Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Finu ekipicu pravi MZT,a od glavnih igraca su im ostali Stojanovski,a doveden je i njegov brat,Cehovski,Gecevski,Otasevic,Dejvis...
Ipak fali im i dalje neki plej.
By Jaycee Carroll
MILOS OBILIC napisao:Finu ekipicu pravi MZT,a od glavnih igraca su im ostali Stojanovski,a doveden je i njegov brat,Cehovski,Gecevski,Otasevic,Dejvis...
Nije jos uvek,a plej sigurno dolazi i to verovatno prvi.
By kosta76
Jaycee Carroll napisao:
MILOS OBILIC napisao:Finu ekipicu pravi MZT,a od glavnih igraca su im ostali Stojanovski,a doveden je i njegov brat,Cehovski,Gecevski,Otasevic,Dejvis...
Nije jos uvek,a plej sigurno dolazi i to verovatno prvi.
Jel znas ime pleja? :D
Molim te, samo proverenu informaciju
Korisnikov avatar
By Karaburac
Kako da ne, u pitanju je Aleksandar Vasic sa kojim je Otasevic imao prilike da igra u Slobodi. Prica ide da su dobri ortaci pa je rekao VV da ga dovede :D
By Jaycee Carroll
@Kosta

Ne znam nista,ako ima nesto javljam.Inace Kumanovo u svoje redove zeli Krstevskoga(Kavala),Markovski(Feni) i Brckova(Feni).Blizu potpisa je i Amerikanac Kenedi.
By Jaycee Carroll
Mikoni napisao:@ JC

Zbog cega zasluzuju? Ruzno je da pises da ih treba pustiti umesto srpskih klubova.
Ti ces da kazes da li je ruzno ili ne ili Lisac?Naravno imace pakleni domaci teren,sto da ne,ako je moguce ja bih ukljucio i jednu Albansku ekipu umesto Siroki Breg ili Zadar.
Korisnikov avatar
By Mikoni
Liscu je cilj zarada, sto bi njemu bilo sta bilo ruzno? Kazem da je ruzno, s tvoje strane, na forumu ciji su vecinski posetioci i clanovi, pa i tvoji drugari, nacionalnosti koje jesu, napisati da bi trebalo izbaciti nas klub i ubaciti pomenuti(mislim da razumes i zasto).

Mega ce u smederevu imati jako lepu halu i atmosferu,mlade igrace, a mi smo, igrama iz prosle sezone zasluzili 4 mesta, te nema razloga da se prica o izbacivanju srpskog kluba iz ABA. Naravno, ja ti to ne mogu zabraniti..samo skrecem paznju.
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 515
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Дешава се Јес посредник или корисник[emoji1787] […]

KK Partizan 2025/26.

Fora je sto najvise domacih imamo na trojci. Jedin[…]