Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By Joomla10
Mile, za to ne mogu nista da kazem, jer to nisam video. Po prijemu lopte Rakocevica rekao sam koraci, ali sam cekao snimak, jer sam znao da ako su bili koraci da ce to biti udarni snimak.
Nemoj pogresno da me shvatis, ali ne verujem da je ovo sudija koji je bio metar-dva od igraca prevideo. Moje misljenje.
Korisnikov avatar
By Zex88
Tesko da je guranje,ako covek ide od kosa,nije napravio prednost..
Drugo,jedino Muta izgleda nije kapirao da ce Igor i Rasko odigrati svoje,o kretnji odbrane da ne govorim..
A kad siljenje na Igoru bude prestalo,onda ce mozda guranje piti vodu..
Korisnikov avatar
By Karaburac
Metalac na 0-4, lepo sam ja rekao dzabe novac i ulaganja kad je srz trula.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Hocu, imam u planu vec par stvari, samo sto trenutno nikako ne stizem. Nadam se da cu veceras da zavrsim sledeci blog, a presek stanja sam svakako mislio da napravim kad prodje par utakmica, mozda bi najbolje bilo posle sedmog kola kad se obrne prvi krug utakmica svako sa svakim.
Korisnikov avatar
By BogdanB
KLS: Marjanović, opet, igrač kola
IZVOR. B92
Drugi put u četiri kola KLS Boban Marjanović je najkorisniji igrač runde.

StarSport
Pored bivšeg reprezentativca koji je vodio Mega Vizuru do još jedne važne pobede u najboljih pet su Bertans, Simonović, Anđić i Stojačić.

MVP lige je, za sada, Boris Savović, košarkaš Crvene zvezde, a i pored loših rezultaat ekipe iz Valjeva, prate ga dvojica košarkaša Metalca, Vladimir Dašić i Bojan Bakić.

Marjanović je u pobedi Mega Vizure u Valjevu postigao 16 poena i uhvatio 13 lopti, Davis Bertans je u pobedi Partizana u Užicu bio najefikasniji sa 23 koša (4-3 za dva poena, 8-5 za tri), Marko Simonović predvodio je Crvenu zvezdu u pobedi nad Radničkim, 22 poena (4-4 za dva, 7-4 za tri). Branko Anđić je, kao i u prošlom kolu, bio najbolji igrač Slobode, sa 19 poena i pet skokova, Stojačić najzaslužniji za pobedu Vojvodine u duelu sa Konstantinom (13 poena, četiri skoka).

StarSport
Savović je sa 86 indeksnih poena najuspešniji igrač prva četiri kola, u vrhu liste su Dašić (84) i Bakić (79) iz Metalca, Marjanović (77), Teriko Vajt iz Radničkog (74) i Partizanov Žofri Lovernj (71). Najviše poena upisao je Bakić, 22.0 po meču, drugi je Vajt (20.5), treći Dašić (16.5), prvi skakač je Boban Marjanović (10.2 po meču), drugi Savović (8.5), treće mesto dele Dašić i bek Partizana Bogdan Bogdanović (7.5). Prvi asistent rane faze lige je Vasilije Micić, talentovani plej Mega Vizure (6.2 po utakmici), slede Ćapin iz Radničkog (4.2) i njegov klupski drug Marković (4.0). Najviše blokada imaju Žofri Lovernj i Salvko Vraneš (po sedam), Nikoal Jevtović iz Slobode i Dejan Musli po šest. Zanimljiva je i timska statistika, košarkaši Partizana mt:s postigli su ukupno 343 poena, Crvena zvezda Telekom samo jedan manje, a kragujevačkog Radničkog 333. Mega Vizura, apsolutno najveće iznenađenje prva četiri kola, je mešu najneefikasnijima (305). Tim Dejana Milojevića je treći po broju skokova (131), iza Partizana (155) i Crvene zvezde (139).
Korisnikov avatar
By Joomla10
Karaburac napisao:Metalac na 0-4, lepo sam ja rekao dzabe novac i ulaganja kad je srz trula.
Realno ne znam ni sta su ocekivali kada su sklopili ekipu u minut do dvanaest.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ma da je samo to, nego imas prvog pleja koji je tatin sin i ima zagarantovanu minutazu, imas menjanje trenera (kakav god da je) koji je izneo sezonu, dovodis drugog, posle 3 kola (i pored poraza relativno korektna kola) on daje otkaz i sta da ocekujes dalje? Da Metalac uradi ono sto je uradila Zvezda, da se odrekne tatinog sina, posalje ga da sam gradi karijeru, siguran sam da bi odnosi bili mnogo, mnogo bolji i da bi cela prica bila zdravija.
Licno mi je nevidjeno zao sto Uzice nema njihove finansije, to bi bila zmaj ekipa, mogu odmah da potpisem!
Korisnikov avatar
By familija
Karaburac napisao:Ma da je samo to, nego imas prvog pleja koji je tatin sin i ima zagarantovanu minutazu, imas menjanje trenera (kakav god da je) koji je izneo sezonu, dovodis drugog, posle 3 kola (i pored poraza relativno korektna kola) on daje otkaz i sta da ocekujes dalje? Da Metalac uradi ono sto je uradila Zvezda, da se odrekne tatinog sina, posalje ga da sam gradi karijeru, siguran sam da bi odnosi bili mnogo, mnogo bolji i da bi cela prica bila zdravija.
Licno mi je nevidjeno zao sto Uzice nema njihove finansije, to bi bila zmaj ekipa, mogu odmah da potpisem!
Jako slicna sutuacija.... :D
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 218
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]