Stare teme
By Jaycee Carroll
Vojvoda napisao:
Jaycee Carroll napisao:Slika

Lucic i Gagi na letovanju,legende :clap:
Aaa...stigle plate :D
Ne znam,Tosa ce da nam kaze :mrgreen:
By milanezija
Grobar1971 napisao:
MILOS OBILIC napisao:Grobar 1971 Olimpijakos i Zvezda moraju u istu grupu da bi namestali utakmice.
Puno srece Grobari,a i nama u zrebu,mada mislim da je zreb u petak,ali mozda gresim.
Ne vi cete da dobijete CSKA, Barsu, Fener, Lokomotivu i nekog iz kvalifikacija da vidite kolike su vam mogucnosti. :D
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
By Edibledi
Panatinaikos
Efes
Budivelnik
Unikaha
Partizan
Nanter
:D :lol: :dance: :whistle:
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
mi bolje igramo protiv dobrih ekipa,ovi bamberzi,armaniji,marusiji i francuzi nas ubise proteklih godina,demotivacija
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Salvatore Guliano napisao:po iskustvu koje imam ocekujem da cemo dobiti barem 2x tezu grupu od komsija... jer to je kocka
Uvek smo dobro igrali protiv velikih ekipa pa bih zato voleo i ove godine samo jake timove. Od manjih ekipa jedino zelim Bamberg, ostali neka budu samo elita :D

Edit: preduhitri me shomy
By Edibledi
Shomy_lee_jones napisao:mi bolje igramo protiv dobrih ekipa,ovi bamberzi,armaniji,marusiji i francuzi nas ubise proteklih godina,demotivacija
И они годинама праве исту грешку јер потцењују Партизан.
Korisnikov avatar
By Kure
@strelac, što pališ Džejsija?

Ja verujem da nećemo dovesti više od tri igrača (da se Berta nije povredio doveli bi dva) - rezervnog pleja, trojku i četvorku (ako ne produžimo Zver)...

I ćaos... A ne kao ovi flaying cans što promene po petnaest igrača i tri-četiri trenera po sezoni.... Čim promeniš pola tima nema tu hemije...
  • 1
  • 1410
  • 1411
  • 1412
  • 1413
  • 1414
  • 1422
KK Partizan 2025/26.

Iz meni nekog neobjašnjivog razloga, Fern[…]

Takmicenja mladjih kategorija

Kopiram objavu KSS-a. ''У17 репрезентацијa почела[…]