Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Na kraju index 43, ocu da karabu napise sta je bilo tako dobro i kako je odigrao vasa jer vidim da je imao 8 asistencija a to je ono sto ocu da vidim
Karabu cim se vratis jasi za komp
Korisnikov avatar
By Zex88
Mogu da ti napisu i Salvatore,Jaka ili ja. :D No,neka pise Karabu,ja cu o nekim detaljima.
Zahvalnost upravi Radnickog na kartama. :D
Frizura imala navijace i bubanj :D
Bili Todoric,Bojic,Matic,Tegeltija..
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Zex88 napisao:Mogu da ti napisu i Salvatore,Jaka ili ja. :D No,neka pise Karabu,ja cu o nekim detaljima.
Bili Todoric,Bojic, Matic,Tegeltija..
Sasa ili Dejan?
Korisnikov avatar
By Zex88
Sinisa. :D
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Zex88 napisao:Mogu da ti napisu i Salvatore,Jaka ili ja. :D No,neka pise Karabu,ja cu o nekim detaljima.
Kako ste dobili te karte?
Korisnikov avatar
By Zex88
Mutinjo napisao:
Kako ste dobili te karte?
Grujin delio,cena ovako je bila 300.Ja rekao da smo studenti iz Kg-a.. :)
Korisnikov avatar
By Mutinjo
@Zex haha, koji si prevarant, i Mladju bi zajeb'o :lol:
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
@Zex dobro drago mi je da si pomenuo da je maldjani Slavatore bio insajder i da nije bilo njega tesko da bi ti imao posle kinte za kladzu ;)
texxxdrummer napisao:Na kraju index 43, ocu da karabu napise sta je bilo tako dobro i kako je odigrao vasa jer vidim da je imao 8 asistencija a to je ono sto ocu da vidim
Karabu cim se vratis jasi za komp
pazi ovako brko :
Novica je sipao sa svih pozicija, rabijao ih je trojkama, sutem sa distance, pod kosem , bacanjim apsolutno sve je islo na njega jer RKG nije imao pravog cuvara na poziciji 4. igrao je Novica skoro celu utakmicu ako je skupio svega 6 minuta odmora... bio je pravi lider, kidao je i u odbrani , imao par blokada i ukradenih lopti drao se na Drcu koji je zasrao jednom rotaciju u zoni kada im je pljsula trojka itd. Bobi je manje igrao danas , Novica je imao 3 faula od toga jedan nesportska u poslednjoj cetvrtini koja moze se reci nije bila nesportska ali aj sad... Novica kao u starim danima samo malo slabije pokretan

sto se Vase tice lepo je reko i Karabu da Mega izgleda totalno drugacije kada igra Vasa mozda cak i bolje, nekako lepse igraju bez njega i tecnije. on kao da carini loptu i igraju se dugi napadi sa njim. nisam ga preterano gledao danas vise sam paznje obracao na neke druge igrace. igrao je dosta danas i 8 asistencija jeste cudno i s moje strane kada pogledam. inace pogodio je mozda kljucnu trojku i posle imao bacanje pogodjeno kada su bila potrebna muda... ostalo je bilo krajnje proscno bar iz mog ugla
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
@ salvatore,
Hvala na informacijama. Pa ko je cuvao NOvicu, sto je Bircevic igrao ovako malo? Jel ga onda Borisov jurio?
I sta si rekao ovo za Vasu, s obzirom da je igrao 36 minuta. Htio si reci da igraju mnogo bolje kad Vasa igra dvojku, a recimo Dangubic organizuje igru?
Korisnikov avatar
By Karaburac
Prvo da kazem da sam imao dobro drustvo za pracenje utakmice u vidu Zexa, SG-a i Jake. Bio je veoma lep mec za gledanje, bilo je dobrih poteza, a Boga mi i prilicno napeto pri kraju. Kao sto rece Zex hvala Grujinu za karte, utrosicu ove pare vrlo mudro (gurmanska pljeka verovatano).

Elem, Radnicki je poceo sa Miljenom koji je zveknuo jednu sa poludistance, potom su roknuli jos dve trojke i na samom startu imali ja mislim 10:2. Tad stvari pocinju da se menjaju i Novica krece da prangija, 2 trojke, iznudio bacanja, ulazi, ono milina za gledanje. Na njegovim ledjima krece Mega da okrece. Cak se to poklopilo sa trenutkom kada je Vasa izasao iz igre i na terenu su bili Danguba, Drca, Krstic, Novica i Cakic koji su krenuli bas dobro da prave razliku i dogurali su je do 15, mozda i 17 u jednom trenutku nisam bas siguran. Znam da sam bas rekao Zexu da mi Mega delovala tada bolje nego sa Vasom na parketu, naravno ima dosta i do toga sto Radnicki u tim momentima uopste nije isao sut.

U drugom poluvremenu Kragujevcani se probudili, White skontao da moze da ide i na ulaz (imao je jedno polaganje, mada je krenuo na kucanje, preko Novice kojeg je oduvao), Borisov krenuo da pogadja neke ludacke suteve, Mega malo stala sa napadom u jednom trenutku, Sinovec fino cuvao Vasu u tom periodu, a i u napadu odigrao ok i Radnicki se vratio u egal. Medjutim, kad je bilo ono najbitnije trojke pogadjaju i Novica i Vasa, potom Novica povukao i na neki ulaz, Bobi sa poludistance i Mega digla prednost na nekih 7-8 razlike. Onda penal zavrsnica, Mega masi penale, Radnicki roksa 2-3 trojke i stize na poen prednosti, ali poslednji faul napravise na 0,2sekunde do kraja i nije bilo vise vremena da se uradi bilo sta.

U Radnickom lepo odigrao Sinovec i u odbrani i u napadu. Ipak, delovalo mi je da je promasio one bitne suteve kad se lomilo. Borisov je pogadjao bas neke ludacke trojke i to sve kad se stizalo, mislim da je mozda i najzasluzniji sto se KG vratio u zivot. White se popravio malo u drugom krenuo na ulaz, istrcao par kontri, imao neka zakucavanja (jedno uz faul), ukupno solidna igra. Nikolic se dobro borio sa Bobijem, ali realno tesko je mogao nesto vise da odradi. Capin prilicno los sobzirom na kakav je nivo navikao sve nas igrama na Jadranu. Krstovic kriminalan. Bircevic poceo dobro, posle slabije, na kraju se i povredio, nadam se da nije nista ozbiljno. Daca tragikomican. Vuksanovic isto. Miljenovic je poceo ok, ali imao par gresaka, izveo ga Muta posle 5-6minuta, posle ga vratio u drugom poluvremenu on odmah izgubio loptu i opet fasovao klupu. Nadam se da nikog nisam preskocio od momaka koji su ulazili.

U Megi Novica Bog i batina, ovu pobedu je izvukao kao u najboljim danima. Steta sto nije dao 40poena, zasluzio je. Trojke sutirao sjajno, koristio ledjima svaki put kad je dobio mis mec, isao na neke vrlo dobre ulaze iz nekih polu kontri, iznudjivao faulove. Zaista sjajan mec je odigrao. Imao je opet one greske kada hoce da povuce kontru, a ne moze, pa mu je jednom tako Krstovic uzeo loptu sa ledja, par puta je bacio pas u aut i tako. Ipak, sve ukupno gledano fenomenalna partija. Micic, sad kad pogledam statistiku iznenadjen sam. Uopste mi nije toliko dobro delovao na terenu. Imao je neke zaista dobre poteze, ali imao je i neke katastrofalne tipa na izvodjenju lopte iz auta ne prati igraca i dobija zicer ili se igra sa loptom gubi je u driblingu i u napadu RKG zaboravlja kog igraca cuva i on mu smesta trojku. Izdrao se i Novica jednom onako propisno na njega. Moram ipak da mu priznam da je na samom kraju pogodio jednu jako bitnu trojku iako ga sut bas i nije isao pre toga. Danguba je igrao super u tranziciji, u pozicionom napadu vrlo los. Drca imao finu rolu, pogodio je neke koseve, dao malo cvrstine u odbrani. Bobi je odigrao korektan mec, ali daleko od toga da je izdominirao. U reketu nije imao previse prilika, ni u skoku nije bas gospodario kao inace, ali Mega je ipak dobila i bez njegove dominacije. Cakic isto fina rola, lepo dao na iskustvu ekipi. Avramovic odigrao slab mec, ali je roknuo jednu trojku od tablu u relativno bitnom momentu gde sam se prekrstio. Krstic standardno svoje, mada ga ovog puta bas i nije isao sut. Jokic usao nesto sitno da odmori Novicu, sto najavljuje ipak da je u planovima vec sada ispred Bojica koji nije video parket. Nije igrao ni Lukovic, a koliko sam primetio nije ni bio u sastavu.

Muta opet bio prilicno los sa rotiranjem igraca i deljenjem minutaze. Bas smo Zex i ja pricali da nam nije jasno zasto forsira Nikolica protiv Bobija, a Dacu protiv Cakica i da bi nam bilo logicnije da je probao sa Dacom da kazni Bobija iz daljine, a Nikolic da proba da odigra protiv Cakica, ali jbg Muta je Muta. Sve u svemu lep mec za gledanje.
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 218
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]