Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
pakleni plan za sredu od 18h u Zemunu Mega-Vosa, a od 20h u Pioniru Zvezda-Metalac .... prava poslastica za ljubitelje kosarke :drool:
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
familija napisao:
Salvatore Guliano napisao:pakleni plan za sredu od 18h u Zemunu Mega-Vosa, a od 20h u Pioniru Zvezda-Metalac .... prava poslastica za ljubitelje kosarke :drool:
:

Ti to letis od Zemuna do Pionira?!?! :lol:
pa recimo, naravno da cu kasniti u Pionir, ali sticicu ;)
By Edibledi
Гледам сад прву четвртину утакмице Звезда-Мега и не могу да се отмем утиску да је Лука Митровић баш требао да оде у Мегу и буде замена Новици. Уствари, можда би и Новица извисио, да ће Лука у Меги. Велика штета за српску кошарку да онакав таленат преседи целу сезону на клупи а прошлу је играо по 25-30 минута АБА лигу за Хемофарм. Не знам ко је његов менаџер и да ли је могла да се договори нека позајмица Луке Меги на почетку сезоне када је потписан Савовић.
Дангубић је одиграо маестрално првих 10 минута. Па он је бре око 205цм. Какав таленат. Срећа да није отишао у Партизан код Дулета да направи од њега неког специјалца и убије сву раскош талента код детета.
Korisnikov avatar
By familija
Edibledi napisao:Гледам сад прву четвртину утакмице Звезда-Мега и не могу да се отмем утиску да је Лука Митровић баш требао да оде у Мегу и буде замена Новици. Уствари, можда би и Новица извисио, да ће Лука у Меги. Велика штета за српску кошарку да онакав таленат преседи целу сезону на клупи а прошлу је играо по 25-30 минута АБА лигу за Хемофарм. Не знам ко је његов менаџер и да ли је могла да се договори нека позајмица Луке Меги на почетку сезоне када је потписан Савовић.
Дангубић је одиграо маестрално првих 10 минута. Па он је бре око 205цм. Какав таленат. Срећа да није отишао у Партизан код Дулета да направи од њега неког специјалца и убије сву раскош талента код детета.
Da li je moguce da pises ovakve stvari?!

Ako ne verujes meni, pitaj @strelca koji je stariji od mene, koliko je Dule napravio vrhunskih igraca....
By Edibledi
familija napisao:
Edibledi napisao:Гледам сад прву четвртину утакмице Звезда-Мега и не могу да се отмем утиску да је Лука Митровић баш требао да оде у Мегу и буде замена Новици. Уствари, можда би и Новица извисио, да ће Лука у Меги. Велика штета за српску кошарку да онакав таленат преседи целу сезону на клупи а прошлу је играо по 25-30 минута АБА лигу за Хемофарм. Не знам ко је његов менаџер и да ли је могла да се договори нека позајмица Луке Меги на почетку сезоне када је потписан Савовић.
Da li je moguce da pises ovakve stvari?!

Ako ne verujes meni, pitaj @strelca koji je stariji od mene, koliko je Dule napravio vrhunskih igraca....
За мене је Дуле врхунски тренер али, да зна да од талентованог бека и крила направи полупроизвода доказао је масу пута. Ево, колико је центара и крилних центара произвео Партизан, док је Владе Јовановић био у њему и пре тога. Крстић, Перовић, Боровњак, Пековић, Величковић, Марић, Вранеш... Колико је бекова изашло из Партизана, да кажеш да су дошли и напредовали. Наравно, не рачунам напредак као Трипковић, који је дошао са 16, па наравно да је изашао бољи са 23 године. ФМП је боље школовао бекове али је Партизан правио боље резултате и правио титуле.
Korisnikov avatar
By familija
Odgovorice ti @strelac kada bude citao...Pricas o poslednjih 5-6 godina..
Dule je napravio sledece bekove ili je jako zasluzan sto su dobili sansu da uz njega sazrele i postanu vrhunski ili odlicni igraci:

Bukumirovic
Cveticanin
Danilovic
DJordjevic
Vujanic
Avdalovic

A i sada je u poziciji da napravi tri izuzetna spoljna igraca Leo, Bogdan i Berta...
By Edibledi
После 12 минута игре Војводина у ЗЕмуну води 28-26 и направили су већ 11 асистенција, док Мега има 17 скокова.
By Edibledi
familija napisao:Odgovorice ti @strelac kada bude citao...Pricas o poslednjih 5-6 godina..
Dule je napravio sledece bekove ili je jako zasluzan sto su dobili sansu da uz njega sazrele i postanu vrhunski ili odlicni igraci:

Bukumirovic
Cveticanin
Danilovic
DJordjevic
Vujanic
Avdalovic

A i sada je u poziciji da napravi tri izuzetna spoljna igraca Leo, Bogdan i Berta...
Занима ме у којој је сезони Цвјетичанин играо у ПАртизану и неку статистику, или само линк па ће се већ ненако снађем и сам.
Букумировић? Њега направио Дуле кошаркашем? Да ли мислиш на Небојшу Букумировића?
Даниловић је такав лик који, где год га бациш, тај успе.
Вујанић је, пре доласка у Партизан, већ био одличан.
Авдаловић игра сада много разноврсније, сигурније и слободније него у Партизану.
Ђорђевића је заиста Дуле форсирао и пуштао да ради шта хоће. Моја ћелавост је једним делом заслуга тог периода :).
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 218

Branim Kalinu cele sezone, ali ovo nema opravdanj[…]

Ovdje imate Kusturicine utakmice sa zavrsnog U18. […]