Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By Zex88
flameni napisao:Ja nisam strucnjak, a i nisam ti gotivan, al ja garantujem da Metalac dobija i to sa vise od 6,7 razlike...
Hendikep:
Flameni=Obilic
By flameni
E sad ako smo dosli ovde da se vredjamo...

Obilic :angelic-little:
Korisnikov avatar
By Nookie
Strucnjak nisi,Nislija jesi ^^ ...2.1 kvota u mozzartu,greota da se ne iskoristi...i daleko do toga,vezano za drugi deo tvoje konstatacije
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pa u regularnom delu sezone je Konstantin prilicno glat dobio Metalac u Nisu, e sad Konstantin je tad bio jaci za Boska Djokica, a za Metalac nisu igrali ni Dasic ni Vranes.
Rekao bih da je Metalac dobio krila posle pobede nad Zvezdom i da moze da dobije. Svakako su bolji tim, ali i Sloboda i Konstantin su u Nisu i Uzicu dobijali i Metalac i Megu i Vojvodinu, tako da je stvarno nezgodno prognozirati.
Kad bih bas morao rekao bih da dobija Metalac.
Poslednja izmena od Karaburac u Sre Maj 01, 2013 1:34 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
By flameni
Pa ja sam stavio iskren da budem, probaj, povezi s necim...
Sta znam, ovaj zex otvoreno i skriveno deluje protiv mene, hoce da me ljaga iza ledja...Pokusava da nadje fugu u kaldrmi, narodski receno...
Korisnikov avatar
By Zex88
flameni napisao:E sad ako smo dosli ovde da se vredjamo...

Nije valjda da si zaboravio svoje cuvene opklade? :o
By flameni
Zex88 napisao:
flameni napisao:E sad ako smo dosli ovde da se vredjamo...

Nije valjda da si zaboravio svoje cuvene opklade? :o

Pazi, postoji tu i nedostatak srece.Evo, ako pogledas koliko golova su dali Mudrinski i Scepa nakon sto si dobio onu opkladu, jasno je da si imao i vise srece nego sto je normalno.
P.S.
Prognozirao sam Radnicki i Partizan u finalu, tako da sam poceo da ubadam po pola :D. Vreme je da neki fix nabodem(not in a junkie way).
Korisnikov avatar
By Zex88
To nije sreca,to je znanje.To je bilo prepoznavanje momenta kada je kurcoboljizam,lolosmiljanizam i batadjorizam bio na niskom nivou. :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Nemojte da me poredite sa flamenim koji je u radikalima,a pogledajte mu sliku na profilu.
Flameni Mudrinski vise nije prvi spic Zvezde,pa ne moze ni da daje toliko golova.
By flameni
Obilicu kako ti nalazis suprotnosti izmedju mojih radikalnih stavova i mog avatara?

@zex
Da li implementirati izraz batakankanizam? :D
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 218
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26