Stare teme
By milanezija
MILOS OBILIC napisao:
milanezija napisao:
MILOS OBILIC napisao:Grobar 1971 Olimpijakos i Zvezda moraju u istu grupu da bi namestali utakmice.
Puno srece Grobari,a i nama u zrebu,mada mislim da je zreb u petak,ali mozda gresim.
Opet mislis i naravno gresis
Idi na Stari grad vidi jesu li stavili nove table pa javi kad se vratis :D
Evo me trcim...
Korisnikov avatar
By Grobar1971
MILOS OBILIC napisao:Grobar 1971 Olimpijakos i Zvezda moraju u istu grupu da bi namestali utakmice.
Puno srece Grobari,a i nama u zrebu,mada mislim da je zreb u petak,ali mozda gresim.
Ne vi cete da dobijete CSKA, Barsu, Fener, Lokomotivu i nekog iz kvalifikacija da vidite kolike su vam mogucnosti. :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Grobar1971 napisao:
Ne vi cete da dobijete CSKA, Barsu, Fener, Lokomotivu i nekog iz kvalifikacija da vidite kolike su vam mogucnosti. :D
Jezik pregrizo
Korisnikov avatar
By zola
kosta76 napisao:Nema para. FMP ima svoju dvoranu(izgradila fabrika dok je bila drzavna...posle privatizovano od strane direktora?). Ne igra ista takmicenja kao i mi. Imaju internat za tu decu, placaju im skolu. Prvi tim bio prvi ili zadnji, niko se nece potresti. Secam se da su jedno vreme uzimali sve talentovano iz Srbije sto zna da stavi potpis na ugovor a da ne napise znak X. Pricam za situaciju do skora a ne za najnovija desavanja. Pokazalo se da su lako osvajali juniorske evrolige jer u tom uzrastu imaju posla sa stranim ekipama koje isto ulazu kao i oni. U mladjim selekcijama se nezasipaju klinci milionima. Partizan nema za plate prvom timu, a klinci verovatno sem klope, dobrih patika, ponosa sto vrsnjacima mogu da pokazu za koga igraju, nemaju puno toga. O nekom vecem skautingu i ranom dovodjenju nema ni govora. Jako je tesko dovesti klinca od 13 ili 14 godina, odvojiti ga od roditelja. Tu se cela porodica seli ili on ne dolazi. Pitanje je koliko prvotimaca duguje za kirije.
KKP-u treba trenazna hala, neki internat sa menzom... kao centar Teleoptik, mada moze i skromnije.
Megi je sve krenulo cim je Misko preuzeo primat i izgradili sportski kompleks. Opet, kada dodje do prvog tima, zadnji stepen proizvodje, i kod njih se svede na dva igraca po generaciji( pricam o talentima). Prvi tim je sastavljen od 6 ili 7 razlicitih godista
P.S....Shvatam sta hoces da kazes. Ti mislis da bi juniorski tim trebao da izbacuje igrace profila koji trebaju Duletu. Nesto poput omladinskog pogona Barse u fudbalu. Njihove mladje selekcije igraju isti sistem kao i prvi tim i strucnjaci kazu da najbolji iz mladog tima ne osete prelaz u prvi tim..Nije brate moguce u ovoj nasoj situaciji
Veliki problem Partizana je sto druga ekipa ne igra u prvoj ligi. Jeste da nema para, ali mislim da bi moglo da se nadje neko resenje. Mogao bi Partizan da napravi sporazum o saradnji sa nekim klubom, lokalnom samoupravom ili privatnikom iz unutrasnjosti i da Partizan posalje svoju ekipu i strucni stab u neki grad, a da oni placaju tim igracima smestaj, hranu, halu, putovanja, sudije i ostale tehnicke troskove. Npr. ove sezone u prvu ligu je usla Crnokosa Kosjeric (bili su i pre dve godine). Oni nemaju svoju skolu kosarke poput Borca, Sloge, Slobode i u svakom slucaju moraju da dovode igrace sa strane, a imaju para, jer ih sponzorise cementara. Prosle sezone prvu ligu je igrala Jagodina, koja je takodje dovodila gotovo sve igrace sa strane. Sigurno da bi moglo da se nadje jos sredina koje su spremne za takav tip saradnje. Partizan bi placao stipendije igracima kao sto ih i sada placa, a klub iz unutrasnjosti bi snosio ostale troskove i imao pravo na ime. Partizan bi ustedeo na tim troskovima, a taj klub bi za male pare dobio stabilan prvoligaski tim. Partizan bi vodio racuna o svim igrackim pitanjima. Da imamo takvu ekipu, ove sezone su mogli igrati Miljenovic, Radicevic, Andric, Cekovski, Marinkovic i ta ekipa bi se sigurno plasirala u superligu i klala bi se sa Megom i Vojvodinom, a ovako su i Miljenovic i Radicevic maltene propustili sezonu, Andric je igrao u drugoj ligi, Cekovski nigde nije igrao, a Marinkovic je stagnirao u Okk. Mnogo bi znacilo da su Bogdan i Besovic imali ekipu gde su mogli da igraju, umesto sto su sedeli na tribinama. Da su Miljenovic, Radicevic, Cekovski, Marinkovic odigrali prosle dve sezone u takvoj nekoj ekipi, mozda bi danas moglo ozbiljno da se racuna na nekog od njih za prvi tim, ovako slaba vajda. A za ubuduce bi mogli da razvijamo Salica, Magdevskog, Glisica. Mislim da ovo nije nerealna prica
Korisnikov avatar
By Grobar1971
MILOS OBILIC napisao:
Grobar1971 napisao:
Jezik pregrizo
Sto pa vi uvek imate srece u zrebu, ovo taman dobro dodje da mozete da kazete i ako ne prodjete da je bila grupa smrti. :D
By djomla
zola napisao:Veliki problem Partizana je sto druga ekipa ne igra u prvoj ligi. Jeste da nema para, ali mislim da bi moglo da se nadje neko resenje. Mogao bi Partizan da napravi sporazum o saradnji sa nekim klubom, lokalnom samoupravom ili privatnikom iz unutrasnjosti i da Partizan posalje svoju ekipu i strucni stab u neki grad, a da oni placaju tim igracima smestaj, hranu, halu, putovanja, sudije i ostale tehnicke troskove. Npr. ove sezone u prvu ligu je usla Crnokosa Kosjeric (bili su i pre dve godine). Oni nemaju svoju skolu kosarke poput Borca, Sloge, Slobode i u svakom slucaju moraju da dovode igrace sa strane, a imaju para, jer ih sponzorise cementara. Prosle sezone prvu ligu je igrala Jagodina, koja je takodje dovodila gotovo sve igrace sa strane. Sigurno da bi moglo da se nadje jos sredina koje su spremne za takav tip saradnje. Partizan bi placao stipendije igracima kao sto ih i sada placa, a klub iz unutrasnjosti bi snosio ostale troskove i imao pravo na ime. Partizan bi ustedeo na tim troskovima, a taj klub bi za male pare dobio stabilan prvoligaski tim. Partizan bi vodio racuna o svim igrackim pitanjima. Da imamo takvu ekipu, ove sezone su mogli igrati Miljenovic, Radicevic, Andric, Cekovski, Marinkovic i ta ekipa bi se sigurno plasirala u superligu i klala bi se sa Megom i Vojvodinom, a ovako su i Miljenovic i Radicevic maltene propustili sezonu, Andric je igrao u drugoj ligi, Cekovski nigde nije igrao, a Marinkovic je stagnirao u Okk. Mnogo bi znacilo da su Bogdan i Besovic imali ekipu gde su mogli da igraju, umesto sto su sedeli na tribinama. Da su Miljenovic, Radicevic, Cekovski, Marinkovic odigrali prosle dve sezone u takvoj nekoj ekipi, mozda bi danas moglo ozbiljno da se racuna na nekog od njih za prvi tim, ovako slaba vajda. A za ubuduce bi mogli da razvijamo Salica, Magdevskog, Glisica. Mislim da ovo nije nerealna prica
Subotica bez problema. Saradnja sa Spartakom bi omogućila sve to. Grad Spartaku svakako sve to obezbeđuje. Jes da ne igraju prvu ligu ali se da to srediti kroz samo jednu sezonu...
Korisnikov avatar
By zola
djomla napisao:
zola napisao:Veliki problem Partizana je sto druga ekipa ne igra u prvoj ligi. Jeste da nema para, ali mislim da bi moglo da se nadje neko resenje. Mogao bi Partizan da napravi sporazum o saradnji sa nekim klubom, lokalnom samoupravom ili privatnikom iz unutrasnjosti i da Partizan posalje svoju ekipu i strucni stab u neki grad, a da oni placaju tim igracima smestaj, hranu, halu, putovanja, sudije i ostale tehnicke troskove. Npr. ove sezone u prvu ligu je usla Crnokosa Kosjeric (bili su i pre dve godine). Oni nemaju svoju skolu kosarke poput Borca, Sloge, Slobode i u svakom slucaju moraju da dovode igrace sa strane, a imaju para, jer ih sponzorise cementara. Prosle sezone prvu ligu je igrala Jagodina, koja je takodje dovodila gotovo sve igrace sa strane. Sigurno da bi moglo da se nadje jos sredina koje su spremne za takav tip saradnje. Partizan bi placao stipendije igracima kao sto ih i sada placa, a klub iz unutrasnjosti bi snosio ostale troskove i imao pravo na ime. Partizan bi ustedeo na tim troskovima, a taj klub bi za male pare dobio stabilan prvoligaski tim. Partizan bi vodio racuna o svim igrackim pitanjima. Da imamo takvu ekipu, ove sezone su mogli igrati Miljenovic, Radicevic, Andric, Cekovski, Marinkovic i ta ekipa bi se sigurno plasirala u superligu i klala bi se sa Megom i Vojvodinom, a ovako su i Miljenovic i Radicevic maltene propustili sezonu, Andric je igrao u drugoj ligi, Cekovski nigde nije igrao, a Marinkovic je stagnirao u Okk. Mnogo bi znacilo da su Bogdan i Besovic imali ekipu gde su mogli da igraju, umesto sto su sedeli na tribinama. Da su Miljenovic, Radicevic, Cekovski, Marinkovic odigrali prosle dve sezone u takvoj nekoj ekipi, mozda bi danas moglo ozbiljno da se racuna na nekog od njih za prvi tim, ovako slaba vajda. A za ubuduce bi mogli da razvijamo Salica, Magdevskog, Glisica. Mislim da ovo nije nerealna prica
Subotica bez problema. Saradnja sa Spartakom bi omogućila sve to. Grad Spartaku svakako sve to obezbeđuje. Jes da ne igraju prvu ligu ali se da to srediti kroz samo jednu sezonu...
Pa moze i tako nesto, mada Spartak je ranije imao jaku sopstvenu skolu kosarke, ne znam kako je danas i koliko bi bili spremni da odustanu od svoje dece. Kod mene u Gornjem Milanovcu, kosarkaski klub je beton liga, a ima nova hala, od pre 3 godine. Ima 4,5 uspesnih firmi u gradu i kada bi se dogovorili opusteno bi mogli da skrpe pedesetak hiljada evra, ne verujem da bi ti troskovi bili veci. Partizan ima mesto u drugoj ligi i vec od naredne sezone bi mogli da se izbore za mesto u prvoj ligi. Verujem da ima jos zainteresovanih sredina. Mega se brzo dogovorila sa Smederevom
By Tosa
Jaycee Carroll napisao:
Tosa napisao:Uh jedva cekam :D
Da li si ti zaista Todoric ili nas samo lozis?Pa ako si ti Toso,onda dobrodosao i ja cu odmah da te pitam nesto:

-Gde su one silne pare koji smo dobijali od Tepica,Tripkovica,Veselija i ostalih?
-Kako je moguce da mi uvek jedva "prezivljavamo"?
-Koga Partizan prati u ovom trenutku i kad mozemo ocekivati prvo pojacanje?

Ako nas zaista pratis i citas nas forum hocu da pokusas da dovedes sledece igrace:

1.Lester Hudson pozicija 1/2
2.Pavlovic 3
3.Bircevic pozicija 4
4.Krstic rezervna trojka
Najjaci lik na forumu :D .Moracu opet da se registrujem kao Dule.
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Jaycee Carroll napisao:Slika

Lucic i Gagi na letovanju,legende :clap:
Aaa...stigle plate :D
  • 1
  • 1409
  • 1410
  • 1411
  • 1412
  • 1413
  • 1422