Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Nookie
dexy napisao:
Nookie napisao:Ima i toga mozda,mada sumnjam da ce bas nekom skautu da zapadne za oko Jagoda od 28 leta :D
Kad može Priđoni sa 35 što ne može Jagodica sa 28... :D
hahahaha,istina....inace Zmagoslav je zna da izcupa igrace iz nizih i slabijih liga samo tako....
By kosta76
dexy napisao:Gledao sam neki intervju sa Zmagom Sagadinom, pisao sam već o tome. Hvali da je upravo on uspostavio tu skauting mrežu na Baltiku, jer je procenio da tu ima materijala, a da je medijski vrlo malo zastupljena. Drugim rečima, može se doći do dobrih igrača za male pare.
Koliko sam uspeo da uocim, tu ima dosta nadarenih sutera. Bio je onaj Svedjanin u Radnickom. Finci u Olimpiji, Letonac kod nas. Njihove ekipe nemaju meso pod kosem pa se oslanjaju na sut....Neko visoko krilo mi pada na pamet. Prvim korakom iz bloka moze da kompenzuje nesavrsen dribling a zbog visine moze da sutira bez velike opasnosti od blokade. Takvog igraca je lakse trenirati nego beka koji mora vec dosta stvari da zna....ali u principu mislim na igrace za pozicije 2 i 3, pre na trojke iz razloga koje sam naveo
EDIT:
Interesantno je da je i Berta preko Slovenije dosao kod nas. Posto je Sagadin u prici, ocigledno da imaju dobre informacije o tom trzistu koje ostalima promicu ispred ociju
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
O kojim Skandinavcima pricate, ćaleta ti??
Letonija, Litvanija i Finska nisu Skandinavija... #malaškolazemljopisa
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Yopile

Ma sve je to Baltik :D

PS Finska jeste Skandinavija.... Bar koliko ja znam geografiju, sad sto etnicki nemaju nikakve veze sa Svedjanima i Norvezanima, Boze moj.
Korisnikov avatar
By Antoine
Karaburac napisao:@Yopile

Ma sve je to Baltik :D

PS Finska jeste Skandinavija.... Bar koliko ja znam geografiju, sad sto etnicki nemaju nikakve veze sa Svedjanima i Norvezanima, Boze moj.
[offtopic]Skandinavske zemlje su Švedska, Danska i Norveška. Nordijske zemlje su i Farska ostrva, Finska, Island. To je regionalna podela. Geografski, Danska ne pripada Skandinavskom poluostrvu, a pripada deo Finske. Finska se vodi kao skandinavska zemlja zato što je dugo bila pod Švedskom, ali realno, oni su Skandinavci koliko su Slovenci Balkanci.[/offtopic]
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Ljudi moji, ja mislim da je, imajuci u vidu popularnost kosarke i ulaganja u istu, sasvim dovoljno da iz Skandinavije dodje po jedan krsten igrac na svake 2-3 godine. Bilo je nekih naznaka da se Skandinavija ukljuci u tu Balticku ligu i da ima stalnog ucesnika, ali koliko vidim od toga nema nista. Tamo trenutno igraju klubovi iz Litvanije, Letonije, Kazahstana itd.

Sto se tice Svedske i njihovog basketa, trenutno je Jerebko idol mnogim klincima pa se polako podize i stvara neka ljubav prema ovom sportu. Gadefors koji je igrao u Radnickom je isto tako jedan od vecih potencijala ove zemlje, ali su njemu vec 24 godine. Od nekih nadolazecih talenata tu su William Magarity, '93 god.210 cm i mali Jacob Johansson, '95.god, trenutno clan Montepaskija.
Korisnikov avatar
By Antoine
Vojvoda napisao:
Sto se tice Svedske i njihovog basketa, trenutno je Jerebko idol mnogim klincima pa se polako podize i stvara neka ljubav prema ovom sportu. Gadefors koji je igrao u Radnickom je isto tako jedan od vecih potencijala ove zemlje, ali su njemu vec 24 godine. Od nekih nadolazecih talenata tu su William Magarity, '93 god.210 cm i mali Jacob Johansson, '95.god, trenutno clan Montepaskija.
Imaju i Jeffery Taylor-a sa Vanderbilta, koji je sada u NBA, Charlotte mislim. Ali odosmo debelo u off
By Srđan O.
Pa Jagodica ganja NBA valjda, a u zadnje vreme kamara nedraftovanih igraca poput njega i dobija sansu da zaigra tamo. Jeste da mu je to fiskalno veoma neodgovorno, ali to je njegov problem. Tamo nece sigurno vise od minimalca dobiti (bio negde oko 300 k) i jos sam placa porez, dok u Evropi moze da dobije slicnu kintu, bez placanja poreza... To je i razlog sto se Mikel nije hteo vracati u NBA vec pika u Spaniji 100 godina.

Elem, Uros Nikolic u Igokei. Jos da ode i u Hrvatsku i obisao je sve od Vardara pa do Triglava :D
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 515
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Дешава се Јес посредник или корисник[emoji1787] […]

KK Partizan 2025/26.

Fora je sto najvise domacih imamo na trojci. Jedin[…]