Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By Peja
Yopitsch-Kurz napisao::shock: :shock: :shock: Mala je ovo zemlja koliki ste vi izdajnici
Pa ti nisi Mishayopic ti si neki mnogo veci olos :lol:
By serbianhoops
Carsija prica da se vodu razgovori izmedju Partizana i Mega Vizure oko "pozajmice jednog srpskog centra koga zastupa agencija Beobasket". Sto znaci Dejan Musli ili Nikola Milutinov.

Jaycee Carroll napisao: PS. Marko Lukovic mozda dodje u Kumanovo.
Jos da i mladja sestra Branka potpise za neki tamosnji zenski KK i porodica Lukovic ce biti na okupu. :mrgreen:

Daleko da je to lose resenje za Marka, tamo je njegov otac Ljubisav prvi trener, igrao bi 2 takmicenja (Makedonska Liga i Balkanska Liga) uz ogromnu minutazu i slobodu u igri. Kad je tata uspeo "povratiti" starijeg sina Urosa na sceni, moze isto uciniti za mladjeg.

Edibledi napisao:
Salvatore Guliano napisao:BUM BUM BUM !!!
http://www.bcmegabasket.net/sr/vesti/18 ... megom.html
Надао сам се да ће доћи у Партизан али добро је и овако, пошто навијам упоредо и за Мегу. У Меги, генерација 2000. игра син од мог друга а мали је иначе 2001. Почео је да тренира у новембру 2011. и за неколико месеци им је постао главни играч, даје по 50% поена, има по 6-7 украдених , двоцифрен број скокова. Иначе је дуго тренирао пре кошарке разне борилачке спортове.
Da li se mali preziva Veljkovic? ;)

Off topic : Vecina dece koja treniraju borilacke vestine, imaju odlicnu koordinaciju, brzu reaktivnost i dobar osecaj za prostor. Vrlo korisne kvalitete u timskim sportovima.
Korisnikov avatar
By Drex
serbianhoops napisao:Carsija prica da se vodu razgovori izmedju Partizana i Mega Vizure oko "pozajmice jednog srpskog centra koga zastupa agencija Beobasket". Sto znaci Dejan Musli ili Nikola Milutinov.
možemo li očekivati neku pozajmicu (ili još bolje transfer :D ) u suprotnom smeru? Npr. nekog Pančevca :whistle:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Za Muslija je i bolje da igra u Vizuri nego li u KK Partizan.Ali nadam se da ce Vizura pored Muslija i Radovica kao zamene za Bobija i Ubicu dovesti jos jednog igraca jer su ovi dvojica losiji od Bobija i Ubice.
Nadam se da ce i Djordje Milosevic u Vizuru.Taman im fali jedno krilo,a ovaj je mlad i posle Radovica najbolji igrac Vrsca.
By serbianhoops
Drex napisao:
serbianhoops napisao:Carsija prica da se vodu razgovori izmedju Partizana i Mega Vizure oko "pozajmice jednog srpskog centra koga zastupa agencija Beobasket". Sto znaci Dejan Musli ili Nikola Milutinov.
možemo li očekivati neku pozajmicu (ili još bolje transfer :D ) u suprotnom smeru? Npr. nekog Pančevca :whistle:
Ne.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Logicnije mi je da je taj igrac Milutinov. Mislim da bi u Megi mogao da ima mnogo vecu minutazu, a Megi i onako fali rezervni centar. Realno uklapa se u Megin profil igraca, mlad, izuzetno perspektivan, radio bi sa Milojevicem sto mislim da je + za svakog visokog igraca pogotovo mladog.
Korisnikov avatar
By Kure
Karaburac napisao:Logicnije mi je da je taj igrac Milutinov. Mislim da bi u Megi mogao da ima mnogo vecu minutazu, a Megi i onako fali rezervni centar. Realno uklapa se u Megin profil igraca, mlad, izuzetno perspektivan, radio bi sa Milojevicem sto mislim da je + za svakog visokog igraca pogotovo mladog.
Ne vidim našu logiku u svemu tome. Istrpimo ga cele sezone u svim takmičenjima, dobro se pokaže, nabije malo iskustva, mišića i sl. A onda ga pred sezonu u kojoj može biti samo još bolji pošaljemo da "tavori" u Megi. ;)

Ne verujem da je ova priča istinita. U svakom slučaju plasirana je u "zgodnom" trenutku.
Šta beše prošle godine u ovo vreme naručeno da čaršija bruji "Raduljica neće da produži ugovor - Mačvanu se duguje" priča.
Korisnikov avatar
By zola
Karaburac napisao:Logicnije mi je da je taj igrac Milutinov. Mislim da bi u Megi mogao da ima mnogo vecu minutazu, a Megi i onako fali rezervni centar. Realno uklapa se u Megin profil igraca, mlad, izuzetno perspektivan, radio bi sa Milojevicem sto mislim da je + za svakog visokog igraca pogotovo mladog.
Ovo je dobro resenje. Ipak Milutinov mora jos da radi da bi zaista davao doprinos u Partizanu, a u Megi bi to definitivno mogao. Jos ako za sledecu sezonu dovedemo cetvorku, Lovernj ce igrati malo i na petici, tako da ce on skroz izgubiti minute
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Kure

Pazi ukoliko je ta informacija tacna (ne kazem da Serbianhoops pise neistine, vec da se ponekad namerno puste takvi glasovi iz nasih najvecih klubova radi dezinformacije) meni to mirise na jednu stvar, a to je da je Salic pred Partizanom.

E sad, ako smo stvarno dobili sansu da dovedemo Salica suocavamo se sa nezgodnim problemom cetiri centra u postavci. Od kojih prvu dvojicu Gagic i Musli trenutno ne mozemo nikom da uvaljamo, a sobzirom na to koliko su promenljivo obojica igrali u toku sezone postavlja se pitanje i koga je pametnije prodati cak i kada bi bilo zainteresovanih kupaca. Sa druge strane cak i kada bismo se jednog od njih oslobodili imamo cinjenicu da Milutinov ipak jos uvek nije spreman da ima 15-20 minuta na svakom mecu.

Dalje, ja ovu situaciju vidim kao obostranu korist. Milutinov je Miskov igrac i potencijalna zlatna koka, te ce sigurno imati interes da ga isforsira dodeli mu sto vecu ulogu u igri (Miljen prosle, Vasa ove sezone), daleko vecu ulogu nego sto bi u Partizanu mogli da mu daju. Samim tim trebao bi jos brze da sazreva. Kod nas je osetio brutalne treninge sa Duletom, ovde bi mogao da ima vecu minutazu i uz to bi radio sa Milojem koji bi sigurno imao sta da mu pokaze.

Sa druge strane Salic bi mogao da preuzme ulogu koju je imao Milutinov ove sezone u Partizanu. Tako da bi sledece sezone kada ode na primer Musli ili Gagic, imali iskusnijeg Milutinova, Salica koji je vec uhodan malo u sistem i legitimnu centarsku opciju od igraca koji je ostao (Gagic ili Musli).

Ukoliko je naravno sve ovo istina, ovo mi deluje kao moguci razlog za takvo razmisljanje u Partizanu.
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 218
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]