Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
By boks89
Ovo kolo Mega- Zvezda... Ne znam za Radnicki ko je bolje da pobedi...Videmo kako ce se sanci protiv Bobija, al sto rece neko protiv Zvezde i Partizana Bobiju sude dva nepostojeca faula i tako ga izbace iz koloseka... Secam se prosle sezone kada se Bobi kod nas malo razigrao pred kraj superlige i pravio je dosta problema Partizanu i onda dve ciste rampe nad Macvanom okarakterisane su kao faul.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Videcemo, bice jako zanimljiv mec. Mega je ostvarila dve velike pobede na gostovanjima, prvo KG, pa Valjevo, a Zvezda je evidentno u padu forme i pored dobrog skora do sada (3-1) tako da moze svasta da bude. Najveci nedostatak Mege je sto Bobi nema ni iole kvalitetnu rezrvu jer je Cakic ipak cetvorka i iako moze da cuva neke petice mislim da sa Raskom i Braunom nece moci da se nosi. Dosta ce znaciti koliko ce Vasa biti suterski raspolozen kao i da li ce se prikljuciti jos neko. Avramovic se muci sa sutom od pocetka Super Lige, a ni Krstic jos uvek nije imao neko ozbiljno dobro sutersko vece. Ti momci pre ili kasnije moraju da prorade. Dangubic samo da ubaci prvi sut kako bi dobio na samopouzdanju. Zvezdi ce znaciti ukoliko ih krene sut jer ce Mega verovatno dosta forsirati zonu zbog Bobija kao sto to uvek i cine. Postavlja se pitanje na poziciji cetiri da li ce neko iz Mege moci defanzivni skok da iskontrolise protiv Savovica jer je Savovic definitivno fizicki dominantniji i od Lukovica i od Bojica, dok je Velickovic izgleda sada i u psihickom kanalu te je neizvestan za mec. Moguce da ce Cakic imati povecanu minutazu na poziciji cetiri i da ce on pokusati da osigura skok pored Savovica.
Korisnikov avatar
By djokonda
Karaburac napisao:Videcemo, bice jako zanimljiv mec. Mega je ostvarila dve velike pobede na gostovanjima, prvo KG, pa Valjevo, a Zvezda je evidentno u padu forme i pored dobrog skora do sada (3-1) tako da moze svasta da bude. Najveci nedostatak Mege je sto Bobi nema ni iole kvalitetnu rezrvu jer je Cakic ipak cetvorka i iako moze da cuva neke petice mislim da sa Raskom i Braunom nece moci da se nosi. Dosta ce znaciti koliko ce Vasa biti suterski raspolozen kao i da li ce se prikljuciti jos neko. Avramovic se muci sa sutom od pocetka Super Lige, a ni Krstic jos uvek nije imao neko ozbiljno dobro sutersko vece. Ti momci pre ili kasnije moraju da prorade. Dangubic samo da ubaci prvi sut kako bi dobio na samopouzdanju. Zvezdi ce znaciti ukoliko ih krene sut jer ce Mega verovatno dosta forsirati zonu zbog Bobija kao sto to uvek i cine. Postavlja se pitanje na poziciji cetiri da li ce neko iz Mege moci defanzivni skok da iskontrolise protiv Savovica jer je Savovic definitivno fizicki dominantniji i od Lukovica i od Bojica, dok je Velickovic izgleda sada i u psihickom kanalu te je neizvestan za mec. Moguce da ce Cakic imati povecanu minutazu na poziciji cetiri i da ce on pokusati da osigura skok pored Savovica.
Moraće sa Ćakićem na četvorci da igraju...već protiv Partizana se videlo da Luković nije sposoban fizički da izdrži duel sa iole ozbiljnijom četvorkom.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Po meni je Lukovic cista trojka koja ima dobar prodor i kontrolu lopte.
Bice zanimljiv i duel Konstantina i Slobode,tj.da vidimo moze li Uzice do druge pobede i malo da zakomplikuje stvari
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
MILOS OBILIC napisao:Po meni je Lukovic cista trojka koja ima dobar prodor i kontrolu lopte.
Bice zanimljiv i duel Konstantina i Slobode,tj.da vidimo moze li Uzice do druge pobede i malo da zakomplikuje stvari
Slažem se sa vršnjakom Luković je klasična 3 , i od njega očekujem mnogo, voleo bih ga u KKP
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ma kakva crna trojka.... Lukovic ima sjajnu kontrolu lopte, ali nema sut uopste. Drugo on je klasican tweener preslab je za cetiri, a nije dovoljno brz za tri. Trece, on i pored te kontrole lopte pitanje koliko bi bio u stanju da probija trojke kao sto to radi protiv cetvorki. Lukovic jeste cetvorka, ali je koncepcijski rizik isto kao recimo (Daca Mijatovic). Kada ga uvedes znas da nema previse sansi da odbrani protivnika na toj poziciji, ali isto tako ukoliko ga krene znas da moze u napadu da mu napravi dosta problema. Prebacivanjem na poziciju tri bi izgubio svoju glavnu napadacku prednost u odnosu na protivnika, a to je brzina, a pitanje koliko bi dobar bio u odbrani protiv niskih krila.
Lukovic je jako pametan i tehnicki potkovan igrac, ali je defanzivno limitiran i to je to. Moze da nabaci kilazu, ali je onda pitanje koliko bi izgubio na brzini.
Zanimljiv igrac, ali koncepcijski rizik uvek kad je na terenu.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Karaburac napisao:Ma kakva crna trojka.... Lukovic ima sjajnu kontrolu lopte, ali nema sut uopste. Drugo on je klasican tweener preslab je za cetiri, a nije dovoljno brz za tri. Trece, on i pored te kontrole lopte pitanje koliko bi bio u stanju da probija trojke kao sto to radi protiv cetvorki. Lukovic jeste cetvorka, ali je koncepcijski rizik isto kao recimo (Daca Mijatovic). Kada ga uvedes znas da nema previse sansi da odbrani protivnika na toj poziciji, ali isto tako ukoliko ga krene znas da moze u napadu da mu napravi dosta problema. Prebacivanjem na poziciju tri bi izgubio svoju glavnu napadacku prednost u odnosu na protivnika, a to je brzina, a pitanje koliko bi dobar bio u odbrani protiv niskih krila.
Lukovic je jako pametan i tehnicki potkovan igrac, ali je defanzivno limitiran i to je to. Moze da nabaci kilazu, ali je onda pitanje koliko bi izgubio na brzini.
Zanimljiv igrac, ali koncepcijski rizik uvek kad je na terenu.
razumem da meni protivrecis, ali Obilicu ! pa ti si lud sad cemo mi kao mladja generacija da se ujedinimo lagano :lol:
salu na stranu ono sto sam gledao malog a to je 2 utakmice :mrgreen: meni lici na 3 , naravno da uvazavam tvoje misljenje i da verujem da je verodostojnije od mog... :)
hvala na analizi ovog decaka... i kako sam rauzmeo ti njega ne bi zeleo da vidis u "svetom dresu"
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pa ne bih :?

Na trojci imamo boljih opcija, a i na cetvorci imamo boljih opcija. Ne vidim sta ce nam on. Na trojci imamo Bertansa i Lucica koji su bolji od njega, a tuzna istina je da je i Cakarevic korisniji igrac od njega. Ma koliko to cudno zvucalo mislim da bi ga Cakar upropastio u direktnom duelu u skoku, a da ovaj ne bi mogao ni jednom da ga prodje. Tu jos imamo Cekovskog koji je mladji i veci potencijal i Andrica koji je mladji i koji je nase dete.
Na cetvorci istina nemamo bas toliko veliki izbor osim Lovernja, ali kao sto i sam kazes ti ga kao cetvorku ni ne vidis.

Mislim da bi Lukovic mogao da bude dobra trojka ukoliko bi ZNACAJNO popravio sut koji je jako los cak i sa poludistance, a kamo li za tri poena.

PS ali nasa liga domaca bi profitirala kada bi bilo vise ovakvih Lukovica, jos malo iskusnijih koji bi ostali u zemlji i od kojih bi klinci ucili. Decko zna kosarku i to je zna dobro, samo ima dve mane koje su u danasnjoj kosarci velike, prva je fizicka druga slab sut.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Karaburac napisao:Pa ne bih :?

Na trojci imamo boljih opcija, a i na cetvorci imamo boljih opcija. Ne vidim sta ce nam on. Na trojci imamo Bertansa i Lucica koji su bolji od njega, a tuzna istina je da je i Cakarevic korisniji igrac od njega. Ma koliko to cudno zvucalo mislim da bi ga Cakar upropastio u direktnom duelu u skoku, a da ovaj ne bi mogao ni jednom da ga prodje. Tu jos imamo Cekovskog koji je mladji i veci potencijal i Andrica koji je mladji i koji je nase dete.
Na cetvorci istina nemamo bas toliko veliki izbor osim Lovernja, ali kao sto i sam kazes ti ga kao cetvorku ni ne vidis.

Mislim da bi Lukovic mogao da bude dobra trojka ukoliko bi ZNACAJNO popravio sut koji je jako los cak i sa poludistance, a kamo li za tri poena.

PS ali nasa liga domaca bi profitirala kada bi bilo vise ovakvih Lukovica, jos malo iskusnijih koji bi ostali u zemlji i od kojih bi klinci ucili. Decko zna kosarku i to je zna dobro, samo ima dve mane koje su u danasnjoj kosarci velike, prva je fizicka druga slab sut.

tako sam i predpostavljao, hvala na odgovoru :obscene-drinkingcheers:
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 218
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]