Stare teme
Korisnikov avatar
By Lepus
@Nookie

Procitao sam na B92, a onda je neko kopirao na RSB.

I meni je to cudno, ali kao sto ti kazes, vise vjerujem Dabi i Veteranu nego svojim ocima. :D
Korisnikov avatar
By Kure
Karaburac napisao:Kure, gledao sam Luku samo na dve utakmice u turskoj, ali to sto sam video uglavnom je napadao ledjima protivnike.
Lepa vest... Pošto se ja ne sećam da sam ga ikad video u toj ulozi... Sve u svemo, brvo, bravo... :clap:
Korisnikov avatar
By Nookie
"DANAS će se u Barseloni održati redovna Skupština Evrolige, na kojoj će između ostalog biti i saopštena nova lista za nacionalno rangiranje.

Prema dosadašnjoj, šampion i vicešampion ABA lige bili su na 9. i 11. mestu. Ali, s obzirom na rezultate svojih klubova u dva najeminentnija takmičenja u prethodne tri godine, teško je verovati da će zadržati sadašnje pozicije.

Posebno „bolno“ bi moglo da bude pomeranje nadole vicešampiona regionalnog šampionata, koji je u prošlom rangiranju bio „favorizovan“ u odnosu na vicešampione ostalih takmičenja."

Izvor Novosti....
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Rakocevic stize danas u Sabac na Stari grad na turnir u basketu.Steta sto ovi moji drugari nisu u Sapcu pa da odemo da uzmemo gajbu i sednemo da pijemo sa Rakocevicem.

Nelson,Pot,Cvetkovic
Rakocevic,Blazic,Lazic
Sibl,Simonovic
Savovic,Mitrovic
Milicic,Katic,Marjanovic

I bice karanje Evroligasa
Korisnikov avatar
By Zex88
Nookie napisao:Slika
Prazno mesto sponzora?Hm..

Slika
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
milanezija napisao:Ti jos uvej verujes u Darkana!?
Ajde bre na Stari grad da ja ti i Rakocevic oderemo one matorce na Starom gradu.
By milanezija
MILOS OBILIC napisao:
milanezija napisao:Ti jos uvej verujes u Darkana!?
Ajde bre na Stari grad da ja ti i Rakocevic oderemo one matorce na Starom gradu.
Povredjen
  • 1
  • 616
  • 617
  • 618
  • 619
  • 620
  • 624
NCAA & High School

Au kakav transfer Momcilovica... Povukao se sa dra[…]

KK Partizan 2025/26.

Iz meni nekog neobjašnjivog razloga, Fern[…]