Cibos napisao:Lika napisao:Iz usta mog buraza, Mazalin je bijeli Lebron u tijelu Duranta, igrao je uglavnom od 1 do 3
Kako to Lika da ti govoris "tjedan" umjesto sedmica
...da nisi iz HR? Ja kad gledam te ljevake sve mislim da nikada nece pogoditi nista, imam neku sumnju u njih....ali eto Kukoc i Paspalj su ljevaci pa su bili dobri igraci. Sto se tice HR pa valjda ce i od njih biti nesto. Luka Zoric u Fenerbahceu, zajedno sa Bojanom, pa onda Ukic bio jedan od boljih u PAO i Ante Tomic u Barsi...to su vec 4 dobra...A za Krunoslava Simona ne znam, on mi nije bas neka zvijezda...onda, zaboravio sam Sarica on je peti...zao mi sto se Pilpec ozlijedio, gledao sam njegov highlits zadnje 3 tekme, kada je dobio sansu umjesto nekog povrijedjenog...ubacivao preko 20 koseva...u kojem je on klubu
, neki spanjolski, da nije Bilbao...a ostali prosjek, Markota, Darko Planinic, Draper, Rudez....samo ne znam gdje Stanko Barac nestao... 
U bre, gde ispusti Zorana Planinića? Jel povređen?
Eto, imate Njega i Roka na pleju, Bojana B. na dvojci, s' tim što sva trojca mogu da odigraju na jednoj poziciji vise po potrebi. Sa Žorićem i Tomićem mogu da čine petorku i to ubitačnu. Ovi ostali isto nisu loži. Imate još Lončara u Rusiji, ove što si nabojao, Simon, Draper, D.Planinić, Rudež, Šarić, Marko Popović, Kasun, Tomas, Andrić, Stipčević, Barać, Mario Stojić...
“nad svom ovom grdnom mješavinom, opet umna sila toržestvuje” (Njegoš).