Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Karaburac sta mislis na ovakvu ekipu.Ovo ja dovodim sledece sezone u Sabac.
B.Popovic,B.Vujosevic
Igrutinovic,Jereminov,Mitrovic iz Vrsca
Vitkovac,Milosevic iz Vrsca
Djekic,Radovic isto iz Vrsca
M.Ilic,Amerikanac sa 208 cm i 112 kg da moze i 5 ali i malo na 4
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Kontrabas indeks je sasvim ok u slucaju Micic, Marjanovic. Centrima je generalno mnogo lakse da napumpaju statistiku jer svaka pozitivna stvar donosi +1, svaka negativna stvar -1. Ako pogledamo samo plus minus odnos Micicevih skokova i asistencija i oduzmemo izgubljene lopte dobijes +1, ako pogledas samo Marjanoviceve skokove i oduzmes izgubljene lopte to je +7 znaci vec razlika 6. Bobi je dao i 10 poena vise, uz bolji procenat suta i eto ti monstruoznog indeksa. Inace Micic je bio vodeci igrac po izgubljenim loptama i u kls-u, mislim da je veci deo sezone gubio preko 4 lopte po utakmici.

@Obilic

pa igraci nisu losi, ali Jereminov je plej, a ne bek, a Milosevic je bek, a ne krilo...
Kada bih licno bio primoran da sastavim tim od igraca iz domaceg prvenstva bez da gledam timove koji trenutno igraju superligu, u insotranstvu ili na Jadranu i bez FMP-a jer je to prakticno CZV 2 (da kazemo da nisu realno dostupni jer su skupi) verovatno bih se odlucio za sledeci sastav:

1) Marko Popovic/Sloga, Bogic Vujosevic/BKK Rad, (mozda i Perica Mitic kao MVP druge srpske lige)
2) Milosevic/Vrsac, Igrutinovic/BKK Rad.
3) e ovde je najveci problem... Recimo Sljivancanin/Borac i Aleksandar Mitrovic/Vrsac
4) Marelja/Sloga, Bezbradica/BKK Rad. (mozda Sibalic iz Smedereva da udje da isprangija i izadje)
5) Opet problem, sigurno bih uzeo Milosa Jankovica (mladost Cacak, 94', drugi po indeksu korisnosti u drugoj srpskoj ligi) i drugi centar verovatno Siladji/BKK Rad mada je on po meni vise 4, ali jbg kad fale kvalitetni centri. Mozda umesto Sibalica Gugleta isto iz druge srpske lige kao najbolji bloker lige po principu nuzda zakon menja.

Ovo bi bio prilicno mlad i dosta perspektivan tim, sastavljen od jeftinih igraca koji bi mogli dobro da odigraju i jos bolje da se prodaju. Kada bi bilo vise para na pozicijama 3 i 5 bih doveo sigurno nekog sa vecim renomeom ili bih probao da pozajmim nekog igraca iz Jadranskih ekipa (na poziciji 3 recimo Cekovskog iz Partizana, deluje mi kao dobro resenje za obe strane), na poziciji 5 nemam pojma koga, ne mora cak ni neki igrac da bude samo da moze da kontrolise skok i da lupi koju blokadu.

E sad sto mene niko ne pita, to je druga stvar....
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Naravno Milanezija samo ne bi igrali u Gimnaziji vec u Hali Zorka sto i treba da bude.U stvari i OKK sada igra u Zorci.I ima dobru podrsku za trecu ligu koju uzimaju lagano
Dodao bih jos i Jankovica iz Cacka na centarskim pozicijama.
Dobro mada mislim da Milosevic moze i da pokrije poziciju krila,a Aljosa Mitrovic beka,ali svejedno.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
A posle toga igramo Jadransku ligu sa sledecim sastavom
B.Popovic,Ratkovica
Jereminov,Jeremic,Paunic
Vitkovac,Milosevic
Aleksandrov,Radovic
Stanojevic Jovo,Amerikanac
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Obilic pa mogu da pokriju, ali im nisu primarne pozicije. Mozda bi Mitrovicu i bilo prirodnije da igra beka, ali na ovim pozicijama su igrali cele sezone u Vrscu. Milosevic je prenizak za krilo, mislim moguce je (eno ga Sinovec u Radnickom), ali ja vise volim krila od bar 200cm...

ahahahahahahhah daj bre Obilicu kontam ja da sve ovo pisemo iz sprdnje, ali daj bar malo realnosti :). Za ovaj tim sto si stavio za Jadransku bi ti trebao minimum Partizanov budzet :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Karaburac napisao:@Obilic pa mogu da pokriju, ali im nisu primarne pozicije. Mozda bi Mitrovicu i bilo prirodnije da igra beka, ali na ovim pozicijama su igrali cele sezone u Vrscu. Milosevic je prenizak za krilo, mislim moguce je (eno ga Sinovec u Radnickom), ali ja vise volim krila od bar 200cm...

ahahahahahahhah daj bre Obilicu kontam ja da sve ovo pisemo iz sprdnje, ali daj bar malo realnosti :). Za ovaj tim sto si stavio za Jadransku bi ti trebao minimum Partizanov budzet :D
Znam brate samo se zajebavam,a evo Evroligaskog tima.Rasic Sapcanin mora biti kapiten
Amerikanac,Micic
Rasic,Paunic,Tripkovic
Keselj,Vitkovac
Dragicevic,Robertc
Maric,Vranes

a onda osvajamo Evroligu sa
Amerikanac,Micic
Rasic,Paunic,Tripkovic
Keselj,Drenovac
Aleksandrov,Lazmi
Maric,Marjanovic,Jankovic
By milanezija
MILOS OBILIC napisao:
Karaburac napisao:@Obilic pa mogu da pokriju, ali im nisu primarne pozicije. Mozda bi Mitrovicu i bilo prirodnije da igra beka, ali na ovim pozicijama su igrali cele sezone u Vrscu. Milosevic je prenizak za krilo, mislim moguce je (eno ga Sinovec u Radnickom), ali ja vise volim krila od bar 200cm...

Znam brate samo se zajebavam,a evo Evroligaskog tima.Rasic Sapcanin mora biti kapiten
Amerikanac,Micic
Rasic,Paunic,Tripkovic
Keselj,Vitkovac
Dragicevic,Robertc
Maric,Vranes

a onda osvajamo Evroligu sa
Amerikanac,Micic
Rasic,Paunic,Tripkovic
Keselj,Drenovac
Aleksandrov,Lazmi
Maric,Marjanovic,Jankovic
:happy-wavemulticolor: :laughing-rolling: :obscene-smokingjoint: :obscene-smokingweed: :happy-wavemulticolor:
Ovo samo lud covek moze da smisli.
MileBL napisao:A ko ce biti trener?
PA valjda Stepandic, jedini sabacki trener.
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 218
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige