Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kakav Stepandic razmisljam izmedju sebe ili da ja budem direktor,a drugi treneri.
U KLS bi mi trener bio Vlade Djurovic,u Aba ligi Vlade Djurovic,u Evrokupu I Evroligi Igor Kokoskov
Korisnikov avatar
By zola
MILOS OBILIC napisao:Kakav Stepandic razmisljam izmedju sebe ili da ja budem direktor,a drugi treneri.
U KLS bi mi trener bio Vlade Djurovic,u Aba ligi Vlade Djurovic,u Evrokupu I Evroligi Igor Kokoskov
Pa kad vec dovodis trenere iz NBA dovedi Fila Dzeksona, nemoj da si skroman. Ionako je slobodan, a verujem da bi mu se svideo projekat i posebno bi mu bila cast da radi sa takvim direktorom :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
zola napisao:
MILOS OBILIC napisao:Kakav Stepandic razmisljam izmedju sebe ili da ja budem direktor,a drugi treneri.
Pa kad vec dovodis trenere iz NBA dovedi Fila Dzeksona, nemoj da si skroman. Ionako je slobodan, a verujem da bi mu se svideo projekat i posebno bi mu bila cast da radi sa takvim direktorom :D
Kakav bre FIl Dzekson Americke trenere ne priznajem.Jedigo Popovica iz Sparsa jer je nas. :dance:
Korisnikov avatar
By Karaburac
Sutra pocinje razvojna lige Srbije, bar je tako najavljeno. Videcemo sve ekipe koje se nisu plasirale u Super ligu sa razlikom sto ce umesto Vrsca igrati mladi tim Mege.
Korisnikov avatar
By Joomla10
Karaburac napisao:Sutra pocinje razvojna lige Srbije, bar je tako najavljeno. Videcemo sve ekipe koje se nisu plasirale u Super ligu sa razlikom sto ce umesto Vrsca igrati mladi tim Mege.
Steta za Vrsac, igraci poput Mitrovica, Radovica, Djoleta Milosavljevica ostase bez kosarke do pocetka sezone. Neverovatno koliko se nema novca, a izgleda se pricalo da ce dosta ekipa uci u ovu ligu sa 4-5-6 igraca koji su igrali u KLS, ali opet i nije lose sto se organizovalo nesto, mada moram priznati da ne verujem da ce to ni za 1% podici kvalitet...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Iskreno ne verujem ni ja, jedina dobra stvar je sto ce ti momci dobiti malo vise utakmica i sto ce im se sezona malo produziti.
Inace ozbiljno sumnjam u bilo kakve takmicarske ambicije ekipa koje se budu takmicile. Jos uvek nisu objavljeni sastavi u kojim ce ekipe nastupati, tako da me zivo zanima kolike ce promene biti u odnosu na regularni deo sezone.
Korisnikov avatar
By Joomla10
To je izgleda onaj fazon samo da se nesto radi, a nema veze da li ima koristi ili ne. Pokusali su da motivisu klubove sa nekim nagradama na kraju, ali izgleda da to nije uspelo. Najzalije mi je Vrsca koji ima par igraca koji po meni zasluzuju da igraju daleko jacu ligu, a sada ce napraviti pauzu do pocetka sezone.

Sto se tice mladog tima Mege, po meni njima ce najvise ova liga doneti, jer ima dosta perspektivnih igraca kojima ce ovo biti uvod za ono sto ih ocekuje na pocetku sezone.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Druze ne bih mogao vise da se slozim sa tobom.
Velika je steta sto Novak i Milosevic nece igrati ovo. Zalio bih i Radovica da je nas, ali posto nije bas me briga.

Iskreno me zanima ko ce nastupati za mladi tim Mege jer ima par momaka koji ne igraju juniorsku ligu, a nisu imali neku minutazu u prvom timu (Tijanic, Majic, Miskovic), plus momci iz juniorske lige od kojih su neki vec zabelezili nastup u A timu (Zagorac, Jaramaz, Jokic, Veljkovic, Simovic, Simeunovic, Djokovic) moze zanimljiv tim da bude. Tim momcima ce to mnogo znaciti, a od navedenih najvise mislim da najvise vredi pratiti Jokica, Veljkovica i Jaramaza. Ljudi dosta hvale Zagorca, ali ja sam skeptican kad je on u pitanju imam onaj osecaj da ''vara'' ljude koji ga gledaju, tj. da deluje bolje nego sto je zaista.
Korisnikov avatar
By Joomla10
Gledao sam Ognjena prosle i ove godine jednom, mogu ti reci da meni licno ne uliva poverenje da ce biti bolji od Nemanje.
Nemanju sam pratio od onog turnira u Pirotu kada ga je Dule sa 16 godina ubacio u prvi tim za taj turnir. Ubedjen sam bio da nema sanse da je to promasaj, jer je i Dule najvise cenio njega od mladjih igraca.
Ono sto vidim kod njegovog burazera mi je preslikano kao i Nemanja u mladjim kategorijama.

Sto se tice Jokica, mislim da on jedini tu moze da napravi neku karijeru. Sto se tice Veljkovica i Zagorca, moram priznati da nisam dovoljno obratio paznju na njih dvojicu, sem kroz statistiku, a to ne mora puno da znaci.

Videcemo u kakvom sastavu ce nastupiti ostale ekipe, ali ima tu materijala. Zanima me da li ce i koliku minutazu imati talentovani klinci iz Borca, Stefan Mitrovic, Cutovic, uz sada vec standardnog Nemanju Todorovica koji je odigrao sasvim solidno celu KLS, nas pulen Marinkovic itd...

Videcemo, mislim da je ovo vise samo da se nesto radi, ali da ce to doneti neki kvalitet... Poprilicno sam siguran da nece, ali dobro, makar nek ovi mladji igraci osete malo kako je u seniorskoj konkurenciji, jer realno ovo je liga bez briga.
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 218
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige