Teme vezane uz regionalnu ligu
By Jaycee Carroll
@Lika

Bio sam ja u MZT jedno mesec dana,ali tad je bilo bas lose stanje u klubu,niti su mi ponudili neki smestaj,skolu,nit nista,nije mi se isplatilo da ostanem tamo.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Krka dovela Jasmina Hukica.Nekada odlican igrac sada je prosek.Ipak kao rezerva za Murica bice dobar
By Srđan O.
Najvise ga se iz Hemofarma secam, odlican i nezgodan igrac. Doduse sada je u godinama , ali bice od pomoci sigurno. Krka pravi nezgodan tim, mogu mina biti mnogima, a i Dzile je dobar trener, tvdre utakmice i malo koseva uvek, pogotovo u prethodnom boravku u Krki.
By dexy
MILOS OBILIC napisao:
Salvatore Guliano napisao:
MILOS OBILIC napisao:Kerole Otasevic moze da bude samo rezervni plej da igra 15-20 minuta.Moracete dovesti nekog crnca na pleju,a i navijanje mora da bude bolje.Ja se nisam odusevio navijanjem vasih navijaca ove godine u Aba ligi.
Obilicu... to sto ti navijas za CZ i to sto vas tim moze da dovede 47 crnaca za svaku poziciju i sto ste u stanju da trosite vase pare koji imate, to ne znaci da svaki klub na ovome divnom svetu, a pogotovo na Balkanu ima iste "probleme" kao i vi... znam da ste oduvek bili skormni i da vam je objektivnost njjaca strana.

Pozdrav ! SG
Dovodimo i Derika Rouza sad kad dodje u Beograd.Imamo bolji koncept nego Cikago blizi smo mi tituli ovde nego oni u NBA,a Deriku Rouzu je sponzor Adidas kao i nama pa cemo da ga dovedemo.
Da li ti konceptom nazivaš "viziju" Ćoravog prosvetitelja????
By dexy
Nookie napisao:Jagodica se vraca u Cibose....
Zar nije otišao u Portoriko?
Korisnikov avatar
By Nookie
dexy napisao:
Jeste,al otisao je samo preko leta tamo....izgleda da se i tamo uzima solidna kinta
By dexy
Nookie napisao:
dexy napisao:
Jeste,al otisao je samo preko leta tamo....izgleda da se i tamo uzima solidna kinta
Izgleda, mada mi se čini da idu tamo da bi bili na oku NBA skauta.
Korisnikov avatar
By Nookie
Ima i toga mozda,mada sumnjam da ce bas nekom skautu da zapadne za oko Jagoda od 28 leta :D
Korisnikov avatar
By Jomer
slovenci imaju ubedljivo najbolji skauting na prostorima EX yu, ne znam da li je ovde na forumu iz SLo da pojasni malo to
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 515
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Дешава се Јес посредник или корисник[emoji1787] […]

KK Partizan 2025/26.

Fora je sto najvise domacih imamo na trojci. Jedin[…]