Stare teme
By strelac
Noooik

Vama je u prethodnoj sezoni najveci problem bila poz.5 i 4.
Doveli ste igraca na poziciji 2 Blazica.Dobar igrac i on moze po potrbi koji minut da odigra i na poziciji 3.Tu imate Simonovica,posto mislim da Skot ide.
Doveli ste Silba na poziciji 3.Mislim da ste tu pogresili.Po onome sto sam citao o njemu miljennja(ne misljenja navijaca) su da mu je najveca mana brzina,Spor je i tesko moze da odigra i 4.
Mislim da vam je tu greska.trebali ste da dovedete igraca kombo koji pokriva 3 i 4.To mislim pre svega sto imate simonovica i Blazica koji mogu u rotaciji da pokriju to mesto.pre svega Atletski jak igrac i brz igrac.Onda imate savovica i takav igrac i Luka bi imao prostora i jedna petica suprotna Katicu,tipa Milutinov.
Ja bi tako,a videcemo kako ce to da izgleda.
Korisnikov avatar
By Nookie
Slib jeste sporiji dosta,i nije nesto atletski dominantan,al zato je tip igraca koji moze da odigra pik,da podeli asistenciju. Mi takvog igraca nemamo ni na pleju ni na beku. Ok,Rakoc igra pik,al prevashodno da izvuce visokog igraca i igra 1vs1 sa njim,nije on neki dodavac....
Blazic je Nba potencijal,i vec sada EL kalibar. Greota je bilo njega ne potpisati,pogotovo kad se zna da Igor ne moze da izdrzi 30min EL kosarke...
Korisnikov avatar
By student_prava
Po meni Silb I nije promasaj,jeste malo sporiji,al ima opasan pregled igre I kretnju,I dobar sut naravno,jbg da je jos I brz igrao bi u nba :D ,al vreme ce pokazati svoje.Mislim da je po Bobiju osuta prevelika paljba,mnogo je napredovao sa Milojem,ovo mu je sansa da napravi iskorak u karijeri,ljudi on je imao preko 80 %ucinak sa linije bacnja cini mi se 50\56 ove sezone,pogadjao sa distance,cak I par lepih asistencija ka Dangubicu I Micicu,I super igrao pik sa Vasom u napadu,tacno je da u odbrani mora da mu se podredi tim sa zonom,al ja mislim da ce ta zona od 15-ak minuta po mecu poprilicno da gusi protivnike,I sama promena igre u napadu gde ce da ga udvajaju davace visak I brzi protok lopte.navijaci ko navijaci imaju prevelika ocekivanja pa da imamo toliko para doveli bi peticu koja kosta preko 500k po sezoni,za nase uslove sasvim korektno pojacanje samo da Deja sve uklopi.
Korisnikov avatar
By Lepus
Veteran i dalje tvrdi da je Darko potpisao. Po njegovom postu, Luki ce se itekako pruziti sansa. Znaci, Rasko, Bobi i Darko na pet, Luka, Savovic na cetri. Rasku na kraju sezone istice ugovor, a nakon toga Ristic ce zauzeti njegovo mjesto.
Korisnikov avatar
By Nookie
Lepus napisao:Veteran i dalje tvrdi da je Darko potpisao. Po njegovom postu, Luki ce se itekako pruziti sansa. Znaci, Rasko, Bobi i Darko na pet, Luka, Savovic na cetri. Rasku na kraju sezone istice ugovor, a nakon toga Ristic ce zauzeti njegovo mjesto.
Do dovodjenja Bobija,ja sam bio ubedjen da Darko dolazi. Opet vise verujem Dabi nego Covicu :D :D ...al nekako mi nerealno da Bobi bude poslednja rupa na svirali,i kraducka minute Rasku u Darku.
Vidim da se redovno cita Rsb :lol: 8-)

Edit: Bobiskina izjava

"Novi košarkaš Crvene zvezde Boban Marjanović izjavio je danas da se oseća fenomenalno jer je došao u veliki klub, kao i da je spreman da odgovori izazovima i da se bori za mesto u prvom timu. - Osećam se fenomenalno što sam došao u ovako veliki klub. Ima mnogo kamera, a nisam na to navikao, ali, opet, verujem u sebe i spreman sam da odgovorim izazovim - rekao je Marjanović noviranima u prostorijama kluba na Kalemegdanu, prenosi Beta. Marjanović je juče potpisao dvogodišnji ugovor sa crveno-belima posle sjajne sezone koju je imao u Mega Vizuri, sa kojom je dobio priznanje najkorisnijeg igrača Super lige Srbije. - Iz CSKA sam išao na dole, a u Megi sam stekao veliko samopouzdanje. Kaže se da viši igrači stasavaju kasnije od ovih nižih. Ja mislim da sam stasao i da ću moći da odgovorim izazovima - kazao je novi centar crveno-belih."

Pročitajte više: http://www.sportal.rs/news.php?news=104633
By Rich Froning
Mislim da je to varijanta da se ne dovodi cetvorka vec da Darko igra 4/5.
To bi bilo odlicno npr protiv Partizana koji tu ima Lovernja ali pitanje je koliko bi Darko sa ovom kilazom mogao da brani neke brze cetvorke u Evroligi.Zamislite da mora da cuva Savanovica,Mirotica,Focisa...
Sa druge strane Bobi i Darko u istom trenutku pod kosem bi predstavljali planinu i za NBA igrace a kamoli za ove evropske. :D
  • 1
  • 615
  • 616
  • 617
  • 618
  • 619
  • 624
NCAA & High School

Au kakav transfer Momcilovica... Povukao se sa dra[…]

KK Partizan 2025/26.

Iz meni nekog neobjašnjivog razloga, Fern[…]

Takmicenja mladjih kategorija