By skeske
Partizan mi trenutno najvise izgleda kao tim za razliku od nekog prethodnog perioda. Kalates tu igra vaznu ulogu, Bonga je takodje bolje iskoristen i Dzons se vratio, to su mi neke stvari koje su bitne....
Sto se tice sastava za sledecu sezonu, neki prioriteti su zadrzavanje Dzonsa i Bonge, kao i dovodjenje domacih snaga Miletica, Nikolica i sl.... Od stranaca Veseli da pomogne, a ostalo ce se sastaviti, bice bruka dobrih igraca na trzistu a posto ce para biti sigurno i sledece godine nece tu biti problema.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Vidim da se zadnjih dana vrte vesti oko imena za sledeću godinu, razna domaća i poznata imena se vrte. Jeste da nas je slabo na forumu, ali me zanima mišljenje pošto nas ima i dalje različitih mišljenja na KKP temi. Kakvo je vaše mišljenje oko toga koji od ovih pojačanja bi bio zadovoljavajuć da se zataškaju bure oko teranja Željka i slično, bez obzira da li je realno da taj igrač dođe ili ne:

1. Bogdan Bogdanović
2. Jan Veseli
3. Žofri Lovernj
4. Aleksa Avramović
5. Alen Smajlagić
6. Vladimir Lučić
7. Nenad Dimitrijević
8. Kosta Kondić
9. Pavle Nikolić
10. Nikola Tanasković
11. Dušan Miletić

Moje mišljenje je da ako bi Bogdan došao da bi izgoreo Beograd, no eto da vidim šta vi mislite...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Kuckam već neko vreme završni post za sezonu i trudim se da sumiram misli o igračima i šta bih voleo da gledam sledeće sezone (recimo da je igra Partizana u poslednje vreme nešto najbliže tome što bih voleo da gledam u zadnjih 5 godina).

Znam da će me sad mnogi poklopiti, ali meni je Bogdan veći transfer od Željka. Tj, mnogo bih se više obradovao da mogu njega ponovo da gledam nego što sam se obradovao povratkom Željka. Sa Željkom sam od starta bio skeptičan da li će moći da se adaptira na domaće uslove SVEGA. Bogi je ubica, zvučaću kao GSK za Vujanića, ali meni najbolji naš bek kojeg sam ikada gledao, uključujem tu bez blama i Danilovića. Još uvek povremeno smaram ženu sa onom njegovom serijom protiv Zvezde u finalu prvenstva.

E sad, da li bi to opralo Ostoju u mojim očima? Ne... Ne postoji stvar koju bi Ostoju oprala i to nema veze sa Željkom. Kao što se Čović nikad neće oprati u mojim očima kroz KSS.

No, to sam samo ja...

Što se same košarke tiče... Sve vreme, dok nije došao info za Bogdana, sam bio u fazonu da treba iskoristiti ovu sezonu i uraditi rekonstrukciju. Oformiti domaće jezgro, smanjiti broj stranaca. Vratiti veterane koji će da pomognu tim momcima u smislu da im pokažu kako da se adaptiraju na EL, šta je Partizan, kako da se ponašaju, treniraju itd. Smanjiti očekivanja u EL, a iskoristiti sezonu da se vidi koliko ko može da pruži na EL nivou od tih zanimljivih momaka koji se mogu dovesti mahom iz ABA.

E sad, ako Bogdan dođe, onda ambicije odmah skaču i bojim se da ne upadnemo u zamku da opet krenemo da jurimo instant rezultat. Mislim da vraćanje veterana, bez uvođenja mlađih domaćih snaga koji ulaze u prajm i koji će od njih da uče sve ovo što sam gore napisao, nema nikakvog smisla.

Inače, svakog od dole navedenih mogu da zamislim u Partizanu i voleo bih da ih vidim u Partizanu, samo nisam siguran da li ima mesta za sve njih odjednom.

Generalno ono što bih voleo da gledam u košarkaškom smislu od Partizana u narednoj sezoni:
1) Čvrstina, energija i odbrana
2) Različiti defanzivni modovi - od kad smo se vratili u EL želim da vidim implementiranje zone kao oružija, onda bih voleo small ball visoki presing i treći da kažemo standardni čovek mod.
3) U napadu domaćim igračima da se da veća uloga. Ne želim da popunimo ekipu domaćim igračima koji će da služe da dodaju lopte nekom Vašingtonu.

Ja sam generalno za sada sastavio spisak od 16 igrača za koje mislim da bi ih trebalo razmotiti u prelaznom roku ukoliko u timu ostaju Karlik, Kalates, Lakić, Marinković, (Radanov pod znakom???) i Pokuševski. Takođe, izdvojio sam 8 centara kao moguća pojačanja, plus Bruno i Džekiri koje mogu da zamislim i da ostanu i da odu (inače ja zadovoljniji Džekirijem nego Brunom).

PS svaka čast Penjaroji, ali ja i dalje sanjam da Bogi obuče dres, a da Sale Nacionale sedne na klupu.
Korisnikov avatar
By skeske
Salvatore Guliano napisao: Pet Mar 27, 2026 9:24 am Vidim da se zadnjih dana vrte vesti oko imena za sledeću godinu, razna domaća i poznata imena se vrte. Jeste da nas je slabo na forumu, ali me zanima mišljenje pošto nas ima i dalje različitih mišljenja na KKP temi. Kakvo je vaše mišljenje oko toga koji od ovih pojačanja bi bio zadovoljavajuć da se zataškaju bure oko teranja Željka i slično, bez obzira da li je realno da taj igrač dođe ili ne:

1. Bogdan Bogdanović
2. Jan Veseli
3. Žofri Lovernj
4. Aleksa Avramović
5. Alen Smajlagić
6. Vladimir Lučić
7. Nenad Dimitrijević
8. Kosta Kondić
9. Pavle Nikolić
10. Nikola Tanasković
11. Dušan Miletić

Moje mišljenje je da ako bi Bogdan došao da bi izgoreo Beograd, no eto da vidim šta vi mislite...
Bogdanovic je tu najvece pojacanje ali opet mac sa dvije ostrice, zbog ocekivanja.... Ne znam da li bi izdrzali jos jedno lozenje da osvajate pa corak :D
Mada on sigurno nece doci jer mu treba jos jedna sezona u NBA pa necu ga ni uzimati za ozbiljno....
Ja bih ovako
Avramovic
Kondic
Nikolic
Tanaskovic
Miletic
Veseli
Kondic, Nikolic, Miletic za ABA pa ih polako uvoditi, zavisi ko je spreman za visi nivo. Mada Kondic i sada igra EL, nije toliko ni los....
Miletic i Tanaskovic su mi bombona za prilagoditi sebi igraca na 10 godina da ti je tu (poput Davidovca npr)
Mada... prvo treba vidjeti sta cete sa sadasnjim timom, koga zadrzati....
Korisnikov avatar
By Karaburac
Slušao sam Drobnjaka koji kaže da je neophodno samo da započne sezonu.
Dakle ako bi ga trejdovali i vejvovali na startu sezone važila bi mu se za punu penziju i mogao bi da dođe...

Dosta je tu ali u igri, ali nije nemoguće.
Korisnikov avatar
By gramada
Sta ima uopste da navijamo i da se smaramo kad tim rukovodi sastavlja Jovan Mijailovic
Ne mogu da navijam za takav Partizan pa makar i Bogdan dosao
Korisnikov avatar
By Karaburac
Dule je najviše doprineo kojim očima gledam i na košarku i na Partizan.
Godinama sam se nadao da će dočekati da bude uključen u nekoj meri u rad Partizana.
Baš sam se ponadao posle transplantacije da to ide na bolje. :(

Slava mu!
Korisnikov avatar
By MileBL
Шта рећи за Вујошевића
Из навијачког угла нисам га волио
Али треба му одати признање на тренерском послу, један од последњих кошаркашких тренера који је знао од голобрадих момака направити играче

• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]