Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kragujevcani gde ste?Trebaju nam informacije igra li WHITE ovo kolo?
I Muto ne silji kurac nego daj Sinoveca makar ali makar 20 minuta jer je decko najbolji igrac Radnickog ne po poenima i MVP ucinku nego po borbi i ostavljanju srca na teren.
Pobeda danas i nista vise
Korisnikov avatar
By Miljo
Pogledao sam drugo poluvreme iz viđenog niti jedni niti drugi mogu pretjerano biti sretni, na trenutke ko kadetske ekipe , kontra rekondra i niko nije u stanju završiti. No dobro, ajde realno zadar se pogubio i čim bi radnički digo obranu nisu imali šanse , dugo nisam vidio da neko toliko puta ima istek 24 sekunde, impresivno. A zona zadra nije bog zna šta bila al napad radničkog na istu očajan. Sve u svemu izlaskom druga Bariše zadar je izgubio sve konce u igri(tužno). A suđenje na trnutke ono faul a faula nigdje :)
a onaj travis koji panj, najače je bilo kad je kao stao u stav da će odigrat neku sjajnu obranu, a ovaj ga prođe ko nož kroz putar....legenda u napadu dribla u mjestu i onda doda :) :) ...ko je njega skautirao svaka mu čast. Par dobrih pozta i sjajno zakucavanje onog klinca iz zadra , mada kad je sve bilo gotovo ali ajd sa highlightse OK.
By Don_Sale
kosta76 napisao:@mutinjo...Nisam stigao brate da gledam utakmicu ali me zanima jedna stvar (zbog fantazija)-Je l dobio Emening otkaz ili je povredjen?

Koleno ga zezalo,pa su rešili da odmori ovu tekmu.Igra sledeču sigurno--tako mi napisao na FB.
Korisnikov avatar
By cika.Velja
Emening je imao problema sa kolenom,Krstovic je imao problema sa alergijom.
Obojica ce biti spremni za Split.
Sto se tice otkaza,jedan igrac odlazi.Verovatno i sami znate koji.
Jedini igrac,na kojeg ja licno imam zamerke,na jucerasnjoj utakmici,je Bircevic.
Prisutna je borbenost,zelja,ali isto toliko i neshvatljiv strah,kad ima loptu pod kosem.
Kao da jedva ceka,da se otarasi lopte.
To ce morati da promeni,inace putuj igumane.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Evo i mog prvog posta ovde :)
@Kosta76, odgovorili su ti vec prethodnici sto se Emeninga tice...
Inace utakmica odradjena rutinski, igralo se onoliko koliko treba. Jos neke stvari skripe, za pobedu nad Zadrom sasvim dovoljno. Mislim da dobijamo i Split sledece kolo, realno je. Mada, iskreno, plasim se malo Vujicica. Svi znamo kakav je igrac a nama su centri najslabiji deo tima. Sta se desava sa Vardom, je l' zna neko? On bi trebalo da pravi razliku, a ono sto prikazuje je kriminalno. Ali mozda mu treba jos vremena, valjda ce da bude sve bolji...
P.S. Kragujevcani, zovite i ostale na ovaj forum, neka predju svi koji zele, ako ih poznajete licno iskontaktirajte ih, jer se meni niko nije javio na pp osim @Don_Saleta, koji je i sam presao. Bilo bi lepo da nas bude vise ovde.
Pozdrav!
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Don_Sale napisao:Xaxaxaxaxaxa....@Mutinjo,gde nađe ovu Stivenovu fotku...Umalo se ne uguših od smeha.
Slucajno naleteh na netu :D
I smejao sam se jedno 2 minuta, rekoh sebi, ovo ce da ti bude dozivotni avatar :mrgreen:
Genijalna fotka.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 223
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]