- Čet Jun 20, 2013 7:27 pm
najveći problem Olimpije i generalno slovenačke košarke je premalo interesovanje za košarku. Olimpija napuni Stožice kad igra EL (i pobedjuje) i kada dodje 8-10000 ljudi iz cele Slovenije. Poseta na svim utakmicama u ABA ligi im je mizerna.
Ja očekujem da u narednih par godina Olimpija ima da životari. Ako prodje kriza u SLO, onda mislim da će opet grad konkretno da stane iza njih i da će biti više nego konkurentni. Krka je solidna ekipa, ali mislim da će njihov najveći domet biti gornji deo tabele, možda se ušunjaju na neki f4, ali više od toga teško.
MILOS OBILIC napisao:Zna li se kakvu ce ekipu i budzet imati Union Olimpija?Ocekivao sam da ce im ostati Blazic i da ce on u Prepelica,Salina,Omica,Ranika,Murica da predstavlja oskonicu ekipe+pojacanja.Mislimo sam da ce dovesti Murica i Lalica iz Krke i 2 crnca na pleju i krilnom centru,ali izgleda nista od toga.Smodić je završio karijeru. Ostali verovatno ostaju, jedino Lorbek možda ode ako nadje neki inostrani angažman. Gledao sam Olimpiju kad je igrala protiv Maribora i Blažić je ubedljivo bio najbolji i najsigurniji igrač. Murić iz Olimpije se je povredio, koleno koje je već povredjivao i ne znam kakva je situacija sa njim. Omić je sebe ubedio da je velika zvezda i zato od njega može da se vidi samo kurcobolja na terenu. Uglavnom, imaju problem da zadrže mlade i perspektivne igrače. Ono što oni znaju, je da dovedu strance koji imaju instant učinak.
Krka ima par solidnih igraca pre svega Murica,ali i Lalica,Pavica,Klobucara,Vladovica,Lucica,Lorbeka i Smodisa
najveći problem Olimpije i generalno slovenačke košarke je premalo interesovanje za košarku. Olimpija napuni Stožice kad igra EL (i pobedjuje) i kada dodje 8-10000 ljudi iz cele Slovenije. Poseta na svim utakmicama u ABA ligi im je mizerna.
Ja očekujem da u narednih par godina Olimpija ima da životari. Ako prodje kriza u SLO, onda mislim da će opet grad konkretno da stane iza njih i da će biti više nego konkurentni. Krka je solidna ekipa, ali mislim da će njihov najveći domet biti gornji deo tabele, možda se ušunjaju na neki f4, ali više od toga teško.