NBA, NCAA & High School Basketball, NBDL
By Jaycee Carroll
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
By Knofler
Kasnis sa klipom, ono jedno 10 dana.
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
Fab Melo mi je cool - cini mi se da je to Rio?
A i poslednji, lepo je odradio mrezicu i loptu
Korisnikov avatar
By tdi
Na zapadu glasao za Parkera, Ginobilija, Batuma, Durenta, Pekovica. Sutra istok.
By Knofler
Kobi postao jedini kosarkas u istoriji koji je sa 34 navrsene godine vezao 7 uzastopnih tekmi sa najmanje 30 koseva.
:clap:
Pusite ga Ajversone, Dzordane, Vilte, Gervine, Inglisu, Durante i ostala boranijo!
Korisnikov avatar
By Karaburac
Knofler napisao:Kobi postao jedini kosarkas u istoriji koji je sa 34 navrsene godine vezao 7 uzastopnih tekmi sa najmanje 30 koseva.
:clap:
Pusite ga Ajversone, Dzordane, Vilte, Gervine, Inglisu, Durante i ostala boranijo!

Kakva carcina pumpa ko blesav, a ekipa mu se raspada :clap:
By Knofler
I uz to ima rekordan procenat suta od 48%, a na nivou citave karijere mu je 45.5% sto jasno govori o dominaciji Brajanta.
Oporavili su malo, prvi put u sezoni 3 vezane pobjede, i to je nesto eheej!
Kad se vrati Nes bice manje izgubljenih lopti, bolja tranzicija i distribucija i uopste ne sumnjam da ce do ol-star pauze Lejkersi posloziti kockice.
Ako bude kako treba eto 6. prstena za Mambu u junu i 17. za fransizu :whistle:
Korisnikov avatar
By MilosNS
U mislim da preterujes... Miami je jos jaci nego prosle sezone sa Ray "Cudnim" Allenom, a Thunder deluje vrlo ubedljivo... Da ne zaboravim Spurse i Knickse, koji su mi svi jaci od LA trenutno.
By Jaycee Carroll
Molim te nemoj dokazivati @Knofleru,oni ce .!. moj da budu ispred Oklahome i nikako ne mogu da ih dobiju u 7 utakmica,on to sto se inati i provocira ne vredi mu.A Kobe koliko carini loptu pa to je neverovatno.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 1223

Види га Ске :) Дакле идемо на Барсу,па евентуално[…]