Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
A Karaburac zaboravljas da je Radnicki ove sezone ubedljivo imao najvise problema sa povredama.Varda im se povredio tek kada se razigrao.Vortington koji je igrao solidno im je se takodje povredio.I jedan i drugi su morali da zavrse sezonu zbog teskih i dugih povreda.Capin i Emening kao i Vajt su tokom sezone takodje bili povredjeni i propustili par meceva.
Radnicki je imao dobru osnovicu u Miljenovicu,Jovicu,Sinovecu,Nikolicu,Bircevicu,a verovatno i Vardi i Borisovu i steta sto nisu usli u Aba ligi.Bili bi ponovo favoriti za F4 jer bi igrali Evrokup.Karaburac sada Srpska kosarka gubi neigranjem Radnickog jer je za Miljenovica,Bircevica pa i Jovica bilo vazno da odigraju jedno dobro Evropsko takmicenje koje ce biti nikad jace jer ulaze i ekipe koje ispadnu iz Evrolige.

Vojvodina ima dugove koje ne moze da sanira.Postavlja se pitanje kako ce dovesti igrace kad imaju zabranu koju nikako da skunu.Vidim da kukaju i za 150 000 evra.Pitanje kako ce i to da plate,a kamoli da dovedu pojacanja.Osim Zekovica i Kalinica ostali nisu za prvu petorku.
Korisnikov avatar
By Nookie
MILOS OBILIC napisao:A Karaburac zaboravljas da je Radnicki ove sezone ubedljivo imao najvise problema sa povredama.Varda im se povredio tek kada se razigrao.Vortington koji je igrao solidno im je se takodje povredio.I jedan i drugi su morali da zavrse sezonu zbog teskih i dugih povreda.Capin i Emening kao i Vajt su tokom sezone takodje bili povredjeni i propustili par meceva.
Radnicki je imao dobru osnovicu u Miljenovicu,Jovicu,Sinovecu,Nikolicu,Bircevicu,a verovatno i Vardi i Borisovu i steta sto nisu usli u Aba ligi.Bili bi ponovo favoriti za F4 jer bi igrali Evrokup.Karaburac sada Srpska kosarka gubi neigranjem Radnickog jer je za Miljenovica,Bircevica pa i Jovica bilo vazno da odigraju jedno dobro Evropsko takmicenje koje ce biti nikad jace jer ulaze i ekipe koje ispadnu iz Evrolige.

Vojvodina ima dugove koje ne moze da sanira.Postavlja se pitanje kako ce dovesti igrace kad imaju zabranu koju nikako da skunu.Vidim da kukaju i za 150 000 evra.Pitanje kako ce i to da plate,a kamoli da dovedu pojacanja.Osim Zekovica i Kalinica ostali nisu za prvu petorku.
:naughty: :naughty: :naughty: ...zaboravio si Juniora :D
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Obilicu ti da imalo citas sta ja pisem, znao bi da sam za te povrede okrivio Mutu i njegov sistem arcenja najboljih igraca dok ne lipsu. Tako racunaj da ce se povredjivati i sledece i sledece i one tamo sezone.

EDIT: A vidim i Miljenovic i Jovic su se naigrali ove sezone. Ko ti garantuje da bi sledece igrali vise?
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
gledam sad bas otvaranje kampa KK MLadost iz Zemuna, na SOSu. prica se docice Dzikic i jos neka velika imena... sada vec razmisljam kako li to izgleda kada KKParitzan organizuje kamp, to bi bilo lepo da mogu da vidim :P
Korisnikov avatar
By BogdanB
Salvatore Guliano napisao:gledam sad bas otvaranje kampa KK MLadost iz Zemuna, na SOSu. prica se docice Dzikic i jos neka velika imena... sada vec razmisljam kako li to izgleda kada KKParitzan organizuje kamp, to bi bilo lepo da mogu da vidim :P
Nisu lose one vezbe sto im je Djurovic pokazivao sa dve lopte. Jeste da sam mrzeo to da radim,ali je korisno.
Gledam ih posle kada idu na prodor sa pola terena. Ja nisam mogao da verujem kakve zavrsnice oni imaju,svi se tripuju nesto da su u NBA fazonu,dizu noge,izvrcu telo,ali zato mase obruc ko blesavi,nisu uspeli ni da ga pogode. Sva sreca,pa su tablu pogodili.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
da da to jeste problem kod danasnjih klinaca, ne kazem da se ja nisam lozio na to kad sam bio mali, ali sada je to masovnije... ne mogu da pogode zicer, ok odrade sve one promene i onda pred kamerom promasis zicer, pa nema goreg blama... kao sto im je i rekao Djurovic moras da naucis da hodas da bi mogao da trcis, tako da treba da idu na sigurna polaganja i sigurne poene, pa onda kada usavrse ove vise poteze, tek onda na akrobacije... zanimljivo mi je da on nije pricao da se bespotrebna dodavanja iza ledja i to da je to samo akrobacija, jer vecina trenera ne voli kreativnost, sto mislim da je lose po neke nove Teodosice, Kecmane i Miljenovice... cuveno proturanje protivniku lopte kroz noge, ali mislim da smo se prebacili na temu OSNOVA KOSARKE... i mozda bismo trebali da prebacimo postove tamo pa da nastavimo diskusiju :D ?
By Srđan O.
Da, nazalost. Pocinju vise da se cene jake fizikalije i sve manje igraca sa "vicem" ima. Miljen nije prosao u Partizanu, a vidi se da kosarku ima u malom prstu, pa u zadnjem kolu lige kada nije igrao Capin u prvoj cetvrtini je podelio 5-6 asistencija, a mogao i vise komotno.... Takav osecaj za pas nisam odavno video kod nasih klinaca... A kakav bi bio da nije gotovo 3 godine na klupi presedeo. A onda dodje Tori Tomas sa ramenima kao kamenorezac, ali sa postavljanjem napada zvanim tapkam loptu 20 sekundi i onda snadji se :D
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Srđan O. napisao:Da, nazalost. Pocinju vise da se cene jake fizikalije i sve manje igraca sa "vicem" ima. Miljen nije prosao u Partizanu, a vidi se da kosarku ima u malom prstu. Takav osecaj za asistenciju nisam odavno video kod nasih klinaca... A kakav bi bio da nije gotovo 3 godine na klupi presedeo. A onda dodje Tori Tomas sa ramenima kao kamenorezac, ali sa postavljanjem napada zvanim tapkam loptu 20 sekundi i onda snadji se :D
nazalost, ali ovo je kao sto sam rekao za Osnove kosarke, pa mozemo tamo da nastavimo, ili neka Moderatori prebace postove tamo :mrgreen:
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 218
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]