Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Karaburac
Zex88 napisao: Sre Apr 29, 2026 8:47 pm Ја сам убеђен био да је он 4.. Јер кад ми искочи нешто од њега или прескаче људе или шутира за 3. :)

Кад спомену од 2 до 4,је ли дефинитивно Николић код вас иде или да се надам још мало?

Живо ме занима шта ће бити са Момчиловићем.. Да ли би могао у Европу ово лето?

Послато са SM-S937B помоћу Тапатока

Momak je petica, bar je to igrao na koledžu. Ne verujem da bi mogao da igra 4 u odbrani. U napadu, možda....
U suštini moderna petica, cela igra mu se svodi na pik iz kojeg ili rola i kuca preko svega živog i neživog i još čega što se tu nađe... Ili rola široko na pop i prangija za 3.

Post igra nije baš nešto, ali realno, to se može popraviti sa godinama, ako uopšte bude bilo potrebe za tim.

Mene malo podseća na Koprivicu zbog atletike, samo što je niži, ali zato ima dalji domet na šutu od Balše.

Pogotovo što je prošao vaše mlađe kategorije, ja se ne bih ni sekundu dvoumio. Čak, sam u fazonu da se već sad kontaktira i dogovori za onu tamo sezonu.

Što se Nikolića tiče, za sada nema nikakvih zvaničnih informacija. Dečko je grobar, mislim da smo mi favoriti ako pokažemo interesovanje. Osim ako ne ode na koledž neki kao većina što ide :lol:
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ja se sa momcima sa koledža uvek plašim šta i kako, pogotovo kada su visoki u pitanju, na jednog Petruševa imaš X Korpivica, Janković, Jovanović, Ristić i slični. Mada tu spadaju i određeni NBA škartovi tipa Simonović, Pokuševski, Smajlagić.

Što se tiče Nikolića, ja sam na više mesta pročitao da se on dogovorio sa Spartakom, nema mi to mnogo logike s jedne strane, ali možda i pametno. Dečko je 2005, dakle 21 godinu, ima još prostora i za koledž nakon sledeće sezone.
By Tamerlan
Olimpijakos nudi Mekintajeru 2,5m+2,5m+3m za ugovor na tri godine.

Sanjam o dovođenju Bogoljuba Markovića, Nemanje Kusturice i 20 evroligaških minuta za Miljenovića na svakom od 38 mečeva naredne sezone.

Đurišić se može vratiti u život, Dobrić neka ostane na nivou na kom se nalazi godianama, Davidovac i Kalinić su domaćini svlačionice...

Zadržati Batlera, Nvoru i Monekea i dovesti još baš neophodan broj stranaca sa ugovorima od 2m.

Da li je moguće da posle Jokića (31) i Milutinova (32) nećemo imati vrhunskog centra? Niko se ne nazire.

Isto pitanje važi i za klsičnog beka-šutera? Bogdan (34), Nedović (35), Gudurić (31), Anđušić (35)....
Korisnikov avatar
By Karaburac
Salvatore Guliano napisao:Ja se sa momcima sa koledža uvek plašim šta i kako, pogotovo kada su visoki u pitanju, na jednog Petruševa imaš X Korpivica, Janković, Jovanović, Ristić i slični. Mada tu spadaju i određeni NBA škartovi tipa Simonović, Pokuševski, Smajlagić.

Što se tiče Nikolića, ja sam na više mesta pročitao da se on dogovorio sa Spartakom, nema mi to mnogo logike s jedne strane, ali možda i pametno. Dečko je 2005, dakle 21 godinu, ima još prostora i za koledž nakon sledeće sezone.
Ja to gledam ovako. Svaki Amer u Evropi je prošao taj isti koledž sistem, pa su okupirali Evropu. Ne treba biti toliko skeptiačn prema sopstvenoj deci.

NCAA 1 divizija je ove godine imala 31 igrača našeg koji je igrao barem jedan sekund. Sledeće očekujem da će biti preko 50. One tamo, mislim da će preći 70. To je neminovnost za kupovinu novih igrača.

Interesantan info za Nikolića. Žeks i ja smo svojevremeno baš pričali da bi mu sezona ili dve u Igokei ili Spartaku bila najbolja odluka. Igrao bi Evropu, a opet nije toliki skok kao direktan odlazak u EL.
Korisnikov avatar
By skeske
Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku (osim mozda ovih sto preko evrope imaju direkt NBA) je lud iz mnogo razloga. Do sada su pare bile minus, sad je i to debeli plus, dakle nema ni jednog razloga da se odbije koledz.
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige

Marko Tofoski potpisao za Spartak. :clap: Sparta[…]