Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By Karaburac
Milos Jankovic izgleda presao iz Mladosti iz Cacka u Borac iz Cacka, bar za razvojnu ligu. Debitovao u porazu protiv Mege sa 25 poena i 11 skokova.

@MO

Ima u principu jako malo. Po stotinak ljudi.
Korisnikov avatar
By djokonda
Jomer napisao:citam sada ovo za gasanje mladih timova po meni cista glupost, Partizan je na primer preko mladog tima dosta igraca razvio od Velickovica pa sada do Milutinova
Kakav crni Milutinov...njega su doveli iz Hemofarma i praktično je odmah počeo da igra za prvi tim.
Korisnikov avatar
By Joomla10
Karaburac napisao:Milos Jankovic izgleda presao iz Mladosti iz Cacka u Borac iz Cacka, bar za razvojnu ligu. Debitovao u porazu protiv Mege sa 25 poena i 11 skokova.

@MO

Ima u principu jako malo. Po stotinak ljudi.
Sjajno! Steta sto niko nije uzeo "malog" Jovana iz Zdravlja, velika steta... Znacile bi mu mnogo tekme u razvojnoj ligi.
Korisnikov avatar
By Jomer
@djokonda nismo se ukapirali , on je dobar deo utakmica odigrao za taj drugi tim , pricam o minutazi koju igraci nadoknadjuju kroz taj drugi tim , a ne ko je koga stvorio
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Joomla10

Da li si gledao Jovana Jovanovica? Mozes li da napises nesto o njemu, a da nije zasnovano na statistici?
Korisnikov avatar
By Joomla10
Nisam Karabu. Od ortaka iz Partizana sam cuo da je paklen igrac, jer su imali problema sa njim u Leskovcu samo tako. Od tada sam bacio pogled na statistiku i to je sve.
Imam par oratak u Leskovcu, ali slaba vajda, jedan sem Zuce ne zna nikoga drugog, a ovi su culi da ima jedan talentovan klinac i to je sve.

Junose sam ove godine najmanje gledao u poslednjih 5-6 godina. Malo vise sam ispratio nase i klince Borca jer sam bio u mogucnosti da ih gledam par puta.
Korisnikov avatar
By Nookie
@karaburac Jel moze Metalac do pobede u Nisu?....lepa mi kvota,stavio bi neke parice na njih,malko vece pa da cujem i misljenje strucnjaka :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Nookie napisao:@karaburac Jel moze Metalac do pobede u Nisu?....lepa mi kvota,stavio bi neke parice na njih,malko vece pa da cujem i misljenje strucnjaka :D
By flameni
Ja nisam strucnjak, a i nisam ti gotivan, al ja garantujem da Metalac dobija i to sa vise od 6,7 razlike...
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 218
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.