strelac napisao:+1grobar sa kosova napisao:Smeta mi i to sto se pise da je Hajns vrhunski igrac jer nije,igra odlicnu odbranu i bori se i svaka mu cast na tome ali bi ga svaki malo bolji centar unakazio(a boljih centara nema u Evropi sem Marica).Kada kazem da su picke Krstic,Tomic i Barac time sam mislio da su mekani igraci i da im je lako fizicki parirati dok pomenuti igraci u odbrani i ne postoje,zato je Hajns i izgledao dominantno pored njih.Hajns nikada ne bi mogao da sacuva fizicki jace centre koji mogu da izgrade poziciju blizu kosa,tipa Marica i Pekovica.Pekovica uzgred ni Ibaka nije mogao da cuva a ne Hajns.Ako su za vas vrhunski i odlicni igraci Antic,Hajns,Manzaris,Slukas...onda mogu da razumem da kosarku pratite od 2005 pa na ovamo.Svaka cast Hajnsu na borbenosti i odbrani ali to ne cini igraca vrhunskim...Vazno je reci da mi pratimo kosarku od 2005,da smo navijali za OLI u ovoj utakmici,da smo nikakvi navijaci,da smo neznalice,a da si ti jedini pravi navijac,poznavaoc ove igre i da svako ko ima drugaciji stav od tvog ili misljenje je izdajica,
I tako je, Vuk Neznalica Brankovic mi je srednje slovo.
1 klik više
15000 postova manje