Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Gledaj sad kad se svi Djavoli vrate na forum.Liko otvaraj temu za Radnicki.
Nadam se da ce se pojaviti i neki novi forumasi koji vole Radnicki.
Nadam se da cete igrati i Evrokup i zadrzati Miljenovica,Jovica,Dimica,Sinoveca,Borisova,Bircevica i Vardu.

Drago mi je sto ce se ova kosarkaska prica nastaviti,a nadam se i potrajati.
Korisnikov avatar
By Nookie
Op op...ceracemo se mi jos ove godine....drago mi je sto ste uleteli na Jadran,valjda ce i EC tu da upadne :D :D
Dobrodosli nazad ^^
Korisnikov avatar
By dachakg
Ostasmo gde i pripadamo! Samo sad pamet u glavu,i da dovedemo prave kosarkase,a posebno centre i krilne centre!
Sastav bi recimo ovako mogao da izgleda:
1. Stranac,Miljenovic,Jovic
2. Sinovec,Dimic
3. Cakarevic,Kalinic
4. Vortington,Bircevic
5. Varda,Stranac
Plus jos jedna 4 ili 5-ica,po mogucstvu da bude nas, da ne bi imali opet problema sa strancima! :-)
Korisnikov avatar
By Karaburac
i opet stranac na pleja pored zivih Miljenovica i Jovica :doh:

Sta ce ti i Cakarevic i Kalinic u ekipi? Dva prilicno slicna igraca... Licno ne volim da imam igrace slicnih karakteristika na istoj poziciji kao rezerve jedan drugom...
Mislim da bi vam na trojci bolje legao stranac nego na pleju, mozda vracanje Skota u ekipu? On je fino igrao kod vas...

Na centru i cetvorci valja dovesti nekog ozbiljnog igraca uz Vardu i Bircevica. Mislim da vam je to mnogo bitnije, Miljenovic, Jovic, Sinovec i Dimic mogu da drze spoljnu liniju. Eventualno dovesti jos jednog kombo beka koji moze da uskoci tu po potrebi (suter neki) i to bi bilo to. Ja bih pare bacio na nekog visokog igraca, a pre svega na krilo.
Korisnikov avatar
By Kure
Karaburac napisao:i opet stranac na pleja pored zivih Miljenovica i Jovica :doh:

Sta ce ti i Cakarevic i Kalinic u ekipi? Dva prilicno slicna igraca... Licno ne volim da imam igrace slicnih karakteristika na istoj poziciji kao rezerve jedan drugom...
Mislim da bi vam na trojci bolje legao stranac nego na pleju, mozda vracanje Skota u ekipu? On je fino igrao kod vas...

Na centru i cetvorci valja dovesti nekog ozbiljnog igraca uz Vardu i Bircevica. Mislim da vam je to mnogo bitnije, Miljenovic, Jovic, Sinovec i Dimic mogu da drze spoljnu liniju. Eventualno dovesti jos jednog kombo beka koji moze da uskoci tu po potrebi (suter neki) i to bi bilo to. Ja bih pare bacio na nekog visokog igraca, a pre svega na krilo.
Ćut, Karabu nesrećo, vidiš da 'oće Čakija... :lol:
Koliko sam ja čuo Miljen odlazi bez obzira da li igrate ABA i EC ili ne...

Dačo da ste zasluženo u ABA, niste...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ma nek ga nose, srecno im bilo sa njim :D

Da, da, cuo sam i ja to za Miljena. Ako je istina to da ide, nadam se da ce otici u Megu, go Miljen go :)
  • 1
  • 219
  • 220
  • 221
  • 222
  • 223

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]