Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By Jaka
Utisak veceri Micic koji kao muha unistava napade Mege forsiranjem neke tranzicije :doh: Vasi utisci ?
By Jaycee Carroll
Ja bih se stidio da moj Partizan pobedjuje,Vizuru,Metalac,Vojvodinu pomocom sudije.Hvala ti boze sto navijam za najbolji klub na svetu,za bivseg Evropskog Prvaka!
Korisnikov avatar
By Kure
Jaka napisao:Utisak veceri Micic koji kao muha unistava napade Mege forsiranjem neke tranzicije :doh: [highlight=#ffff80]Vasi utisci ?[/highlight]
Danguba...
Ne znam kad me je u poslednje vreme neki igrač više razočarao.
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Ja uopste ne znam zasto kukate toliko na sudjenje. jasno je da CZ pravi pritisak i na svaku odluku se bune ali nije bas da su toliko iskasapili Megu.
Jednostavno Mega nije imala sirinu i snagu, fali im igraca u rotaciji, prosto su stali. Po meni su sa prvog poluvremena trebali odnijeti bar 15 razlike s obzirom
na to koliko se zvezda raspadala.
Dangubic sta je odigrao to ptice znaju, jebem ti vise bekove kome se svi odmicu 2 metra kad ima loptu, a tek sto je imao resenja kuku majko.
Vasa isto tako u trecoj cetvrtini sa nekim rjesenjima unakaziosvoje, ali generalno nisu imali ideje sta raditi zandjih 15 minuta. Mnogo se zabija Vasa.
Jasno je da Zvezdi fali Rakoc i pitanje je koliko ce se on moci odmah ubaciti u vartu od te povrede, danas je bio bas kriminalan.To su koristili svi iz Mege,
pa su ga napadali i Avramovic i Micic. KOntam da bi i Partizanovi bekovi to mogli raditi.
Simonovic je dolaskom Radonjica, ali i povredom Igora dobio malo vise lopti i zna solidno da mu se otvori da ispogadja. Savovic uglavnom coskari za 3 i juri
neki ofanzivni skok i to je to. Ipak, bice jako zajebano sa njima. Ne svidja mi se sto se stvorila neka atmosfera gdje se potencira da smo mi mnogo bolji
tim od njih. Ne znam na osnovu cega. Meni najveci problem pravi nasa tragicna organizacija ako se dozvoli malo jaci pritisak na plejevima i generalno problem
pod kosem kad kod njih igra Katic.
Ipak, ako cemo iskreno, meni je najbitnije da to sve protekne bez nekih krvoprolica, saopstenja i generalno da se zavrsi ta serija na terenu, mada sam ubjedjen da nece
biti tako. Oni mnogo kenjaju, ali ni mi nismo cvjecke, ni blizu.
Korisnikov avatar
By kontrabas
Moj utisak utakmice je da ne samo u buduce nego vec sada igrace za reprezentaciju trebamo potraziti u Megi. Svako, ko takve igrace trazi u Zvezdi, je - da oprosti moj jezik - malo suntav u glave.
Mislim da bi Mega utakmicu dobila da je vise igrala preko Marjanovica, koji je svakako zasluzio poziv u reprezentaciju. Nadam se da ce i Ivkovic progutati knedlu, odustati od svojih principa i uigrati i druge varijante odbrane osim coveka, pogotovo zonu. Marjanovic je vrlo napredovao, ne strahuje od kontakta, stavise i njegove ruke izgledaju bolje; izgleda preporodjen. Buducnosti nase kosarke ne bi bilo na odmet, da Ivkovic kao pomocnog trenera zaposli Milojevica, koji zna da motivise mlade igrace, a takodje i da uspostavi kontrolu nad utakmicom. Ako izuzmemo velicine kao Pesic i Obradovic, a najbolje bi bilo da to sad uradimo, jer kosarka treba da napreduje, da se menja, dvojac Obradovic (Sasa) i Milojevic mi ne zvuci lose. Mega je mene dobila igrom, zalaganjem i nadam se da moze da opstane u strategiji, koju gaji. Dok iskreno mislim da je put, koji Zvezda (i u nekoj meri Partizan) promovise, vodi nasu kosarku u zaborav i kosarkasko groblje. Zamislite domacu ligu u kojoj u vodecem timovima igraju maltene samo stranci, a nasi talentovani igraci dobijaju sansu na kasici, to jest imaju vece sanse da zaigraju u inostranstvu nego kod nas i dobicete sliku nemacke kosarke pre nekoliko decenija, koju je samo nadcovek i ljudina Novicki odrzavao medju zivima. Nemacka je to rusenje svoje kosarke prebrodila striktnim pravilima i afirmacijom damacih igraca; sumnjam da ce mo mi, kada nas spopadne slicno zlo, da budemo u stanju za tako nesto. Zasto: zato sto kod nas caruje licni interes, dok sve sto je opste, propada. To je onaj princip, vrata su od budzeta, slobodno ripaj na njih, kolko ti volja, princip, koji smo nazalost u velikoj meri u zadnjim godinama usvojili kao zvezdu vodilju u svakom segmentu zivota.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Vi se nalazite ovde: Mondo > Sport > Košarka

Milojević: Ja ostajem, Novica i Bobi idu...

0 komentara OdštampajMake font size smaller Make font size default Make font size larger 03. jun 2013. 10:19 > 10:20
"Moji igrači su se malo uplašili pobede (nad Crvenom zvezdom) i ove atmosfere u kojoj prvi put igraju i koja je bila sjajna. Moram da priznam i da sam ja uživao", rekao je trener "hita" Superlige, Mega Vizure, Dejan Milojević.

Trener Mega Vizure Dejan Milojević zahvalio je svim svojim košarkašima na svemu što su uradili ove sezone, u kojoj su, kako je ocenio, preskočili nekoliko stepenika, postali učesnici Jadranske lige i borili se ravnopravno u plej-ofu.

"Ponosan sam na sve ove momke i javno kažem: hvala svima na svemu što su uradili ove sezone. Mislim da je klub drastično napredovao. Preskočili smo par lestvica, za godinu dana smo postali učesnik Jadranske lige i protiv jedne Crvene zvezde, tima stvorenog da osvoji titulu, igrali smo praktično egal u plej-ofu", rekao je Milojević.

Mega Vizura je u nedelju uveče izgubila od Crvene zvezde 68:77 u trećoj utakmici polufinala plej-ofa, čime je okončala najuspešniju sezonu u istoriji kluba. Milojeviću, koji je pre mesec i po dana napunio 36 godina, ovo je bila debitantska sezona na mestu trenera.

Mladi stručnjak je kazao da će ostati u klubu i sledeće sezone.

"Ostajem u Mega Vizuri. Evo, i ja sam za godinu dana postao ABA trener", rekao je Milojević uz širok osmeh.

"Sačuvaćemo i veći deo tima. Sigurno idu Novica Veličković i Boban Marjanović, a mislim da svi mladi ostaju", dodao je on.

Nekadašnji krilni centar Partizana rekao je da je uživao u meču u Pioniru.

"Moji igrači su se malo uplašili pobede i ove atmosfere u kojoj prvi put igraju i koja je bila sjajna. Moram da priznam i da sam ja uživao, prisetio sam se svih onih derbija koje sam igrao u Partizanu. Bez obzira što su ovo bili Zvezdini navijači, svi vole punu halu", rekao je Milojević.

Sezonu u Megi je završio nekadašnji reprezentativac i igrač Real Madrida Novica Veličković, koga su povrede omele u karijeri i koji je došao u klub sa Novog Beograda da se vrati u takmičarsku formu i u kome je igrao bez novčane nadoknade.

"Novici je u prvom meču slomljen nos, a u drugom je ponovo dobio udarac, tako da je imao krvarenja i glavobolje i stvarno nije bilo šanse da igra. On je, međutim, ulio saigračima hrabrost tako što je izašao sam pre svih pred Zvezdine navijače i šutirao na koš, hteo je tako da skine pritisak, a pomagao je i savetima sa klupe", rekao je Milojević.

On se tu nije zaustavio sa pohvalama za Veličkovića, ali je i novinaru odgovorio da se znalo ko je trener, iako su nekada bili saigrači u Partizanu.

"On je čovek koji je iz Real Madrida došao u Megu da igra za džabe. Pokazao je kakav je čovek i kakav je igrač, jednostano, navikao je da igra srcem i davao je 120 odsto na svakoj utakmici... Mi smo prvenstveno prijatelji, ali Novica je tako vaspitan dečko da nikada nije pravio pitanje ko je trener, to uvek poštuje maksimalno, a ni od mene nije imao popusta. I već sam ga dovoljno nahvalio, uobraziće se", rekao je Milojević.

(Beta/MONDO, foto: Beta/AP/Branislav Božić)
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
ogroman uspeh Mege i svaka cast, kapa dole za sve sto su pokazali ove sezone. sa takvim timom ovo su veliki uspesi!
moram da istaknem da mi je drago sto ce Bobi da ode, jer mislim da je ovom zonom i igrom na njega ekipa iz Zemuna pokazala samo delic onoga sto stvarno mogu. ocekujem da uz nekog boljeg centra(kompletnijeg) MEga sledece sezone bude konkurentna ekipa u ABA ligi. uz kostur tima koji cine ovi klinci to ce i zaista biti tako.
veliki uspeh i Miloja koji ovaj posao radi tek prvu sezonu, i to ne od pocetka,vec od trenutka kada je VV otisao u CZ ...

sve najbolje Megi !

sto se utakmice tice, nedostajao je Novica svakako. malo jos iskustva je falilo da se dobije ova velika utakmica. Drca je po meni bio najiskusniji u ovom timu uz Bobija(Cakic jeste mator, ali nekako ne pravi razliku)... ali Bobijevo iskustvo se nije moglo toliko iskazati da su vise gurali na njega i da su kao sto su uradili u jednom napadu dok su bili u crnoj seriji 4/4, u kojem je Vasa napao kos, Bobi mu napravio blok ovaj na dvokjorak pa spustio centru i eto laganih poena ... ali falilo je iskustva jbg.
Vasa je bio dobar, Danguba je podbacio falilo je njegovih poena i skokova. lepo je igrala Mega, bas onako kako treba da igra mladi tim, da trci da igra jaku odbranu da se bore i trude ceo mec, sto i jesu uradili. nije to dovoljno. nisu znali kako , mozda je to i krivica trenera, kako da privedu mec kraju. falilo je hladne glave u zavrsnici, u kojoj su sudije moram reci isle na vodenicu domacina i koje su upropastile celu utakmicu sa onih 6 faulova sviranih u roku od ne vise od jednog minuta(Rasko, Lazic, Subotic, Bobi, Bobi i Vasa) tu su pokazali ogromnu kolicinu kretenizma,a kao i na kraju kada nisu svirali LAzicu tehnicku(za to ocekujem da ce ga Radonjic, ako ne bude pritiska kazniti) i po meni je onaj faul Skota u kontri nad Dangubicem ili Krsticem bio tehnicka/namerna jer je to bio cist zicer, poslednji igrac odbrane, covek mu pobegao 3 metra... :think: posle svega toga mi je bilo neopisvo zao MEge jer nisu zasluzili da tako izgube, ali sve to neko od gore vidi i sve ce to narod pozlatiti ili pokratiti po zasluzi!

bilo bi glupo da kazem "cestitam zvezdi na zasluzenoj pobedi"

ocekuje nas finale u kom ocekujem da ce KKP da iskaze dominaciju. toliko od mene, ako bude potrebe, ja cu izloziti jos svoje stavove sto se tice bilo cega, pogotovo sudjenja .
Korisnikov avatar
By familija
Zanimljiv podatak izvukao jedan statisticar... :think: :think: :think:

Broj izvedenih slobodnih bacanja u KLS:
1. CZT 411
2. Vojvodina 389
3. Mega Vizura 368
4. Partizan 348
5. Metalac 335
6. Sloboda 272
7. Radnicki KG 266
8. Konstantin 225
Preko 70% (to je po meni neki minimum) pogodjenih slobodnih bacanja su samo:
1. Metalac 76%
2. Radnicki KG 75%
3. Partizan 71%
Korisnikov avatar
By MileBL
Zasto Zvezda nije zasluzeno pobedila?
Ovo je cist dokaz kako iskusnija ekipa dobija neiskusniju.
By Edibledi
MileBL napisao:Zasto Zvezda nije zasluzeno pobedila?
Ovo je cist dokaz kako iskusnija ekipa dobija neiskusniju.
Ево овде на врху списка је утакмица па погледај друго полувреме.
Прво не мораш јер је било коректно суђење, што је и резултовало са адекватним резултатом који потпуно одговара односу квалитету тимова.
http://www.kls-video.com/
Када судије оволико или уопште помажу Партизану, осећам се као да сам нешто украо и не уживам у победи. Тако и репрезентација кад је 2002. освојила СП против Аргентинаца у финалу, нисам нисаким причао о кошарци пар месеци нити пратио кошарку због срамоте од неправде. Прошле године су судије у КРК покрале Мегу у 1/4финалу против Партизана. Мега је водила на почетку и то прилично убедљиво, Миљен и Јаре су блистали а онда су наступиле судије које су дозволиле да Партизанови играчи пребију клинце без фаула...
Исто тако ми је криво када нас покраду у ЕЛ. Веруј ми, да је ова утакмица била у оквиру АБА лиге, Мега би је добила рутински бар 10 поена разлике.
Милоје је редак пример какав човек треба да буде тренер. Он је прави педагог овим клинцима и зна да губи за разлику од размажених државних пројеката Партизана, Звезде и Радничког, који се финансирају из буџета.
Мега прави играче и финансира се мудром пословном политиком.
Свака част!!! И ја им желим све најбоље у Будућности и да су прошли у финале, можда би и навијао за њих, иако сам Партизановац.
Желео сам раније да Симоновић дође у Партизан али, после оног аута синоћ и уопште због његовог понашања на терену, кажем само, хвала ти Господе што он и један Лазић нису у мом Партизану.
Ма колико Дуле био арогантан , вулгаран, Вама огаван, мора да се зна ред а то је: тренер је тај који сме да се обрати судијама. Понекад ме нервира Лучић или Мусликад гестикулира, флопира и свађа се са судијама али далеко пристојније од ових каубоја из ЦЗ Телеком. За оно Лазићево, ма шта судија да је свирао или није, требало би КЛС да, након снимка изрекне казну да пршти. На шта то личи.
А, кад је Боби ишао на куцање, био на другом кораку, Симон га повукао за руку и шта се десило? ЛОПТА СА СТРАНЕ!!! Чак ни бацања није добио.
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 218
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]