Teme vezane uz regionalnu ligu
By Jaycee Carroll
Nema sta da razmisljam,prosirio bih ligu,pozvao bih i Bugare,pa i Grke,pa nek bude jos jaca liga.
Korisnikov avatar
By Lucky
Jaycee Carroll napisao:Nema sta da razmisljam,prosirio bih ligu,pozvao bih i Bugare,pa i Grke,pa nek bude jos jaca liga.
Takva liga vec postoji i zove se Eurocup.
By Jaycee Carroll
Ti ne znas kakva je Kosovska liga,kad meni snema kablovska,uvek ukljucim obicnu antenu,a tu uhvatim neke Kosovske kanale,pa to je strasno brza i efikasna kosarka.Posebno bih izdvojio ekipe Peja(Pec),Bashkimi i RTV 21.
Korisnikov avatar
By Zex88
Kad ne razmisljas,nemoj ni da pises to..

Kako bi bilo da tebi Albanci uzmu pola Makedonije,da tebi bombarduju Kumanovo zbog novog Racka,a da mi za koju godinu kazemo,treba izbaciti Mzt i ubaciti Siptariju(ili kako se vec zove ona njihova ekipa)?
By Jaycee Carroll
Zex88 napisao:Kad ne razmisljas,nemoj ni da pises to..

Kako bi bilo da tebi Albanci uzmu pola Makedonije,da tebi bombarduju Kumanovo zbog novog Racka,a da mi za koju godinu kazemo,treba izbaciti Mzt i ubaciti Siptariju(ili kako se vec zove ona njihova ekipa)?
Hahaha pa ti mene zajebavas,sta mesas politiku i sport?Pola Makedoniju ne mogu da uzmu,ali zapadni del je vec njihov.
Korisnikov avatar
By Zex88
Zato sto su politika i sport neodvojivi i zato sto je Pec-Pec,a ne Peja sa Kosova..
Korisnikov avatar
By Joomla10
Zex88 napisao:Zato sto su politika i sport neodvojivi i zato sto je Pec-Pec,a ne Peja sa Kosova..
Tako je. To kada bi se slucajno i razmatralo, srpski klubovi istog trenutka treba da napuste tu prokletu ligu.
Sramota je da se tako nesto ovde i pise Dzejsara, ne cackaj gde ne treba.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Joomla10 napisao:
Zex88 napisao:Zato sto su politika i sport neodvojivi i zato sto je Pec-Pec,a ne Peja sa Kosova..
Tako je. To kada bi se slucajno i razmatralo, srpski klubovi istog trenutka treba da napuste tu prokletu ligu.

+1
Korisnikov avatar
By Antoine
Karaburac napisao:
Joomla10 napisao:

+1
+2
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 515
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Дешава се Јес посредник или корисник[emoji1787] […]

KK Partizan 2025/26.