Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By Karaburac
Da, da, Novica je namestio ruku to se vidi.
Ono sto je meni i dalje kocnica kad je on u pitanju je njegova fizicka sprema.
Znas kako je delovalo i protiv Radnickog (iako je pokidao generalno) kada uhvati skok i krene da povuce kontru u svom stilu, ali nije to to, nema brzine, stignu ga ljudi, onda baci pas i ode u aut.
Ili recimo isto ono po cemu je ranije bio poznat, a to je agresivno iskakanje pri preuzimanju bloka i cesto kradja lopte protivnickom beku gde bi zavrsio lagano, to sada ne moze ni da pomisli.

Mislim da ili mora da se vrati fizicki na stari nivo, ili mora sam sa sobom da prelomi da nije to to i da ne moze to da radi, pa da igru potpuno prilagodi ''na iskusno''. Na primer da ni ne pokusava da povuce kontru vec odmah da baci pas i tako te stvari. Moze on da bude koristan i dalje iako nije fizicki na starom nivou, ali nece biti stari Novica vec neki novi Novica.
Korisnikov avatar
By Peja
jebe novica, nema sta
celu zimu smo uz njega , i sad dodje i kaze necu igrati u sloveniji
Korisnikov avatar
By fanste90
Da li je ova statistika tacna ili ne ali pise da je Bobi pogodio trojku :mrgreen:
Korisnikov avatar
By Karaburac
Nema Bobi los sut, tako da i nije toliko cudno... Mene vise cudi sto je sutnuo 3 :). Bobi indeks 49 u direktnom duelu sa Slavkom Vranesom....
Korisnikov avatar
By fanste90
Verovatno Slavkanova lezernost mu je doprinela veliki broj suteva.Ono sto sam odgledao na snimku sad zadnju kada je Metalac igra u Valjevu,da vlasnik Metalca stavi prst na celo koga placa.Coveka boli ona stvar za igru,samo se zabije ispod obruca i ceka sut protivnicke ekipe,ako uhvati uvati.Mrsko mu je cuvati protivnike u reketu,a kamoli da ga ganja po kapici ili liniji za tri poena.A o korisnosti u napadu to je tek imenica,dok predje preko pola ovi vec zavrsili napad,vidim na ovoj utakmici je bio malo aktivniji...
Korisnikov avatar
By Joomla10
Au ljudi koliko mi je zao sto Rade Markovic nije mladji barem 3-4 godine. Koliko on znaci Vojvodini... Pesakovic trojke 2/3.
Korisnikov avatar
By familija
Otprilike su poznati ucesnici ABA lige za sledecu godinu..Partizan, Zvezda, Mega i Vojvodina...Radnicki treba da dobije sve tri utakmice a Vojvodina izgubi sve tri da bi sa nasao u ABA ligi...Postoji varijanta da Radnicki pobedi Vojvodinu sa vise od 15 razlike pa bi mu onda za cetvrto mesto bilo dovoljno da u poslednja tri kola imaju dve pobede vise od Vojvodine...Mada licno mislim da se te sanse mere u promilima..
Samo je ostalo da se zauzmu pozicije od 1 do 4 za plej-of..
Partizan ce biti prvi, a od utakmica Mega-Vojvodina, Zvezda-Mega i Vojvodina-Zvezda ce zavisiti poredak od 2-4 mesta....
Ako Mega ostane kompletna do kraja (posto Barsa ocajnicki trazi pojacanje do 22 maja, a pominju se Novica ili Bobi) bice vrlo zanimljiva borba u subotu za drugo mesto..Ako odbrani +7 iz prvog meca, imace velike sanse da zavrsi na drugoj poziciji i mislim da ce Zvezdi jako tesko biti u tom polufinalnom duelu sa Megom u Krusevcu...Sad ne znam da li treba saglasnost Zvezde da se tamo igra, posto se Misko javio direktno Tegiju i rekao da Radnicki nije dao saglasnost da se igra u Krusevcu, pa se zato igralo u BG-u...
Mislim da ce Zvezda dobiti Megu i Metalac, a Mega dobiti Vojvodinu i sa tim rezultatima parovi polufinala ce biti
Partizan - Vojvodina
Mega - Zvezda (prednost domaceg ce zavisiti da li ce Zvezda dobiti sa vise od 7 razlike i imati bolji medjusobni skor od Mege)

EDIT:
Zaboravih jedno..mozda ABA naprasno izmisli pravilo da ucesnici i Evrokupa imaju obezbedjenu ligu dogodine..ili ko zna, mozda to pravilo i postoji... :shock: :o :?
By kosta76
familija napisao:Otprilike su poznati ucesnici ABA lige za sledecu godinu..Partizan, Zvezda, Mega i Vojvodina...Radnicki treba da dobije sve tri utakmice a Vojvodina izgubi sve tri da bi sa nasao u ABA ligi...Postoji varijanta da Radnicki pobedi Vojvodinu sa vise od 15 razlike pa bi mu onda za cetvrto mesto bilo dovoljno da u poslednja tri kola imaju dve pobede vise od Vojvodine...Mada licno mislim da se te sanse mere u promilima..
Samo je ostalo da se zauzmu pozicije od 1 do 4 za plej-of..
Partizan ce biti prvi, a od utakmica Mega-Vojvodina, Zvezda-Mega i Vojvodina-Zvezda ce zavisiti poredak od 2-4 mesta....
Ako Mega ostane kompletna do kraja (posto Barsa ocajnicki trazi pojacanje do 22 maja, a pominju se Novica ili Bobi) bice vrlo zanimljiva borba u subotu za drugo mesto..Ako odbrani +7 iz prvog meca, imace velike sanse da zavrsi na drugoj poziciji i mislim da ce Zvezdi jako tesko biti u tom polufinalnom duelu sa Megom u Krusevcu...Sad ne znam da li treba saglasnost Zvezde da se tamo igra, posto se Misko javio direktno Tegiju i rekao da Radnicki nije dao saglasnost da se igra u Krusevcu, pa se zato igralo u BG-u...
Mislim da ce Zvezda dobiti Megu i Metalac, a Mega dobiti Vojvodinu i sa tim rezultatima parovi polufinala ce biti
Partizan - Vojvodina
Mega - Zvezda (prednost domaceg ce zavisiti da li ce Zvezda dobiti sa vise od 7 razlike i imati bolji medjusobni skor od Mege)

EDIT:
Zaboravih jedno..mozda ABA naprasno izmisli pravilo da ucesnici i Evrokupa imaju obezbedjenu ligu dogodine..ili ko zna, mozda to pravilo i postoji... :shock: :o :?
Videces druze ako Radnicki pobedi u narednom kolu sa vise od 15 razlike i ostane Novica u Megi kako ta prica o izvesnosti bledi...Tada ne verujem da bi Vo[a imala snage da pobedi poslednji mec pa bi Radnicki i sa dve pobede uz tri poraza Vojvodine isao dalje. Postoji i varijanta da Radnicki uleti na ono jedno mesto koje je placao Solnok i jos neki pre njega. Ne znam samo koje su pare bile u pitanju ali moze i to da se desi. Ne verujem da ce se povuci prica o garantovanom mestu ucesnika Evrokupa jer bi to unistilo i ovako na papiru mali znacaj domace lige. Ako bi nas savez na to ostao nem, onda bi motiv lubova koji igraju domacu ligu za daljim ulaganjima u kosarku potpuno nestao
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 218
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Branim Kalinu cele sezone, ali ovo nema opravdanje[…]

Ovdje imate Kusturicine utakmice sa zavrsnog U18. […]