Teme vezane uz regionalnu ligu
By hazarder
Siguran sam da je prelazak Rakoca dobar potez. Ima on jos stofa, pokazace BB par trikova, taman da ovom dodatno skoci cena sledece sezone. Jel na ovom forumu sme da seupotrebljava termin sledeca sezona, posto sam nacuo da na nekim drugim forumima ide peticija da se taj termin zabrani.

Jopenzi, ja ti garantujem da on prvi put cuje te stihove, zato i kaze da ih ti ne razumes. Glavu dajem da ih prvi put cuje.
Korisnikov avatar
By Peja
Nisam mislio da ne razumes stihove kao stihove, nego zbog cega ih koristis u ovoj prici...
Ovo ostalo, da, mislim da je to bio trenutak nemoci i svestan sam da je ovo zajebancija oko dolaska Igora.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Peja napisao:Nisam mislio da ne razumes stihove kao stihove, nego zbog cega ih koristis u ovoj prici...
Ovo ostalo, da, mislim da je to bio trenutak nemoci i svestan sam da je ovo zajebancija oko dolaska Igora.
Ne bi ti to razumeo sine moj.
Dodji der kod nas sad kad smo krenuli u kolektivno oprastanje ruzne proslosti. Ono, dok smo jos u kabinetu
Posle ce biti kasno, i petlu vreme ide
Korisnikov avatar
By Peja
Ne brini HAzarde, ucio sam ja te stihove napamet u drugoj godini i to mnogo vise od ta cetiri
Uglavnom je vazno da si ti sve procitao i sve znas i trunes na ovom forumu umesto da iskoristis to svoje znanje na korist cele nase zajednice
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Cujem da smo poslali Blazic u Hjuston na NBA kamp da nagovori Hardena da predje u Zvezdu.
Sa Hardenom,Milicicem i Gurovicem-na klupi sa ta tri velika Cetnika titula je neizbezna

Magdevski izgleda napusta Partizan i ide u Tursku i da igra za njihovu reprezentaciju.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Joomla10 napisao:E moj Obilicu, samo se ti nadaj, kad Rakocevic bude vozao Blazica, ima da ronis krokodilske suze.
Pa vozace ga na treningu u Zelezniku
Korisnikov avatar
By Joomla10
MILOS OBILIC napisao:
Joomla10 napisao:E moj Obilicu, samo se ti nadaj, kad Rakocevic bude vozao Blazica, ima da ronis krokodilske suze.
Pa vozace ga na treningu u Zelezniku
Sto se vise opirete vise ce da boli. Taman Igor 10-ak minuta da odmara Bogdana, a sin Dragan ce na trojku garant.
By hazarder
Peja napisao:Ne brini HAzarde, ucio sam ja te stihove napamet u drugoj godini i to mnogo vise od ta cetiri
Uglavnom je vazno da si ti sve procitao i sve znas i trunes na ovom forumu umesto da iskoristis to svoje znanje na korist cele nase zajednice
Ako si ih ucio, zasto onda pitas za tumacenje? Zasto navijas za Zvezdu iz Zeleznika, a ne za onu drugu? .....sto joj srcu drago....
A jbg ima ljudi kojima su olosi legende, pored takvih tesko je da zajednica napreduje. Bolje je "trunuti" na ovom formu, nego na sektaskim alternativama.
Korisnikov avatar
By Peja
hazarder napisao:
Peja napisao:Ne brini HAzarde, ucio sam ja te stihove napamet u drugoj godini i to mnogo vise od ta cetiri
Ako si ih ucio, zasto onda pitas za tumacenje? Zasto navijas za Zvezdu iz Zeleznika, a ne za onu drugu? .....sto joj srcu drago....
A jbg ima ljudi kojima su olosi legende, pored takvih tesko je da zajednica napreduje. Bolje je "trunuti" na ovom formu, nego na sektaskim alternativama.
Au covece, pa pricam sa yopicom o jednoj neobaveznoj stvari, na pogresnoj temi, takoreci zajebavamo se i podbadamo (navijacki) za igora a ti odmah uleces kao sudija da tumacis sta je ko hteo reci.
opusteno.
sto se tice drugog dela posta mogao bih reci kao sto je meni yopic rekao 'opravdanje opravdanje' ali necu, svako vodi svoj zivot... i to nije tema i ne zelim o tome da pricam, ne bih ni pocinjao ovaj razgovor da ti nisi prvi spomenuo mene
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 515
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Дешава се Јес посредник или корисник[emoji1787] […]

KK Partizan 2025/26.

Fora je sto najvise domacih imamo na trojci. Jedin[…]