@karaburac Haha, kako sam ih vešto isprozivao i kako su lepo odgovorili na kritiku, pocepaše OKK u Beogradu!
Pazi ovako, Đorđević je solidan igrač, jeste oniži, 205 mislim, ali je jak, dobro se gradi pod košem, mada ponekad bespotrebno koristi ruke i pravi faulove u napadu. Ima i solidan šut sa poludistance, mada ga retko koristi. Sve u svemu, najkonstantniji je u ovom timu. Imamo par iskusnih igrača, Vlašković ima već 35 godina, Radenković, solidno obavljaju posao. Mnogo toga zavisi od Popadića, ako mu krene šut (otprilike jednom u 4 utakmice) možemo da se nadamo nečemu - kao npr. protiv OKK. Šibalić je došao pre par nedelja iz Bosne, uglavnom šiba trojke i ima potpunu slobodu da to radi, videćemo šta će od njega biti. A Stojačić, ne znam šta da ti kažem. Ima talenta, ali sa 40 kila teško da će nešto biti od njega. Ne znam, možda grešim...

Plus ima, koliko sam upućen, i poprilično razvijenu kurcobolju na treninzima.
Što se tiče igrača iz drugih timova, nisam se baš nešto udubljivao, više sam pratio ove naše pošto su mi svi novi. Ovi što su mi ostali u sećanju su manje-više već poznati, npr. Šljivančanin iz Borca i mali Stefan Živanović iz Metalca. I da ne zaboravim, još jedan perspektivan dečko iz Metalca, mislim da se zove Petar Božić ili tako nekako. Poznat mi je odnekud, a ne mogu da se setim odakle!

Biće nešto od njega sigurno.