Stare teme
Korisnikov avatar
By Jaka
MileBL napisao:Neko se sa nama gadno sprda, dovodjene Bobiija nema veze sa zdravim razumom.

Pa dolazi jos jedan centar, ne znam sta je tu cudno.

Zex, jel vidis da Misko ne govori bas uvek sve tacno. 1-0 za mene, kraj utakmice.
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
pa cekajte ljudi sto bi misko dao bobija negde da igra treceg centra(ili da deli minutazu sa nekim drugim za drugog :? ),to nema logike uopce,neko je to vec rekao
Korisnikov avatar
By MileBL
Jaka napisao:
MileBL napisao:Neko se sa nama gadno sprda, dovodjene Bobiija nema veze sa zdravim razumom.

Pa dolazi jos jedan centar, ne znam sta je tu cudno.
Nije Bobi sposoban igrati kosarku na visokom nivou, od njega sigurno necemo imati koristi, najgore u svemu tome ce biti ako nam slucajno dodje onaj Brazilac
Korisnikov avatar
By MileBL
Shomy_lee_jones napisao:pa cekajte ljudi sto bi misko dao bobija negde da igra treceg centra(ili da deli minutazu sa nekim drugim za drugog :? ),to nema logike uopce,neko je to vec rekao
Najveca zalost je dovoditi na jednoj strani Blazica i Silba i oni sada moraju igrati u petorci ca Bobijem, sve je islo sa pojacanjima dobro do sada ali ovaj potez ce nas ukopati, Bobi ce ostale igrace cinti slabijim ako budu krpili njegove nedostatke
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
ne znam,ja mislim da za te gorostase koji ne umeju da hodaju jedini penicin trener tiranin(citaj dule),koji moze da izvuce 110% iz njega i sakrije mane...a to sakrije mane vrhunskim saigracima(odbrambenim pogotovo,zbog zone-robertc,veseli u nasem slucaju sa slavkom)...videcemo...
Korisnikov avatar
By Nookie
Polako ljudi,nisam ni ja najsrecniji sa Bobiskom,al polako samo....meni je najgore sto cemo mi dovesti neku atletsku cetvorku sada,a to znaci 0 minuta za Luku...to je meni veci problem nego Bobijev kvalitet...
By strelac
Ja nisam ni ocekivao da ce Luka da dobija minute.

Nemoj da se ljutite,ali sve mi ovo izgleda malo divlje,stihiski.Sacekajmo da vidimo kako ce tim da se kompletira.
  • 1
  • 613
  • 614
  • 615
  • 616
  • 617
  • 624
NCAA & High School

Au kakav transfer Momcilovica... Povukao se sa dra[…]

KK Partizan 2025/26.

Iz meni nekog neobjašnjivog razloga, Fern[…]

Takmicenja mladjih kategorija