Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By Nookie
kibos napisao:jbg ja nisam znao, a vec odigrao dvojku. Nije im fora :lol:
Ne gube previse,mogu lako da okrenu...
By Edibledi
Joomla10 napisao:Kakav eksperiment Mege... Sem Bojica i Reljica niko veceras nije igrao.
Гледајући статистику, добро су одиграли Симовић, Вељковић и Јарамаз. Рељић исто, али је он из првог тима.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Napred Vojvodina do pobede.Boltic,Kalinic I Zekovic da budu vodje veceras,a Stojacic,Markovic i Covic da ubace vazne suteve.Iznenadjenje mece dominacija Mileta Ilica nad centrima Partizana.
Napred Vosa napred Vosa le
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
MILOS OBILIC napisao:Napred Vojvodina do pobede.Boltic,Kalinic I Zekovic da budu vodje veceras,a Stojacic,Markovic i Covic da ubace vazne suteve.Iznenadjenje mece dominacija Mileta Ilica nad centrima Partizana.
hahahhaha ! to bre Obilicu majstore ;)
Korisnikov avatar
By Kure
Salvatore Guliano napisao:
MILOS OBILIC napisao:Napred Vojvodina do pobede.Boltic,Kalinic I Zekovic da budu vodje veceras,a Stojacic,Markovic i Covic da ubace vazne suteve.Iznenadjenje mece dominacija Mileta Ilica nad centrima Partizana.
Ljudi MO kad nam "isprognozira" mi ne možemo izgubiti.
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Kure napisao:
Salvatore Guliano napisao:
Ljudi MO kad nam "isprognozira" mi ne možemo izgubiti.
MO je klasicni provokator od kog vise ni jedna tema ne izgleda normalno. Ne mogu da verujem da mu vise nije dosadno da pise gluposti samo da bi imao najvise napisanih postova...
Korisnikov avatar
By Gaja
Na temi KKP se komentarisalo o Megi,Zvezdi,Vosi,Radnicki,pa da nastavim ovde...

Utakmice Mege i Vose sa Zvezdom i Radnickim su davale neke naznake koliko mogu Mega i Vosa.Ali Zvezda i Radnicki iz KLS nisu isti Zvezda i Radnicki iz ABA.
Vosa dok isplati te neke dugove + vajld kard ne znam da li ce uopste dovesti neko,bukvalno nazovimo,pojacanje.I mislim da im sledi borba za opstanak.
U Megi sigurno ce otici Novica a mozda i Bobi a ko bi mogao uspesno da zameni njih dvojicu to je pitanje.Videcemo koliko je grad spreman da ulozi u klub,ako je uopste to u planu.Mislim da ce se i oni boriti za opstanak jer gotovo pa i nemaju nekakvog pravog iskustva.Minimum im treba dva podobra pojacanja.

Nadam se da ce Zadar grcevito da se bori za opstanak i Cibosi da imaju losu sezonu i nekako da zadrzimo to cetvrto mesto.A ne znam da ukoliko Zadar bidne zadnji da li se onda Hrvati svedu na dva tima ili ipak ostaju tri a mi bez obzira na to zadrzavamo cetvrto mesto jer ipak je njihov bio zadnji?
By Edibledi
Gaja napisao:Na temi KKP se komentarisalo o Megi,Zvezdi,Vosi,Radnicki,pa da nastavim ovde...

Utakmice Mege i Vose sa Zvezdom i Radnickim su davale neke naznake koliko mogu Mega i Vosa.Ali Zvezda i Radnicki iz KLS nisu isti Zvezda i Radnicki iz ABA.
Vosa dok isplati te neke dugove + vajld kard ne znam da li ce uopste dovesti neko,bukvalno nazovimo,pojacanje.I mislim da im sledi borba za opstanak.
U Megi sigurno ce otici Novica a mozda i Bobi a ko bi mogao uspesno da zameni njih dvojicu to je pitanje.Videcemo koliko je grad spreman da ulozi u klub,ako je uopste to u planu.Mislim da ce se i oni boriti za opstanak jer gotovo pa i nemaju nekakvog pravog iskustva.Minimum im treba dva podobra pojacanja.

Nadam se da ce Zadar grcevito da se bori za opstanak i Cibosi da imaju losu sezonu i nekako da zadrzimo to cetvrto mesto.A ne znam da ukoliko Zadar bidne zadnji da li se onda Hrvati svedu na dva tima ili ipak ostaju tri a mi bez obzira na to zadrzavamo cetvrto mesto jer ipak je njihov bio zadnji?
За Војводину бих се сложио са тобом. Нажалост, то је њихова стварност. Може да се деси евентуално да разигравају неке младе играче којима је у интересу да играју јако такмичење и да се уједно и промовишу. Рецимо да играју Ђекић, Бешовић, Игрутиновић, Немања Тодоровић (Борац), Маринковић (Партизан)... Уз то да сачувају окосницу тима , ако је могуће.
За Мегу се не бих сложио. Ипак је то Мишков тим а он има у оптицају баш велики избор. Верујем да ће они бити хит АБА лиге. То што ће отићи два главна играча не значи да неће доћи уместо њих два бар приближно добра. Уз то ће ови млади напредовати за још једну сезону и требало би да буду, као тим, на вишем нивоу него ове сезоне.
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 218

Branim Kalinu cele sezone, ali ovo nema opravdanj[…]

Ovdje imate Kusturicine utakmice sa zavrsnog U18. […]