Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By Zex88
Sviran je Savovicu faul.U skoku ga je zakacio.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
evo i ovde da postavim, posto vec ima na temi KKCZ, pa ako neko ne zalazi tamo da moze da vidi :D
Salvatore Guliano napisao:pun Pionir, fino navijanje(kao da su ceo mec cekali da pevaju cuvemo "ajde igraj i bori se" ali o tome ce vam Zex najbolje pricati ;) ). sedeo sam u prepunoj lozi odma ispod najvisih organa vlasti uz Karadjordja i jos par prijatelja. seljacina od coveka onaj Nikolic bivsi trener BKK u bordo pantalonama i beloj najk dukserici :doh: muvao se tu po lozi. na tekmi su bili Aca Trifunovic , Nedovic sa pickom :dance: i Sinovec :think: . moguce da sam jos nekog ispustio :think:
pocinje utakmica drugi napad neka devojka iza mene sediste pored se dere, navija, cestita nove godine svima redom, histerise... ja gledam ko je sta je neki piskavi glas, mislio neko dete ... ja reko dal da joj se i ja nacestitam lepe nove godine, sta je dosla u lozu da mi se dere ?! pitam ja Karadjordja, kaze covek to ti je Nebojsina cerka... :doh: auuu ja se smorio, okrecem se posle i gledam je u fazonu pa sta sam drugo ocekivao od Covicevog deteta :) ... al ajmo na kosarku !

fina utakmica, istina sudije su je mnogo cesto prekidale i igraci su se svadjali sa sudijama i treneri takodje, dobili po tehnicku, ali nije bilo neke preterane kradje da moze da se kaze :"dobili su jer su ih sudije pokrale ." to apsolutno nije tako bilo! ja kao navijac KKP, sam navijao za Megu i pokusavao da ne strcim pored gomile ljudi koja navija za CZ, tako da sam deleci njihove reakcije i svoja opazanja dosao do "istine" da nije bilo kradje ! ...
igralo se previse ispresecano, pa i nije bila neke lepa utakmica. puno izgubljenih lopti 14-13 ukupno 27, puno promasenih suteva koje su kasnije pretvarani u skokove ( sut iz igre 27/60 25/63... skokovi D-30,O-10 D-19,O-7 ukupno 66 skokova) bilo je gusto, zvezda se na pocetku odlepila na 8-9, pa je mega spustila. pa na kraju 1/4 bilo 21-14, onda su jos malo stisli zemunci/krusevljani i domaci se opustili i eto nas na poluvremenu na 38-37 uz to da je mega imala 2 napada za vodstvo.
u prvom poluvremenu vredno pomena :
1. monstruozna rampa Vuka nad Novicom !
2. 100% sut Krstica iz igre 1/1 za 1, 2/2 za 2 i 2/2 za 3 !

drugo poluvreme i opet rovovska bitka sa puno izgubljenih lopti, promasenih suteva i skokova...i dosta licnih gresaka takodje. na kraju 3/4 rezultat 57-53...
Bobi na sredini 3/4 dobio 4. licnu gresku sa kojom je ostao da igra do kraja meca ! apsolutan hendikep za Megu i neverovatno kako to nisu zvezini igraci uspeli da kazne ?! (razumem da je i njima Rasko igrao celu tekmu, ali postoje bekovi, krila i plej ) ... Cakic kada je igrao bio je potpuno isti kao i Bobi > tu je da prosledi loptu saigracu ne gleda kos, ne koristi dribling , nista od njega. znaci mega sa njim i bobijem u petorci ne sme nikako da igra ! kad smo kod meginih krila nije igrao Lukovic i nije igrao Jokic.

4/4 i odlicna odbrana zvezdinih igraca pre svega Lazica specijalca, ali i umor meginih udarnih igli (novice i bobija) rezultovalo je pobedu. necu reci da je zvezda bila apsolutno dominantna i da je rezultat onakav kakav prilici (a po meni prilici da je bilo +7 za zvezdu recimo... ) imala je mega svoje sanse na -2 cak 2 napada od kojih je jedan Vasa drmnuo trojku, drugi je novica zasrljao(jednom od recicu 8 puta ) i onda je zvezda to kaznila lepo, zakucao ih je Nelson posle jednog veoma bezidejnog i staticnog napada (klip imate na kojoj strani iza :) ) i na kraju je bilo smesno gledati 2 minta pred kraj se otilo na +12 i to je bilo sve ovi su punili, dok je mega kao predala ali nije nego se nesto trudila i zavrsi se besmislenim faulom zvezdinog Lazica(5. licna) sto je dalo sansu Djokicu i onda je bio kraj ... :mrgreen:

ovako posto ste se uhvatili statistike da vam otvorim sirom oci ;)
CZV-Mega indeks korisnosti 95-41 !!! ajmo dalje
Subotic 6poena, 1 asistencija i 1 skok
Lazic 8 poena, 1as, 1 izgubljena lopta, 2skoka , 5napravljenih i 4 iznudjena faula(od cega 2 u napadu)
Simonovic 18poena,2 as, 1 ukradena, 2 izgubljene, 6skokova
Savovic 15poena, 3as, 1ukradena, 1izgubljena, 18 skokova, 1 blokada
Katic 9poena, 1as, 5izgubljenih, 6skokova i popio 2 blokade
Radivojevic 4poena (trojka i bacanje :D ), 3 as, 1 izg, 3 skoka, 1 ali vredna blokada veceri
Nelson MVP, 16poena, 9as, 2 ukradene,4 izgubljene, 3 skoka i po jednu blokadu 1-1
Skot(blagi ocaj tuga) igrao svega 2:45minuta => 2 poena, 1 skok, indeks +1
u Megi ovako:
Krstic za jedan 1/1, za 2 3/5(jedan je bio sut pod kosem na isteku napada u prepunom reketu, drugi je bila isforsirana duga dvojka takodje pred kraj napada) za 3 2/3 bacio je jednu ciglu jbg :mrgreen: ... 1as,1 ukradena, nijedna izgubljena ! 4skoka odlican igrac ! skolovan, smiren, povucen samo za pozeleti ga u KKP !!! :D
Dangubic je igrao vrlo malo(20 minuta) zbog faulova, 3 poena, 1as, 1 ukradena, 3 izgubljene, 4 skoka i kucanje Nelsona preko njega, sto nigde ne pise nije preko Vase kako je Kure napisao na KLS temi :D
Drca solidan ... 7poena, 1as, 2 ukradene, 2 izgubljene uz 3 skoka i 5 licnih koje je lepo rasporedio
Avramovic razocarenje!!! O poena(samo je imao 2 pokusaja i to za 3 oba naravno promasio u vrlo bitnim momentima), uz to je upao u kanal sa faulovima, 2 as, bez skoka, ukradene i izgubljene lopte
Micic pa solidna partija ... 11 poena (jedna trojka), promasio 3 bacanja, od toga 2 nakon tehnicke Radonjica , sto je nedopustivo, izdrao se Miloje na njega sto nije igrao lepo odbranu u 4/4 pa je sedeo malo (igrao je 32 minuta ), uz to 5 asistenicija, 2 ukradene(jedna je bila noga Nelsona na +12), 3 izgubljene, 5skokova i 7 iznudjenih faulova ! :think:
Novica vrlo lose ... 14 poena, mnogo je drvio, zabijao pa gubio loptu, nije to ono sto je njegova uloga ... 2 as, 1ukradena,3 izgubljene po statistici, i svega 3 skoka i popio je 3 banane
Cakic sta reci ... krompir sto se poena tice, imao je 2 skoka :D
Bobi pa solidna partija... malo je nezainteresovano i nema one ratnicke crte kod njega da ga povuce da pokida igra ko strina persa neka :doh: a tolika ljudina ! :doh: :doh: 13 poena, 1 ukradena, 2 izgubljene, svega 5 skokova i cak 4 banane je zalepio :dance: tukao se dosta sa Raskom i bilo je dosta napeto dole kada se grade pozicije.

bobi, novica i cakic zajedno 10 skokova sto je 8 manje od samog Savovica... i eto jednog od razloga finalnog rezultata

raspored poena :
cz- starteri 57 klupa 21
mega- st:41 klupa:20

ovako kada pogledamo ovo sve ,Zvezda je imala 14 skokova i 8 asistenicja vise, i zasluzeno slavila u predivnoj atmosferi majske veceri u Pioniru.

na konferenciji za stampu su bili Lazic i Krstic, koji nisu nista pametno rekli sem sto se zicla zahvalio navijacima
Miloje je cestitao na pobedi, a Radonjic se zahvalio navijacima :mrgreen: to je sve sto se moglo cuti pametno na konferenciji

pozdrav !
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Zex88 napisao:Sviran je Savovicu faul.U skoku ga je zakacio.
da se nadovezem :D
[BBvideo 560,340][/BBvideo]

edit :
Novica ce igrati sa zastitnom maskom u Krusevcu ...

Slika
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Da se nadovezem oko jutrasnje price o Krsticu na temi Partizana.Decko je dobar telenat,a sledece sezone ce imati mogucnost da jos vise napreduje u Megi i da ima jos vecu minutazu.On igra ove sezone dobro u Vizuri,mada je po novinarima u senci Micica,Dangubica,kao i starijih Novice i Marjanovica.Ostace on u Vizuri sigurno sledece sezone.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ova Vojvodina je katastrofalna i ne mogu da verujem da je Kragujevac dopustio da jedna takva prosecna ekipa bude iznad njih.Karaburac ne znam sta si ti gledao na ostalim utakmicama,ali oni ove sezone su ocaj.Na 10 jacih utakmica racunajuci tu super ligaske utakmice sa Zvezdom,Partizanom,Megom,Kragujevcem dobili su samo 2 i to Radnicki u gostima i Vizuri u Zemuni,a Vizuri taj mec i nije bio bitan,a da je igrao Novica i da su hteli dobili bi ih.Imaju dosta prosecnih igraca koji ne mogu vise da napreduju i ne mogu da rastu kao tim.Apsolutno ce biti ocajno da oni igraju Aba ligu,a ne Kragujevac.Jesu to zasluzili po rezultatu,ali su oni ipak dobijali Metalac,Slobodu i Konstantin i zato i igraju Aba ligu.
Ljudi ne mogu da se povezu.Osim Boltica,Zekovica i Kalinica svi ostali su za KLS.S tim da Boltic moze biti samo rezervni plej.
Navijace nemaju ne bi me cudilo da i ne igraju u Spensu sledece godine,ili da on bude prazan.
Bojim se da cemo njihovom zaslugom sledece sezone izgubiti mesto na Jadranu
Korisnikov avatar
By Karaburac
Novicu na terenu menja mali Jokic. Definitivno se vidi ko je buducnost Mege na poziciji 4, decko 95' dobija minute u polufinalu ispred Bojica i Lukovica. Tako i treba da se radi.
Korisnikov avatar
By djokonda
Karaburac napisao:Novicu na terenu menja mali Jokic. Definitivno se vidi ko je buducnost Mege na poziciji 4, decko 95' dobija minute u polufinalu ispred Bojica i Lukovica. Tako i treba da se radi.
+1
Korisnikov avatar
By Karaburac
Mega nema resenja u pozicionom napadu. Vasu nikako ne ide, jako losa mu je selekcija suta. Novica brzo usao u problem sa faulovima. Avramovic u kontra ritmu, ponovo promasuje otvorene suteve. Bobi igra doktorski. Fine role Krstica, Jokica i dvojca iskusnijih Drce i Cakica.

Zvezdu vuku Savovic i Simonovic.
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 218

Branim Kalinu cele sezone, ali ovo nema opravdanj[…]

Ovdje imate Kusturicine utakmice sa zavrsnog U18. […]