Stare teme
Korisnikov avatar
By Lika
kosta76 napisao:
strelac napisao:Ko ce da ih kupi??
za Muslija se mozda neko i isprsi,ali za Gagica tesko.
Koga da dovedmo??petice su skupa roba,a mi nemamo finansije za to.
@Lika se sprema da otkupi prava njegovog menadzera pa kasnije masno zaradi na njegovom transferu. Planira da od toga zivi narednih 10 godina :lol: :lol: :lol:
P.S...@Mladjo...Kako cepas sa dva naloga :lol: Toso, javi se! :lol: :lol:
@Kosta, jel vidiš ti kako svi ovi novi šta dođu, odmah udaraju po Gagiću.... e pa neće da može :D
By Edibledi
Kure napisao:@strelac, što pališ Džejsija?

Ja verujem da nećemo dovesti više od tri igrača (da se Berta nije povredio doveli bi dva) - rezervnog pleja, trojku i četvorku (ako ne produžimo Zver)...

I ćaos... A ne kao ovi flaying cans što promene po petnaest igrača i tri-četiri trenera po sezoni.... Čim promeniš pola tima nema tu hemije...
Они су довели само три играча и фали им само још домаћи плеј. Ако доведу Стефана Марковића њима је завршен прелазни рок.
Korisnikov avatar
By Kure
Edibledi napisao:
Kure napisao:@strelac, što pališ Džejsija?

Ja verujem da nećemo dovesti više od tri igrača (da se Berta nije povredio doveli bi dva) - rezervnog pleja, trojku i četvorku (ako ne produžimo Zver)...

I ćaos... A ne kao ovi flaying cans što promene po petnaest igrača i tri-četiri trenera po sezoni.... Čim promeniš pola tima nema tu hemije...
Они су довели само три играча и фали им само још домаћи плеј. Ако доведу Стефана Марковића њима је завршен прелазни рок.
Ceniš da Vučina, Razrooki Subi, Skot, Lazinjo i co ostaju?
Jbg, ako je tako, onda mogu da otvorim šampanj za proslavu trinaeste u nizu... :lol:
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
Kure napisao: Ceniš da Vučina, Razrooki Subi, Skot, Lazinjo i co ostaju?
Jbg, ako je tako, onda mogu da otvorim šampanj za proslavu trinaeste u nizu... :lol:
+1,aj Skot djene djene(ja sam od onih budala koje bi ga rado videle kod nas(skok,defence),al da nije stranac...i da igra za koncept,a ne za pare) ali trio Subi,Kasapin i Vuchina su granat naseg uspeha
By flameni
koliko se ja secam, na sajtu evrolige ima strim za dz, ili nije bas klasika strim vec ti samo izlaze ekipe po grupama, al svede se na isto.
sad cu da proceprkam...
By majkue
Necu biti u prilici da gledam zreb,na poslu nema tv,pa molim da dto pre okacite koga smo izuvkli.Hvala!
  • 1
  • 1411
  • 1412
  • 1413
  • 1414
  • 1415
  • 1422
KK Partizan 2025/26.

Iz meni nekog neobjašnjivog razloga, Fern[…]

Takmicenja mladjih kategorija

Kopiram objavu KSS-a. ''У17 репрезентацијa почела[…]