Teme o ostalim sportovima
By Jaycee Carroll
Odlicno pao nam je Gaychester United samo sad da ne sudi Veb ili Klatemburg,oni ce jos pre utakmice da iskljuce Pepea :lol:

Real Madrid - Man.Utd
Milan - Barcelona
Arsenal - Bayern Munich
Celtic - Juventus
Galatasaray - Schalke
Valencia - PSG
Sahtar - Dortmund
Porto - Malaga

Ako nista drugo svaka utakmica je zanimljiva i bice puno uzbudjenja,jedino mislim da sigurno Juventus prolazi,al tu im je opet Plamini pomogao :mrgreen:
By milanezija
Samo da Dortmund otrese Ukrajince a za ostale me briga...
Korisnikov avatar
By Jaka
Doktor Mo da isprati dedicu u penziju. :dance:
Korisnikov avatar
By No4
milanezija napisao:Samo da Dortmund otrese Ukrajince a za ostale me briga...
+1
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kerole siso pa tebe cekam sto godina da se pojavis ovde.Odkako te je Persi ucutkao nisi se javljao je li?
Liszt Murinjo moze samo da se sagne Fergusonu.
Junajted ce da odvali Real Madrid prognoziram 2-0 na Old Trafordu za Junajted i na Bernabeu 3-1 za Junajted.
Vidic jedan gol,Van Persi dva,Runi penal i Cicarito iz peterca.
Korisnikov avatar
By Jaka
Obilicu persi je previse mali da bi se,komentarisao :dance: real ce da ih urnise i osvoji cl !!!!!
By Jaycee Carroll
Liszt napisao:Obilicu persi je previse mali da bi se,komentarisao :dance: real ce da ih urnise i osvoji cl !!!!!
Takoe bre!!! :clap:

@MO

Necu da komentarisem,jer ne poznajes dobro (j)evropski fudbal.Te price 2:0 na Old Traofrdu i 1:3 u Madridu reci nekoj komsinici koja ima 3-4 godine dok se igra sa barbikama.
By Knofler
Zapade nam Kluz, nije lose. No poznavajuci karakter Intera i stav prema tim "laganim rivalima" nije nemoguce da nam Rumuni daju po tamburi.
Ocekuju se pojacanja u januaru, navodno je sve gotovo oko Rolanda, pregovara se za Paulinja dok se trazi i napadac.
Pominju se Maurisio Pinilja i Maruan Samak.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Knofi pojacanja su vam toliko dobra da bi bolje bilo da se i vi ukljucite za Marka Scepovica ako decko vec nece u Liverpul i Aznji.
Kakvo ce biti samo prskanje po Real Madridu pa Kerol i Lizst nisu svesni toga.
Pakovace kofer Murinjo
By Jaycee Carroll
Kompa Rolando bi dodatno pojacao i onako solidnu dosta odbranu Intera ove sezone,Juan Jesus,Ranokia,taman uz Rolanda bedem.Pinilla nije kalibar za Inter,takodje mislim iz za Samaka.Za koga Paulinja mislis?
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 2140
KK Partizan 2025/26.

Iz meni nekog neobjašnjivog razloga, Fern[…]

Takmicenja mladjih kategorija

Kopiram objavu KSS-a. ''У17 репрезентацијa почела[…]

И званично Коди отишао. Измешана су ми размишљања.[…]