Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Prosecna ekipa je BIH koju uz maksimalnu igru sa nase strane treba da dobijemo 15 razlike.
Ako ne uzmemo makar jednog od Savovica i Kuzmica onda je nas savez nesposoban i gospoda koja su pregovarala oko njih treba da daju ostavke
Korisnikov avatar
By Lika
Reprezentacija Hrvatske - ako Jasmin Repeša ne ostane, dobar dio igrača neće igrati u Sloveniji, to su javno izjavili, Ante Tomić prvi.
Korisnikov avatar
By MileBL
Repesa je dobio otkaz u Spaniji, sad nema nikakve prepreke da vodi reprezentaciju na EP.
By Edibledi
[BBvideo 560,340][/BBvideo]

U prvom poluvremenu je dao 37 poena i tako držao Cibonu na -2, inače bi ih Limož pokidao. U drugom je više asistirao i stigao do 51 poena. Ali kakve je šuteve sve pogodio, iz kontakta. Tukli su ga Francuzi celu utakmicu ali nije vredelo, samo su ga još više napalili.
Jedan je bio Dražen Petrović, zbog kojeg sam zavoleo košarku više od fuzbala.
Korisnikov avatar
By Zex88
Apsolutno se ne slazem..
Najbolji sa ovih prostora-mozda,najbolji vanamericki-nikako.
Korisnikov avatar
By Zex88
familija napisao:
Zex88 napisao:Apsolutno se ne slazem..
Najbolji sa ovih prostora-mozda,najbolji vanamericki-nikako.
Kako ces ti da sudis, kada ga nikada nisi ni gledao?! :shock:
Da li to znaci da ne mozes pobiti da je Dzejsi najbolji ikad jer ga nisi nikad gledao?
A ja sam Drazena,tj njegove snimke meceva gledao preko tv-a,net-a,zamisli to cudo.

A statistika je bikini?
Korisnikov avatar
By rudonja
Hm... a Novicki?? Djinobili? Obratimo paznju i na rezultate, a ne samo na talenat.
Korisnikov avatar
By Zex88
rudonja napisao:Hm... a Novicki?? Djinobili? Obratimo paznju i na rezultate, a ne samo na talenat.
Ako ih nisi gledao uzivo,ne vazi.. :D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 368
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]