Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By Gale
Aha, pobedila Mega, odlično :clap:
Odgledao sam veći deo. Malko sam se bojao kada je Mega "pala" u 3/4 i na samom kraju, kada je Zvezda časkom prišla na -2 (valjda).
Fina igra Mege. Ostalo mi je u pamćenju da je Šarenac na poluvremenu nabrojao valjda četiri, pet igrača Mege sa učinkom 7-10 poena; upravo je to bio i moj utisak, da Mega igra lepo i balansirano.

Ključni čovek je naravno Bobi. Prvi put posle EP-a 2011. sam se zapitao zašto taj momak nije ovako korišćen na tom prvenstvu. Očigledno je da zona sa njim funkcioniše, očigledno je da lopte kupi kao žaba muve. Zašto je onda na tom prvenstvu imao ulogu slepog putnika, koji je tu doputovao u nečijem koferu?

I jedan "sviranje uz batinu" utisak: Na ovoj utakmici su i Rakoč i Micić šutirali sa poludistance, po sistemu - dribling, pun trk -> naskok -> šut. E, moje laičke oči zapazile su da u tom skoku (nakon naskoka) Micićevo telo nastavlja da strelovito "leti" pravo ( pod inercijom); do neke mere to se događa i Rakoču, ali ipak njegov "let" je znatno više usmeren ka gore, a ne ka napred. Basketaško iskustvo mi govori da Rakoč na taj način dolazi do mnogo prirodnijeg položaja za šut, što se, pretpostavljam, na kraju odražava na preciznost. Ne znam zašto sam vam ovo rekao, valjda zato što hoću da Micić bude bolji od Rakoča kada dođe vreme za to.
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Kakvi su vam utisci kad je u pitanju Novica, nisam ga gledao protiv CZ (10ak minuta samo) pa me interesuje jel se vidi neki napredak.
Ono protiv nas je bilo pretuzno
Korisnikov avatar
By Gale
I dalje je tužno, rode. U par navrata je pokazao hmm tragove klase ( u odnosu na Subotića. Što i nije tako teško :D ) , ali mi ukupno izgleda kao da je miljama daleko od svog nekadašnjeg nivoa. to je moj utisak, ali nisam ni ja gledao celu utakmicu.
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Gale napisao:I dalje je tužno, rode. U par navrata je pokazao hmm tragove klase ( u odnosu na Subotića. Što i nije tako teško :D ) , ali mi ukupno izgleda kao da je miljama daleko od svog nekadašnjeg nivoa. to je moj utisak, ali nisam ni ja gledao celu utakmicu.
Pa dobro, sigurno da je miljama daleko od startera Reala ali mene interesuje da li to ide u nekom smjeru, da li se oslobadja itd. Jbga, ja sumnjam da on moze biti igrac vrhunske klase ponovo, ali ko ce ga znati, volio bih da me demantuje. Kakva steta...
Korisnikov avatar
By Jomer
nisam gledao celu tekmu a i iskreno sam slabo ispratio megu ove sezone sem onih utakmica sa KKP, kakvo misljenje imate o Dangubicu , da li bi se snasao u KKP, @Karabu mi mozda mogao da da najbolju analizu
By Edibledi
texxxdrummer napisao:
Gale napisao:I dalje je tužno, rode. U par navrata je pokazao hmm tragove klase ( u odnosu na Subotića. Što i nije tako teško :D ) , ali mi ukupno izgleda kao da je miljama daleko od svog nekadašnjeg nivoa. to je moj utisak, ali nisam ni ja gledao celu utakmicu.
Pa dobro, sigurno da je miljama daleko od startera Reala ali mene interesuje da li to ide u nekom smjeru, da li se oslobadja itd. Jbga, ja sumnjam da on moze biti igrac vrhunske klase ponovo, ali ko ce ga znati, volio bih da me demantuje. Kakva steta...
Novica je dosta poboljšao igru u odnosu na ranije utakmice. Videćemo da li će uspeti da se vrati do nekog ozbiljnijeg nivoa. Sve je u glavi a on je poznat kao borac do kraja. Voleo bih da Mega sačuva ceo tim za narednu sezonu, iako sumnjam da će se to desiti. Ako bi bili treći na kraju prvenstva, čemu se iskreno nadam, ne bi morali da plaćaju vajld kard za Aba ligu, nego bi Mlađa platio parama poreskih obveznika, kao i sve do sada.
Korisnikov avatar
By Peja
mene micic podseca na hose manuel kalderona i po meni je cista jedinica
Korisnikov avatar
By GrobarPG
Може неко да ми каже шта се дешава ако Мега заврши рецимо испред Звезде, а Мега одлучи да не иде у Крушевац, знамо да из градa могу у АБА само 2 клуба?
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Jomer

Danguba je malo pao otkad je organizaciju napada preuzeo Vasa. U prvom delu sezone su isto igrali zajedno u petorci, ali je Danguba vise organizovao. Od kad su promenili uloge brojke su mu znacajno pale. Ipak i pored toga on mi je jedan od omiljenih mladih igraca, odlicne fizikalije, vrhunski drbiling, mogucnost da odigra na pozicijama od 1 do 3 je nesto sto se meni veoma dopada. Mislim da je razlika izmedju njega i Micica u tome sto Danguba moze da ode u bilo koju ekipu i da odradi ulogu koja mu se nametne, dok je Vasa igrac koji zahteva loptu i potrebno mu je da bude kljucni igrac ekipe.
Ne bih imao nista protiv da vidim Dangubica u Partizanu, ali ja bih ga najradije drzao na pleju jer mi deluje da se na toj poziciji najbolje snalazi i da na toj poziciji ima najvecu prednost u odnosu na protivnika.
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 218
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige