Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Gaja i mi i Hrvati imamo garantovana 3 mesta. Po mom misljenju lose resenje, jer bismo ih koliko ove godine nagurali bez problema na 5 srpskih mesta. Sto se tice gubljenja 4 mesta tu najvise zavisi od Partizana i od Zvezde, ako oni kao dve EL ekipe budu tako i igrali i budu nam donosili dosta pobeda, onda mozemo da zadrzimo 4 mesto. Ne brinem se ja za Megu, ovi klinci ce biti jos godinu dana stariji i iskusniji, a Misko ce da izvuce neko pojacanje pod kosem (u najavi zver) kako bi Micic i Dangubic mogli da nabijaju asistencije (centarsut na Bobija stil asistencije).

@Edibledi

Nece Matic razigravati mlade igrace :naughty: To mu je karakteristika bila i prosle i ove sezone, gori je tu i od VJ-a....
By Edibledi
Karaburac napisao:@Gaja i mi i Hrvati imamo garantovana 3 mesta. Po mom misljenju lose resenje, jer bismo ih koliko ove godine nagurali bez problema na 5 srpskih mesta. Sto se tice gubljenja 4 mesta tu najvise zavisi od Partizana i od Zvezde, ako oni kao dve EL ekipe budu tako i igrali i budu nam donosili dosta pobeda, onda mozemo da zadrzimo 4 mesto. Ne brinem se ja za Megu, ovi klinci ce biti jos godinu dana stariji i iskusniji, a Misko ce da izvuce neko pojacanje pod kosem (u najavi zver) kako bi Micic i Dangubic mogli da nabijaju asistencije (centarsut na Bobija stil asistencije).
@Edibledi

Nece Matic razigravati mlade igrace :naughty: To mu je karakteristika bila i prosle i ove sezone, gori je tu i od VJ-a....

Можда узму Славкана а није искључено ни Ратко Варда да одигра у Меги. Обојца су играчи агенције Беобаскет.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ako ne vrate dugove ne mogu da uzmu ni jednog ni drugog. Ukoliko je istina ono sto sam cuo, mogu da uzimaju jedino igrace koji su u prethodnih godinu ipo dana igrali samo u Srbiji, bez izleta u inostranstvo. Zbog toga su im cak i neki igraci iz kls-a nedostupni. Ako vrate dugove imaju dosta prostora da se pojacaju relativno jeftinim povratnicima iz inostranstva. Mozda i da uzmu nekog jeftinog Amera cisto da pojacaju rotaciju. Ne bi me cudilo da dovedu na probu Huskica iz Radnickog iz Obrenovca (Centar 210cm, 92') ukoliko je jos uvek slobodan. Momak je igrao u Americi na minor (2 godine samo) koledzu i imao je zapazene partije, upuceniji od mene kazu da bi mogao da se izbori za NCAA I diviziju, ali da hoce sto pre da zaradjuje pa da ce potraziti evropski angazman. Vojvodina bi mu tu sjajno legla, jer Vosa i onako ima problem sa centrima. Jedino sto ne znam koliko moze da zadovolji potrebe, ali cuo sam lepe reci o njemu.

Ako vrate dugove mogli bi da dovuku Radovica iz Vrsca, to bi bilo jedno fino pojacanje.

Matic me nervira iz razloga sto nije dovoljno isforsirao mladje igrace (sem Kalinica) i mislim da tu sad placa ceh jer je imao prostora. Da je uspeo u tome da mu Bogic Vujosevic (koji je pobegao), Vukasin Petkovic, Bozo Djumic, Rados Seslija ili Ljubomir Campara ili Vasic uznapreduju sada bi mnogo bezbriznije cekao prelazni rok. Na moju veliku zalost i Djumic i Seslija i Campara i Vasic stagniraju. Petkovic je izgleda bio povredjen, pa se sada polako vraca, mislim da ce on imati minuta sledece sezone.

EDIT: Zaboravio sam Pesakovica, po meni jako dobar igrac, ali po malo neshvacen. Nije klasican plej, vec meni deluje kao poenter (nesto slicno kao Gordic) i nikako da se uklopi u Maticevu filozofiju igre, iako je na primer trojke u regularnom delu sezone sutirao 40%. Secam se kako je napunio Megu u NS-u KLS-u... Na toj utakmici su i drugi mladi igraci odigrali vrhunski. Bozo Djumic je odigrao sjajno protiv Bobana Marjanovica, davao mu poene, lupao blokade u odbrani, skakao, ali gde je on sad? Vukasin Petkovic je na tom mecu stavio Vasu Micica u dzep. Klasican primer kada je neko alibi trener i nema hrabrosti da ubaci mlade snage u vatru, iako bi mu to na duze staze donelo mnogo.
Korisnikov avatar
By Kure
Večerašnji meč i njegov tok će zavisi od sudijskog kriterijuma u duelu Bobi-Katić... Ako krene da pune Bobija ličnim greškama za sve i svašta Mega neće moći da isparira CZ... pogotova ako bude igrao Rakoč.

EDIT: Rakoč ne igra. :shock:
Ako Mega zaustavi nekog iz trojke Nelson-Savović-Katić pobeda je blizu, ako zaustave dvojicu od trojice sigurno će dobiti...
Korisnikov avatar
By zola
Okasnili su za Huskica, potpisao je za Huventud. A mislim da je on vise krilni centar nego centar
Korisnikov avatar
By Kure
Da li je moguće da trećeligaški crnjo (Nelson) ovako ponižava jednu od najvećih nada srpske košarke (Vasu)?
Ako je ovo realno mi smo u čabru neviđenom.
Korisnikov avatar
By Peja
Kure napisao:Da li je moguće da trećeligaški crnjo (Nelson) ovako ponižava jednu od najvećih nada srpske košarke (Vasu)?
Ako je ovo realno mi smo u čabru neviđenom.
Odlicno zapazanje, isto se pitam. Opet treba reci da Nelson ima odredjene godine i igra rutinski, a Vasa je mlad i ima oscilacije, pritom igra protiv jedne Zvezde i to na gostujucem terenu.
Korisnikov avatar
By Kum Žoržo
U vezi sa postovima sa teme KK Partizan:

Ma dajte ljudi, nemojte zajebavat! Sudije ih jesu ostetile i to dramaticno, ali sa ovakvim pristupom igri Mega ne bi pobedila, pa da se igralo dve nedelje. Velickovic moze da sjebe pet napada zaredom i sesti ce opet da uzme loptu i da je izgubi ili nerezonski sutne i nikom nista. Manje vise isto vazi i za Micica. Kao da su u pitanju Lebron i Entoni licno!

Jos nesto mi je zapalo za oko. Igraci mege kad kasne da izblokiraju sut uopste ne dizu ruke, kao da ih boli dupe. Zvezdini igraci su imali toliko sutva gde je mogla barem ruka da se digne, cisto radi ometanja, ali nista. Zalete se kao na njih i onda isprate pogledom kad opale.

Ne moze jedna takmicarska ekipa da izgubi u plej of utakmici od menadzerske ekipe, cija je svrha da promovise odredjene igrace, kako bi se dobro prodali. Toliko su gluposti pravili za koje nikome ne odgovaraju, da sam im par puta pozeleo jednog Vujosevica ili nekog slicnog, da ih maltretira i dovede u pamet.

Inace, Micic, Dangubic i Krstic odlicni igraci, a i Avramovic mi je gotivan, samo im fali ozbiljan rad i ozbiljna ekipa. Novica ocigledno jos nije potpuno oporavljen.
By strelac
Micic je dosta podbacio.Nelson ga je potpuno izbacio iz igre.Posle je dao par ulaza,ali u sustini nije dobro odigrao.Suvise je naivan i u jednoj situaciji u 2 poluvremenu na Nelsonov pritisak je ogovorio dobro.Do tada kao da igra basket isperd zgrade.Neiskustvo i nemoze se tako igrati.

Krstic je odlican igrac.Daj da ga dovedemo.Mali ce da bude igrac,videcete
Korisnikov avatar
By Peja
Mislim da nije u redu ni ovo sto sve vise ljudi osporava Miciceve asistencije i Marjanoviceve poene, u fazonu to je prolazilo u KLs. Pa izvolite zaustavite ih. Nije to uspela ni Zvezda, ni Partizan, ni RAdnicki a igraju evropska takmicenja
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 218
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]