Teme vezane uz regionalnu ligu
By Jaycee Carroll
Darko Planinic ce najverovatnije u Cibonu na pozajmici,bice to dobar tim.
By gurijev brat
Cibona i cedevita će uraditi sve da se nadju u el sledece sezone :) planinic i najverovatnije neki klinac hrvat s nekog koledza prva su im pojacanja čak su spominjali i popovica kao i kasuna kao moguca pojacanja :)
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Jomer

Slovenci, a posebno Olimpija imaju odlican skauting sistem na Baltiku. Dosta dobrih igraca su pronasli tamo.
E sad, sto se ostalih delova Evrope i sveta tice nisam primetio da imaju tako dobru skauting mrezu. Rekao bih da se fokusiraju gotovo iskljucivo na taj predeo.
Korisnikov avatar
By Nookie
Iskren da budem mislim da to nema veze sa skauting mrezom,vec iskljucivo ko je sa kojim menadzerom dobar. Verovatno imaju neki dil sa nekim menadzerom da mladi,talentovani skandinavci dolaze kod njih. Neverovatno mi zvuci da Olimpija,ciji su se timovi raspadali svake godine zbog nedostatka novca,ima para da placa skaute sirom Evrope...
Korisnikov avatar
By Jomer
@Karabu hvala na pojasnjenju, nema veze sto je samo taj Region ali su ljudi uboli, od Sarasa, pa preko Veselog do Ranika, Salina,Bertansa....
Korisnikov avatar
By Kure
Nookie napisao:Iskren da budem mislim da to nema veze sa skauting mrezom,vec iskljucivo ko je sa kojim menadzerom dobar. Verovatno imaju neki dil sa nekim menadzerom da mladi,talentovani skandinavci dolaze kod njih. Neverovatno mi zvuci da Olimpija,ciji su se timovi raspadali svake godine zbog nedostatka novca,ima para da placa skaute sirom Evrope...
Da hoće to da jedan menadžer zastupa sve skandinavce... :doh: Ja mislim da je presudno to što su u prošlosti lepo progurali i lansirali u ozbiljniju košarku par igrača iz tog podneblja.
Korisnikov avatar
By Nookie
Ja ne znam 'de sam napisao da jedan menadzer drzi sve skandinavse igrace....sasvim je normalno pretpostaviti da jedan menadzer drzi gro njihovih mladih igraca. Ako moze MIsko to kod nas,sigurno moze "finski Misko" kod njih...
Korisnikov avatar
By Kure
Nookie napisao:Ja ne znam 'de sam napisao da jedan menadzer drzi sve skandinavse igrace....sasvim je normalno pretpostaviti da jedan menadzer drzi gro njihovih mladih igraca. Ako moze MIsko to kod nas,sigurno moze "finski Misko" kod njih...
Ma da, i ne prodaje po principu "ko da više" nego isključivo UOL...
Jednostavno ljudi imaju dobar skauting i na dobrom su glasu u tim zemljama pa uzimaju igrača pre nego što zainteresuje druge...
By dexy
Nookie napisao:Ima i toga mozda,mada sumnjam da ce bas nekom skautu da zapadne za oko Jagoda od 28 leta :D
Kad može Priđoni sa 35 što ne može Jagodica sa 28... :D
By dexy
Gledao sam neki intervju sa Zmagom Sagadinom, pisao sam već o tome. Hvali da je upravo on uspostavio tu skauting mrežu na Baltiku, jer je procenio da tu ima materijala, a da je medijski vrlo malo zastupljena. Drugim rečima, može se doći do dobrih igrača za male pare.
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 515
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Дешава се Јес посредник или корисник[emoji1787] […]

KK Partizan 2025/26.

Fora je sto najvise domacih imamo na trojci. Jedin[…]