Teme vezane uz regionalnu ligu
By strelac
Jaycee Carroll napisao:
Zex88 napisao:Kad ne razmisljas,nemoj ni da pises to..

Kako bi bilo da tebi Albanci uzmu pola Makedonije,da tebi bombarduju Kumanovo zbog novog Racka,a da mi za koju godinu kazemo,treba izbaciti Mzt i ubaciti Siptariju(ili kako se vec zove ona njihova ekipa)?
Hahaha pa ti mene zajebavas,sta mesas politiku i sport?Pola Makedoniju ne mogu da uzmu,ali zapadni del je vec njihov.
Zajebancija je zajebancija,a ti ponekad pises tako nepromisljeno i glupo da je to za neverovati.
Korisnikov avatar
By Joomla10
dachakg napisao:
Salvatore Guliano napisao:
Antoine napisao: +2
+3
+ 6000000 nas ostalih
Eto da ne bude da se samo svadjamo, znamo i da se slozimo.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Ovo je jedan od mirnijih dana na forumu, bar koliko sam ja ispratio. Eno i ja smirujem situaciju na nasoj temi :)

Ne valja ni da se ovoliko volimo, nece na dobro da izadje :lol:
Korisnikov avatar
By Kure
Kura. se volimo... Sad ću ja da potpalim Brku autonomaša da lamentira oko načina na koji je RKG uguran u ABA, i načina na koji je CZ ugurana u EL. .!. :lol: :lol: :lol:

Ne stvarno je nešto splasnulo....

Mutinjo okle 200k samo za vajld karte? :lol: :oops:
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Kure napisao:Kura. se volimo... Sad ću ja da potpalim Brku autonomaša da lamentira oko načina na koji je RKG uguran u ABA, i načina na koji je CZ ugurana u EL. .!. :lol: :lol: :lol:

Ne stvarno je nešto splasnulo....

Mutinjo okle 200k samo za vajld karte? :lol: :oops:
Rece neko na nasoj temi da ce za toliko da smanje Muti platu. Sto implicira da je Zeljko u Feneru malo dete sto se tice plate u odnosu na Mutu kod nas :lol:
Korisnikov avatar
By Kure
Slika
Nanjušio je stari vuk šta mu se sprema. Vidiš da je vežbao zimus, da može preko leta na građi raditi. :lol:

Jbt, mogli ste lepo Đikija da angažujete, vidiš da je došao u Krku... Ma bilo koga...
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Hahahahahaha, koliko me odusevi ova slika svaki put. To inace cisti ispred svog omiljenog kafica, iz koga ne izbija.

Ja se jos uvek nadam da ce da se nadje neko pametan da kaze: "dosta je bilo, nasli smo nekog drugog". Ali slaba vajda...
Korisnikov avatar
By Kure
Muta pije alkohol? :o :shock: :? :lol: :lol: :lol: :lol:

Matori, zamisli koliko tek zapliće posle kile vinjaua... :lol: I koji mu se novi horizonti i teme otvaraju... Garant je sjajan...
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 515
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Ja se sa momcima sa koledža uvek plašim &sc[…]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige