NBA, NCAA & High School Basketball, NBDL
By Knofler
Dzejsi, ne znas ko je Dzejms Vorti a laprdas nesto o Kobiju.
Prvo nije cnota da carini loptu, trenutno je prvi strijelac lige uz najbolji procenat suta u karijeri.
Drugo, oba pleja Lejkersa su van tima zbog povreda, i Duhon im je prinudno kreator igre jer D' Antoni ne racuna na treceg pleja Morisa.
Pogledaj ljepotu Brajantove igre, te poteze, tu rutinu a ne ko tvoji miljenici na sirovu snagu i fizikalije.
Polako mlad si, naucices godinama da cijenis prave stvari.
By Jaycee Carroll
Durant igra snagom?Ajde idi leci se ili popij neki lek molim te.Pa sto se Bryant razlikuje od Durantu u cemu je bolji?James je korak ispred njih,tako da njega u ovaj krem necu da svrstavam.
Korisnikov avatar
By tdi
Ja bih rekao da su dobre sanse da finale bude isto kao i prosle sezone :dance:
Korisnikov avatar
By MileBL
Niksi opet razbili Netse, sjajna igra Niksa.
Pridjoni se odlicno snalazi, iskustvo dolazi do izrazaja, Teletovic pogubljen na terenu.
By Knofler
Hakeem vs Pat
Prikačeni fajlovi
52033665.jpeg
52033665.jpeg (182.86 KiB) Pogledano 1378 puta
Korisnikov avatar
By Lepus
@Knofi

Ko je izgovorio te recenice sto ti stoje u potpisu?
By Knofler
Lepus napisao:@Knofi

Jedan nevidjeni car od kosarkasa, Marvin Barns.
Okacio sam tekst na svastari prije par dana, ali lakse ti je da na guglu trazis Edinovu kolumnu 'Vi prekrasni negativci' ili nesto tako, o najvecim frikovima u istoriji kosarke. Pominju se Barkli, Oukli, Stekhaus, Vernon Maksvel i jos par manje poznatih likova.
Naravno, i Marvin Bad News Barnes :D
By Knofler
Lepus napisao:@Knofi

Jedan nevidjeni car od kosarkasa, Marvin Barns.
Okacio sam tekst na svastari prije par dana, ali lakse ti je da na guglu trazis Edinovu kolumnu 'Vi prekrasni negativci' ili nesto tako, o najvecim frikovima u istoriji kosarke. Pominju se Barkli, Oukli, Stekhaus, Vernon Maksvel i jos par manje poznatih likova.
Naravno, i Marvin Bad News Barnes :D
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
sta pekovic radi centrima oklahome, pa ovo nije normalno. 18 poena a jos par minuta do poluvremena.
Korisnikov avatar
By MileBL
Svaka mu cast.
Oklahoma cudno brani pik, centar i bek trce za bekom Minesote, a Pekovic ostaje sam i lako poentira ako dobije loptu
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 1223

Види га Ске :) Дакле идемо на Барсу,па евентуално[…]