Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Nookie
Dal je realno da si vec poceo da gledas igrace kroz fantasy prizmu :D :D
Indeksn ispaljivac,aka Jaka Blazic,ti je pred ocima sad. Taman da mu se bip bip :D
Korisnikov avatar
By Gale
Haha, čudno, ali mislim da ću do kraja života da se sećam ko me je fantasy ispalio u sezoni 2012/13.
Blažić i Strawberry se, recimo, visoko kotiraju na toj listi i automatski sam pun sumnji u njihovu rasnost i u realnom životu.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Nookie napisao:Jagoda otisao u Portoriko....
Samo sto dalje od Zvezdane i mesta rezervisanog za Igora Rakocevica
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
MILOS OBILIC napisao:
LOL, Igor raskida ugovor sa Zvezdom i prelazi u KKP instituciju, da igra 8 do 10 minuta po utakmici. Izjavio je da novac nije problem vec hoce da konacno osvoji ono sto mu u karijeri nedostaje - titula srpskog sampiona. Smatra da sa Zvezdom to nece moci da ostvari u skorije vreme.
Dobrodosao, Igore!
Korisnikov avatar
By Joomla10
Yopitsch-Kurz napisao:
MILOS OBILIC napisao:
LOL, Igor raskida ugovor sa Zvezdom i prelazi u KKP instituciju, da igra 8 do 10 minuta po utakmici. Izjavio je da novac nije problem vec hoce da konacno osvoji ono sto mu u karijeri nedostaje - titula srpskog sampiona. Smatra da sa Zvezdom to nece moci da ostvari u skorije vreme.
Dobrodosao, Igore!
Imao je i neki sukob sa delom uprave, ne zeli samo da imenuje. Kod nas ce igrati za 50% manje para nego ove sezone.
Nije da sam odusevljen, ali posto dolazi od njih, presrecan sam :) . Taman da Bogi ima koga i na treningu da voza :) .
Korisnikov avatar
By Joomla10
Pazi, pristao je i da uzme neki drugi broj, kao na mladjima svet ostaje, pa da ne dira Milutinova.

Covek dosao da osvoji nesto :) .
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ali vasim snovima se isprecio Rasko Katic koji vas je tuzio,a sada ce te dobiti zabranu transfera koju nece moci niko da vam skine pa Rakocevic ostaje nas.
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 515
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Дешава се Јес посредник или корисник[emoji1787] […]

KK Partizan 2025/26.

Fora je sto najvise domacih imamo na trojci. Jedin[…]