Zex88 napisao: ↑Sre Apr 29, 2026 8:47 pm Ја сам убеђен био да је он 4.. Јер кад ми искочи нешто од њега или прескаче људе или шутира за 3.
Кад спомену од 2 до 4,је ли дефинитивно Николић код вас иде или да се надам још мало?
Живо ме занима шта ће бити са Момчиловићем.. Да ли би могао у Европу ово лето?
Послато са SM-S937B помоћу Тапатока
Momak je petica, bar je to igrao na koledžu. Ne verujem da bi mogao da igra 4 u odbrani. U napadu, možda....
U suštini moderna petica, cela igra mu se svodi na pik iz kojeg ili rola i kuca preko svega živog i neživog i još čega što se tu nađe... Ili rola široko na pop i prangija za 3.
Post igra nije baš nešto, ali realno, to se može popraviti sa godinama, ako uopšte bude bilo potrebe za tim.
Mene malo podseća na Koprivicu zbog atletike, samo što je niži, ali zato ima dalji domet na šutu od Balše.
Pogotovo što je prošao vaše mlađe kategorije, ja se ne bih ni sekundu dvoumio. Čak, sam u fazonu da se već sad kontaktira i dogovori za onu tamo sezonu.
Što se Nikolića tiče, za sada nema nikakvih zvaničnih informacija. Dečko je grobar, mislim da smo mi favoriti ako pokažemo interesovanje. Osim ako ne ode na koledž neki kao većina što ide