Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Zar BKK Radnickom nije Duda Ivkovic glavni covek u klubu?Sramota sto se nalaze u krizi i sele u beton ligu.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Zaista tuga, stanje u klubovima koji igraju KLS je vec duze vremena alarmantno i tragicno.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Karaburac napisao:Zaista tuga, stanje u klubovima koji igraju KLS je vec duze vremena alarmantno i tragicno.
Ajde pitaj moderatore da prebace ovu temu u arhivu i otvaraj novu.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Karaburac napisao:Sto bre? Ima jos vremena. Nova sezona jos nije pocela.
Krenuo je prelazni rok,a bolje da informacije koje imamo ubacujemo na temi za sledecu sezonu neko da propadnu sa starom.I Aba ligasi su dobili nove teme.
Imas li Karaburac ti ili neko od forumasa informacije sta je sada sa Vrscem?Hoce li opet biti prosek ili napadaju vrh Super lige?Ostaju li im Novak,A.Mitrovic,Djordje Milosevic...?
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ma gde da pocinjemo novu temu kad se jos pouzdano ne zna ni koji ce timovi igrati sledece godine u KLS-u, vidis da je luda kuca. Sto se prelaznog roka tice, nije ti ovo Jadran, tesko da ce se bilo sta dogadjati do pred sam kraj leta, jer timovi stede plate tako sto ih angazuju pred sam pocetak takmicenja.

Na ove stvari sto me pitas niko ne moze pouzdano da ti da odgovor. Kazem ti, pred kraj leta, kad bogati razgrabe sve sto valja, onda ce KLS ekipe da sredjuju roster podmlatkom i eventualno nekim povratnikom.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Nadam se samo da ce sledeci trener biti manji ziceras od njega i pruziti priliku mladjim igracima Petkovicu, Campari, Vasicu, Sesliji i Djumicu.
By Posetilac
Od tih koje si nabrojao, dvojica već nisu u Vojvodini, Vasić ide u USA, dok je Đumić dobio raskid na ugovora
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pa koliko su igrali ni ne cudi me :roll:

Znas li gde tacno ide Vasic?
Steta za Djumica, jeste drvo, ali ima dobre gabarite. Kad bi neko imao strpljenja moglo bi to dobro da se izvaja.

Inace sad nevezano za Vojvodinu, velika je steta ovo sto se dogadja sa BKK Radnickim. Sad ce verovatno krenuti grabljenje za njihove igrace i bice zanimljivo ko ce gde otici. Vujosevic, Igrutinovic, Bezbradica i Siladji su tu najinteresantniji, ali ne treba zaboraviti ni Osmokrovica koji ima zavidno iskustvo u KLS-u i sigurno bi mnogim ekipama znacio. Tu su i Gacic i Marko Ilic koji po mom misljenju i nisu neke igracine, ali igraju na poziciji koja je definitivno deficitarna pa je moguce da ce se timovi i za njih interesovati. Razvojnu ligu je takodje igrao i centar Zekavicic koji je trebao da bude pojacanje iz BiH, ali sad sumnjam da ce doci. Delovao je zanimljivo, prilicno krupan za domace uslove, mlad (92') i solidno pokretljiv, steta zaista. Od koliko-toliko zanimljivih tu je jos i Strahinja Micovic, mada mislim da se za njega timovi i nece bas otimati.

U svakom slucaju bice zanimljivo kako ce timovi popuniti svoj roster, koliko ce igraca otici u inostranstvo i da li ce biti nekih povratnika.
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 218
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]