@Edibledi
Nece Matic razigravati mlade igrace
I kad ne budes prvi ti...
Karaburac napisao:@Gaja i mi i Hrvati imamo garantovana 3 mesta. Po mom misljenju lose resenje, jer bismo ih koliko ove godine nagurali bez problema na 5 srpskih mesta. Sto se tice gubljenja 4 mesta tu najvise zavisi od Partizana i od Zvezde, ako oni kao dve EL ekipe budu tako i igrali i budu nam donosili dosta pobeda, onda mozemo da zadrzimo 4 mesto. Ne brinem se ja za Megu, ovi klinci ce biti jos godinu dana stariji i iskusniji, a Misko ce da izvuce neko pojacanje pod kosem (u najavi zver) kako bi Micic i Dangubic mogli da nabijaju asistencije (centarsut na Bobija stil asistencije).
@Edibledi
Nece Matic razigravati mlade igraceTo mu je karakteristika bila i prosle i ove sezone, gori je tu i od VJ-a....
“nad svom ovom grdnom mješavinom, opet umna sila toržestvuje” (Njegoš).

TOKIO, JAVI SE, tvoje ovce ne mogu bez tebe...
"Mozda mislis da su ovi brci nesto najduze na meni ali grdno se varas"
Taktika Brkatog za muvanje prepički

TOKIO, JAVI SE, tvoje ovce ne mogu bez tebe...
"Mozda mislis da su ovi brci nesto najduze na meni ali grdno se varas"
Taktika Brkatog za muvanje prepički
Kure napisao:Da li je moguće da trećeligaški crnjo (Nelson) ovako ponižava jednu od najvećih nada srpske košarke (Vasu)?Odlicno zapazanje, isto se pitam. Opet treba reci da Nelson ima odredjene godine i igra rutinski, a Vasa je mlad i ima oscilacije, pritom igra protiv jedne Zvezde i to na gostujucem terenu.
Ako je ovo realno mi smo u čabru neviđenom.
AJMO BRACO UZET AMERE
Kad je tesko-Mesina
AJMO BRACO UZET AMERE
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]